Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Augė @ 2008 06 11, 16:05)
turėjau aš ją , deja , kad ir kiek gasdinau  ax.gif , ji nenorėjo augt pas mane net ant poskiepio , kažkas netiko

Jos tas augimas labai neįžiūrimas. Nu man atrodo - didėja, spygliukai/lapeliai ant briaunų gražūs, raudoni. tai aš įsivaizduoju, kad auga g.gif Žiemą neatkreipiau dėmesio, ar tie spygliukai buvo, ar tik dabar atsirado g.gif Ot, kaktusistė doh.gif
Papildyta:
QUOTE(@asta @ 2008 06 11, 16:08)
Aš ją auginu,ne skiepytą,bet ne kristadinės formos,kolkas auga puikiai,o skiepytos jos dažnai  angel_sadangel.gif

Ką reiškia - ne kristadinės formos? Mano tokia:
Tai suprantu, kad čia kristadinė.
Oi, labai didelę prisegiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 11 birželio 2008 - 15:15
Na taip,tavo ir yra kristadinė,monstroza dar kitaip vadinama forma,ir kur aš foto įkėliau,tai tokia pati wink.gif
O tu saviškės fotkę įkėlei? g.gif Jei taip,tai labai gražiai atrodo augaliukas good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 11 birželio 2008 - 15:18
Labai gražiai atrodo thumbup.gif
deja mano neilgai tokia pabuvo

o turiu labai gražiai augančia va tokią
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 06 11, 09:44)
pas mane viens gimniukas užauges kokiu 15 cm skersmens

QUOTE(@asta @ 2008 06 11, 09:45)
Visaip būna smile.gif turiu Baldaniumą,pasodintą vieną,per 3metus užaugo iki ~9cm smile.gif

Oho bus anksta tada mano kaktusinej doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 06 11, 16:17)

O tu saviškės fotkę įkėlei?  g.gif  Jei taip,tai labai gražiai atrodo augaliukas  good.gif

Ne, čia iš Interneto pievų. Bet pabūsiu nekukli - mano dar gražesnė: labiau "garbanota", panšenė į Tavo įkeltą. Kad tik neprasišnekėčiau ax.gif
Laikykit kumščius, SKINU rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, tikiuosi veikia mano nuoroda ir man padėsit įvardint keletą kaktusų blush2.gif
Papildyta:
Kazkaip atrodo, kad nuorodos nėra.
http://public.fotki.com/Aduka/
Atsakyti
Siūlau - Opuntia vestita f. cristata
sinonimas - Austrocylindropuntia vestita f cristata

išaugusius du cilindro formos ūglius, būdingus tipinei rūšiai.

http://skelbiu.lt/4089797.html

Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 06 11, 18:16)
Sveikos, tikiuosi veikia mano nuoroda ir man padėsit įvardint keletą kaktusų blush2.gif
Papildyta:
Kazkaip atrodo, kad nuorodos nėra.
http://public.fotki.com/Aduka/

1-2 mammillaria,
5- euphorbia, ji sukulentas, o ne kaktusas.
Atsakyti
sveikos, as labai noriu jum parodyt savo cekiukus, tik kur ideti, ka nereiktu regintis?
Atsakyti
QUOTE(kaktusiukasss186 @ 2008 06 11, 09:23)
nuostabus ziedai  thumbup.gif

pratrynkit savo pasto dezute nes negaliu jums i az parasyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sultys @ 2008 06 11, 08:46)
labos

šito gerokai paaugusį apsipumpuravusį vaiką galiu atiduoti. aš taip visada - parsinešus iš pardės pridaiginu pakampes, paskui nėr kur dėti.
dar galiu atiduoti ir šito vaiką su šaknim ....dar galiu iškasioti man rodos baltą tą vienadienį su diiideliu žiedu - tradicinis kaktusas Lietuvoje, ale apsižiūrėjau kad jau 3 turiu. kaktusyne vietos nebėra, mielai persodinčiau kitą jo vietoje. tik kol kas jis nežydintis ir nėra pats didžiausias

O is kur tu ?
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 06 11, 19:06)

5- euphorbia, ji sukulentas, o ne kaktusas.

5- Euphorbia Horrida, ji pas mane zydi siuo metu smile.gif
Atsakyti