Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(pabirze @ 2008 06 12, 19:31)
Pasaka thumbup.gif , o kokio amžiaus tavo šitas gražuolis?

Skaičiavau, skaičiavau -išeina 3 metai jam.
Gaila, kad joks kitas gymnas šiu metu nežydi. Pabandyčiau bent sukržminti. O kad jis vienas užaugins uogą tai mažai vilties. Nors mano anisitsii kartais užaugina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2008 06 12, 20:17)
Skaičiavau, skaičiavau -išeina 3 metai jam.
Gaila, kad joks kitas gymnas šiu metu nežydi. Pabandyčiau bent sukržminti. O kad jis vienas užaugins uogą tai mažai vilties. Nors mano anisitsii kartais užaugina smile.gif

bijau nusišnekėt, bet jei pas mane tokios spalvos gymnas kaip pas tave (ne žiedas, o pats kaktusas), tai irgi ta pati rūšis, ar gali būt ir kitos rūšies, labai jau pasigrožėjau taviškiu ir įsisvaigau - nes maniškis irgi pumpurus krauna, bet taviškio sėklos atsisiųstos tikriausiai ir man nė nesapnuot verysad.gif , na nors ekraną kompo pasipuošiau - bent taip vyrą paerzinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
kisste,tos šaknys turi būti,natūralioje lapienių augimo vietoje,šaknimis jie prisitvirtina prie medžių kamienų smile.gif

JuzTea,sekas tau thumbup.gif

Anril bigsmile.gif wau kokia žiedo spalva wub.gif wub.gif o dar pačios išaugintas sėjinukas...šaunumėlis,sveikinu drinks_cheers.gif
Papildyta:
Į Gymnocalycium mihanovichii panašus yra Gymnocalycium friedrichi g.gif jei ko nemaišau ax.gif
Atsakyti
Taip šitie panašūs mihanovichii ir friedrichii. Mano sėklos siųstos iš vokiečių, tai čia tikrai mihanovichii. O friedrichii tai irgi labai gražūs kaktusai. Tik kiek žiūrėjau google, tai jų žiedai daugiausia ružavi. Tai kai pražys ir bus matyti koks smile.gif
Atsakyti
Matucana wub.gif
[attachmentid=146446]
Obesa kaip viasada be antros puses nesidaugina, kazkada su Aina tai aiskinomes lotuliukas.gif
[attachmentid=146447]
Labai nudziugau, leuchtenbergia atrodo zydes bigsmile.gif
[attachmentid=146448]
Na ir buenekeri spurgiukai kalasi wub.gif
[attachmentid=146449]
Papildyta:
Pirmi trys pas mane Ainos deka. O kiek dziaugsmo ji tada ne vienai is SM suteike, kaip laukem kol ji griz su visais groziais smile.gif Smagu prisimint. Pamenu laukiam prie PC, o ji transliuoja is uzsieniu ka kuriai turgely nupirko. Iki paskutines minutes, kol nepasiemiau kaktusu, negalejau patiketi kad tai tiesa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 12, 23:22)
Labai nudziugau, leuchtenbergia atrodo zydes  bigsmile.gif

Va cia tai naujiena thumbup.gif Net pagooglinau paziuret, kas Taves laukia bigsmile.gif
Reikes rytoj su lupa per palanges pereiti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 12 birželio 2008 - 22:27
QUOTE(Tina* @ 2008 06 12, 22:22)
Obesa kaip viasada be antros puses nesidaugina, kazkada su Aina tai aiskinomes  lotuliukas.gif

Pirmi trys pas mane Ainos deka. O kiek dziaugsmo ji tada ne vienai is SM suteike, kaip laukem kol ji griz su visais groziais  smile.gif Smagu prisimint. Pamenu laukiam prie PC, o ji transliuoja is uzsieniu ka kuriai turgely nupirko. Iki paskutines minutes, kol nepasiemiau kaktusu, negalejau patiketi kad tai tiesa  bigsmile.gif

tina, o man vis dar gaila sios obesos biggrin.gif , taip atiduot nenorejau, isimylet spejau as ja per tuos kelis menesius. ne senasis didysis obesinas, ne is anglijos atsisiustas dar vienas, nei is seklu isauge neatstoja sios grozio wub.gif wub.gif . o gal mainom blush2.gif ? as tau angla tokio pa dydzio, tu man sita tongue.gif . o geriausia tai siulau vaziuot prie juros su visa obesa biggrin.gif , kaip tik obesinas ziedus isskleides, galetu padulket viens prie kito lotuliukas.gif

ech... geri laikai buvo... begdau kiekviena antradieni su abiem vaikais i Olandijos turgeli ir gryzdavau su pilna sunaus vezimelio apacia, kaktusais pripildyta cool.gif

kai tik pasitaikys proga i Olandija uzsukt, reiks man ta dieduka kaktusista susirast, gal dar kokiu grozybiu pasislepes turi bigsmile.gif
Atsakyti
Tina ,ATPAD ploja.gif Leuchtenbergija su ziedu,tik tu ja maziau judink bo ziedus gali numesti verysad.gif Lauksim ziedu photo.gif
Atsakyti
Mano ožkučiai kažkodėl atsisako žydėt šiemet...
O jūsų žiedai labai nuostabūs smile.gif
Atsakyti
Labai nudziugau, leuchtenbergia atrodo zydes bigsmile.gif

Oi Tina tu kaktusu feja wub.gif
O Aina ir mano sirdele grazuoliais pradziugino 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 13 birželio 2008 - 08:24
QUOTE(Aina @ 2008 06 13, 06:00)
o geriausia tai siulau vaziuot prie juros su visa obesa biggrin.gif , kaip tik obesinas ziedus isskleides, galetu padulket viens prie kito lotuliukas.gif

O kaip jiems smagu itariu butu lotuliukas.gif

Klausau mergaites, leuctenbergios nejudinu ir kantriai laukiu ziedu pioneer.gif
Atsakyti
Žinot reiktu obesu meetuką daryt , pastovėtu šalia , padulkėtu smile.gif ,
pas mane irgi žydi dabar bigsmile.gif
Atsakyti