Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Vilioja @ 2008 06 11, 15:38)
O kalbi kaip - eiliuotai? O gal kokį slaptažodį žinai mirksiukas.gif .
Mano burtažodis toks:
"Kaktuse, kaktusėli,
Jei tu gyvas esi -
krauk žiedelį greityn,
jei negyvas esi -
nuo palangės žemyn"  lotuliukas.gif (dar nebandžiau, tik dabar sugalvojau)

mani padės?

Mano skiepyti kaktusai pavojuje. Viršus tai klesti, bet ta apatinė dalis blykšta, tarsi tuščiavidurė darosi. Kaip išgelbėti tokį kaktusą? help.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 06 11, 17:17)
Na taip,tavo ir yra kristadinė,monstroza dar kitaip vadinama forma,ir kur aš foto įkėliau,tai tokia pati wink.gif
O tu saviškės fotkę įkėlei?  g.gif  Jei taip,tai labai gražiai atrodo augaliukas  good.gif

Mano kuklios smegenys sako, kad monstroza ir kristatine formos yra skirtingos....
Atsakyti
Ar gali 1 cm skermens gymnocalycium ragonesei auginti pumpurus blink.gif Pas mane atrodo tas ir vyksta, o as dar persodinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 12, 09:42)
Ar gali 1 cm skermens gymnocalycium ragonesei auginti pumpurus  blink.gif Pas mane atrodo tas ir vyksta, o as dar persodinau  schmoll.gif

ką aš ir sakiau - pas ką nežydi kaktusėliai - vežkit pas Tiną - kaip mat apsipumpuruos 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 06 12, 08:26)
Mano kuklios smegenys sako, kad monstroza ir kristatine formos yra skirtingos....

gal... nelabai domiuosi tomis formomis,tai gal ir primelavau blush2.gif einu paskaitinėt teorijos apie tas formas,kad žinočiau.Dėkui,kad pasakei 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 06 12, 09:50)
ką aš ir sakiau - pas ką nežydi kaktusėliai - vežkit pas Tiną - kaip mat apsipumpuruos 4u.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif o tas gymnius bus bonsai, jei prazys tokio dydzio lotuliukas.gif
Atsakyti
Tina tavo kaktusiukas žydintis turėtu atrodyti įspūdingai thumbup.gif
Atsakyti
Kad tik tikrai zydetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 12, 09:42)
Ar gali 1 cm skermens gymnocalycium ragonesei auginti pumpurus  blink.gif Pas mane atrodo tas ir vyksta, o as dar persodinau  schmoll.gif

Pasigirsiu ir aš.blush2.gif Mano centimetrinis turbinis 2 žiedais peržydėjo, persodinau, dabar vėl du pumpurai wub.gif
Atsakyti
Tai Aina, įdėk nuotrauką, to žydinčio kaktuso - žinočiau, ko man laukti ax.gif . Dar klausiu patarimo, ar taip susodintiems kaktusams ir sukulentui gerai ar nelabai?
http://public.fotki....ts/img0048.html
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 06 12, 10:32)
Tai Aina, įdėk nuotrauką, to žydinčio kaktuso - žinočiau, ko man laukti ax.gif . Dar klausiu patarimo, ar taip susodintiems kaktusams ir sukulentui gerai ar nelabai?
http://public.fotki....ts/img0048.html

Na man tai kliūna, jei gerai ižiūriu, kad jie pintinėlėj kurioje įtiesta plėvelė - aš specialiai dedu drenažą, vazonuose gręžiu skylę( jei jie be jos), o plėvelė - tai tik padės atsirasti greičiau pūviniui... Na gal man tik pasirodė lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne nepasirodė, ten tikrai įtiesta plėvelė blush2.gif . Ir man kliūna, kad nėra skylučių, bet ta pintinė taip patiko ir susodinau - apačioje dėjau didesnių akmenukų, paskui smulkesnių, o virsuj žemių. Tai galvoju, gal nebus blogai ax.gif
Atsakyti