Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Sveikutės, aš kolkas negliu įkelt nuotraukų, nes esu dar tik naujokė. Ar galiu?

Vieno pavadinimą jau išssiaiškinau - opuntia subulata. Bet jis taip pat prie kaktusų priskiriamas g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 06 10, 10:36)

Vieno pavadinimą jau išssiaiškinau - opuntia subulata. Bet jis taip pat prie kaktusų priskiriamas  g.gif ?

Taip
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 06 10, 09:21)
Iš manęs menka patarėja, bet kiek bandžiau įšaknyti - tai visi kuo puikiausiai pavyko. Nedengiu niekuo, tik pasirūpinu, kad saulės gautų ir vandens šiek tiek, o mėnuo , manau, nėra ilgas laiko tarpas, nes su viena opuncija vargau apie pusę metų lotuliukas.gif - vistiek aš laimėjau ir ji išleido šaknis biggrin.gif

Na tada ir as kantriai lauksiu g.gif
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 06 10, 10:36)

Vieno pavadinimą jau išssiaiškinau - opuntia subulata. Bet jis taip pat prie kaktusų priskiriamas  g.gif ?

Susikurk internetinį albumą, pvz.: fotki, iš savo kompiuterio perkėlus į jį nuotraukas galėsi mums parodyti kaktusėlius: tada nukopijuok adresą albumo ir įdėk mums jį - atsidarysim ir pamatysim, o jei nori vieną nuotrauką parodyti , ant jos su dešiniu pelės mygtuko paspaudimu rasi lentelėje properties, įeik į jį ir nukopijuok nuotraukos adresą ir žinutėje mums jį įklijuok - nežinau ar aiškiai parašiau, gal kitos geriau sugeba paaiškint, gaila neradau Augės aprašymo - aš irgi nemokėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
Noriu visus savo gymnus susodint i tokia didele kaktusine, kazin ar gera mintis g.gif Lygiai taip pat kitos rusies vienodus kaktusus kartu susodint. Noriu sumazint laiko sanaudas laistant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 10, 15:42)
Noriu visus savo gymnus susodint i tokia didele kaktusine, kazin ar gera mintis  g.gif Lygiai taip pat kitos rusies vienodus kaktusus kartu susodint. Noriu sumazint laiko sanaudas laistant smile.gif

O kodėl ji bloga? Vaizdas liuks,ypač kai žydi,augimo-liejimo sąlygos tokios pat,tik baldaniumams saulės ne tiek daug reikia kaip kitiems.Gražu bus.Aš ir į vieną 6 "štukas" patupdžiau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 10 birželio 2008 - 15:54
Baigs zydet ir bus apgyvendinti drauge tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 10, 16:01)
Baigs zydet ir bus apgyvendinti drauge tada smile.gif

Gymnai ir žydintys nebijo persodinimų.Patikrinta wink.gif
Atsakyti
labas visom norejau paklausti is kur jus uzsisakinejat tokiu graziu kaktusu ir as labai noriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 06 10, 17:02)
Gymnai ir žydintys nebijo persodinimų.Patikrinta wink.gif

Tai as jau ta ir padariau, t.y. persodinau smile.gif
Papildyta:
O idomu iki kokio skermens jie uzauga? Nes kai kartu sodini tai labai aktualu tampa.
Atsakyti
labos
aš tik prijaučianti kaktusam, pavadinimų nežinau, turiu apie 24 skirtingus, bet kadangi nelabai kas džiaugiasi mano kaktusynu tai vis imetu čia kokį naujai pražydusį. ne pagyrimui, o pasigrožėjimui smile.gif ir fotkės ne proefesionalios, su nukarpytais kampais, bet gal nieko biggrin.gif
kaktusų nesuprantu ir nesigilinu, būna stovi atrodo nusibaigęs 3 metus ir staiga ima augti ir žydėti.
user posted image

čia dar vienas
user posted image
user posted image
user posted image

šito gerokai paaugusį apsipumpuravusį vaiką galiu atiduoti. aš taip visada - parsinešus iš pardės pridaiginu pakampes, paskui nėr kur dėti.
dar galiu atiduoti ir šito vaiką su šaknim user posted image
paprastai ūgli nulaužus, numetu kur tamsu tai po mėnesio kito šaktinis išleidusį randu.
dar galiu iškasioti man rodos baltą tą vienadienį su diiideliu žiedu - tradicinis kaktusas Lietuvoje, ale apsižiūrėjau kad jau 3 turiu. kaktusyne vietos nebėra, mielai persodinčiau kitą jo vietoje. tik kol kas jis nežydintis ir nėra pats didžiausias
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultys: 11 birželio 2008 - 07:47
Tikrai saunus kaktuseliai 4u.gif
Atsakyti