Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Na va, vakar Crassulos deka patapau "daugiavaike" kaktusininke doh.gif ( kiek groziu prisiziurejau wub.gif ) Tik per kieki , "vaiku" vardus pamirsau.... ax.gif Tie, kurie sutiks pas mane gyventi ir prigys, bus demaskuoti . O manes laukia grazus laikas su jais ir su jumis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 11, 21:42)
O is kur tu ?

vilniaus
tik vaikas tai ne apsipumpuravęs, o su šaknim doh.gif apsišakniavęs jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 06 12, 10:31)
Pasigirsiu ir aš.blush2.gif  Mano centimetrinis turbinis 2 žiedais peržydėjo, persodinau, dabar vėl du pumpurai  wub.gif

Aha turbiniai maziukai zydi. Gal ir neauga dideli. idomu o mano valdezianum 2 cm aukscio tai jau turbut dickis ir taip pat gali zydet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 06 12, 09:26)
Mano kuklios smegenys sako, kad monstroza ir kristatine formos yra skirtingos....
Taip,skiresi. mirksiukas.gif Cristata arba skiautere,atsiranda tada,kai meristemos lasteles dalijasi isilgai,uzuot vysciusios normaliai.O monstroza kada dalijasi haotiskai. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip užsivadina šitas kaktusas?
Jis pas mane pirmą kartą žydi per tris metus thumbup.gif
P.S tikiuosi jums matysis,jei ne per nauja įdėsiu
http://picasaweb.goo...958608270843810
http://picasaweb.goo...958627002626018
ir dar noriu paklausti kas ten galetų būti,kad uz žiedo, ant kaktuso tokios kaip šaknys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisste: 12 birželio 2008 - 14:09
Lapenis smile.gif Epiphyllum smile.gif Labai gražus augalas smile.gif
Atsakyti
Antrą kartą melocactusas "žiedą" išleido thumbup.gif Ir vis nepagaunu išsiskleidusio biggrin.gif

user posted image

Turbūt kepurę augina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 12, 14:05)
Aha turbiniai maziukai zydi. Gal ir neauga dideli. idomu o mano valdezianum 2 cm aukscio tai jau turbut dickis ir taip pat gali zydet?  ax.gif

Aha jie dideli ir neauga. Mano polaski 2 cm dydžio antri metai žydi. Šiemet leidžia vieną žiedą po kito, dar geriau už gymnus. O jei ragonesii toks mažas pražys, tai bus gražu. Kad tik užtektų jegų žiedą sukrauti. Paskaičiau dabar enciklopedijoje, kad jie yra mažiausi iš visų gymnų. Užauga ne daugiau, kaip 5 cm skersmens ir 2.5 cm aukščio.
Pasigirsiu ir aš dar vienu žiedu - pražydo pirmas mano sėjinukas clap.gif
Gymnocalycium mihanovichii. Ir žiedo spalva žalia wub.gif Tik kad saulė nelabai šviečia tai ir neprasiskleidžia pilnai. O gal ir dėlto, kad dar jaunas. Na bet vistiek thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
kaip smagu kai tavo sėtas kaktusiukas pražysta , man dar iki to toli toli doh.gif
Atsakyti
Vau kokia spalva wub.gif wub.gif žalia su rudu wub.gif gražu neišpasakytai, iš pavydo galima numirt.....
Jei sėklyčių jis kartais užaugintų tai stoju į eilę. ax.gif
Atsakyti
Pasigirsiu ir aš dar vienu žiedu - pražydo pirmas mano sėjinukas clap.gif
Gymnocalycium mihanovichii. Ir žiedo spalva žalia wub.gif Tik kad saulė nelabai šviečia tai ir neprasiskleidžia pilnai. O gal ir dėlto, kad dar jaunas. Na bet vistiek thumbup.gif

Pasaka thumbup.gif , o kokio amžiaus tavo šitas gražuolis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 12 birželio 2008 - 18:31
QUOTE(Aduka @ 2008 06 12, 09:32)
Tai Aina, įdėk nuotrauką, to žydinčio kaktuso - žinočiau, ko man laukti ax.gif . Dar klausiu patarimo, ar taip susodintiems kaktusams ir sukulentui gerai ar nelabai?
http://public.fotki....ts/img0048.html

jau buvau dejus, va taip panasiai zydes:

user posted image

prazydo neseniai pirktas kaktuselis (itariu, kad cia rebutija smile.gif )rolleyes.gif :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 12 birželio 2008 - 18:51