Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(pabirze @ 2008 06 06, 08:33)

Crassulos  wub.gif 
Kaunas  4u.gif  nepavydėk,labai bijau,kad neperprasiu jų auginimo savybių  cool.gif
Būk gerutė, mestelk nuorodą, jei turi , apie fritijų auginimą - niekur nerandu, tinka anglų, rusų, vokiečių kalbomis , ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

paskaitymui apie fritijas:
čia

labiau akis paganyt

šiaip įdomu

Yra atskira tema apie sukulentus. Ten tikrai yra labai geros informacijos. Bet galiu pasakyti tiek: gali laikytis visų taisyklių ir laistyti su chronometru rankoje, bet sugalvos sukulentas staiga numirti ir neatkalbėsi jo niekaip. mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enija: 09 birželio 2008 - 18:45
QUOTE(Enija @ 2008 06 09, 19:45)
paskaitymui apie fritijas:
čia

labiau akis paganyt

šiaip įdomu

Yra atskira tema apie sukulentus. Ten tikrai yra labai geros informacijos. Bet galiu pasakyti tiek: gali laikytis visų taisyklių ir laistyti su chronometru rankoje, bet sugalvos sukulentas  staiga numirti ir neatkalbėsi jo niekaip. mastau.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif ačiū labai labai, pagaliau bus ramiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš ir prisijungsiu prie kaktusininkių biggrin.gif . Pradžiai toks klausimėlis, kaip sužinoti koks kaktusiuko pavadinimas? As keletą pirkau per išpardavimą ir pavadinimų nebuvo, o dabar norėčiau žinoti ką auginu ax.gif . Ir dar prašau patarimo: aš 5 kaktusiukus susodinau į apvalų didoką vazoną, jiems pakankamai vietos aplinkui. Ar gerai padariau? Ar geriau jiems būtų buve atskirai ir mažuose vazonėliuose?
Atsakyti
Tina , man mega_shok.gif , pradėjau laistyt savo kaktusėlius ir apšalau - tavo dovanota rebutija jau su pumpurėliu thumbup.gif , kažin ar pavyks jį išaugint , juk ką tik šaknytes visi išleido, o ir pats vos centimetro skersmens g.gif Vistiek , man tai didžiausia staigmena biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus Aduka.
Įkelk į forumą savo kaktusų nuotraukas ir merginos padės tau juos įvardinti.
Kai bus matyti kokie pas tave kaktusai, tada bus galima pasakyti, ar gerai padarei juos susodindama į vieną vazoną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivike.: 09 birželio 2008 - 20:54
QUOTE(Aduka @ 2008 06 09, 21:35)
Sveikutės, aš ir prisijungsiu prie kaktusininkių  biggrin.gif . Pradžiai toks klausimėlis, kaip sužinoti koks kaktusiuko pavadinimas? As keletą pirkau per išpardavimą ir pavadinimų nebuvo, o dabar norėčiau žinoti ką auginu  ax.gif . Ir dar prašau patarimo: aš 5 kaktusiukus susodinau į apvalų didoką vazoną, jiems pakankamai vietos aplinkui. Ar gerai padariau? Ar geriau jiems būtų buve atskirai ir mažuose vazonėliuose?

sveikute, laukiam tavo nuotraukyčių 4u.gif Na ir kur pas mus ,Kaune, kaktusų išpardavimas vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 06 09, 21:35)
Sveikutės, aš ir prisijungsiu prie kaktusininkių  biggrin.gif

Labutis. thumbup.gif Sveikinimai prisijungus.

Geriausias būdas tai čia parodyt nuotraukas, kaip merginos jau sakė. Arba rasti puslapį su vaizdeliais ir pavadinimais, o tada lyginti spygliukus žiedelius. Man iki šiol mįslė kaip kitos atskiria tą gausybę kaktusėlių. blush2.gif

paveikslėliai kaktusų nustatymui

Trąšos yra GĖRIS. Užpyliau praeitą savaitę žydėjimą skatinančių trąšų ir dauguma jau apkibo pumpurėliais. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enija: 10 birželio 2008 - 07:01
QUOTE(Enija @ 2008 06 10, 07:57)
Labutis.  thumbup.gif  Sveikinimai prisijungus.

Geriausias būdas tai čia parodyt nuotraukas, kaip merginos jau sakė. Arba rasti puslapį su vaizdeliais ir pavadinimais, o  tada lyginti spygliukus žiedelius. Man iki šiol mįslė kaip kitos atskiria tą gausybę kaktusėlių.  blush2.gif

paveikslėliai kaktusų nustatymui

Trąšos yra GĖRIS. Užpyliau praeitą savaitę žydėjimą skatinančių trąšų ir dauguma jau apkibo pumpurėliais.  thumbup.gif

Ačiū dar kartą, Enija, ši nuoroda pravers ir man labai, turiu ir aš paprastų ir neatpažintų spygliukų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Merginos, patarkit prasau g.gif gavau mazyti kaktuseli kuri reikejo isaknydinti, tai as ji siek tiek padziovinau, paskui idejau i vazoneli (tik padejau ant zemes, nes labai mazytis), dregme eina is apacios, esu uzdengusi su stikline vazoneli, kad butu dregna ir silta, g.gif jau greit menuo, o jis nerodo jokiu zenklu, nei kad mirsta nei kad gyvena g.gif ka as ne taip darau? Tiesa, tai pirmas mano meginimas isaknydinti, ar ilgai laukti prigijimo? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 06 09, 19:36)
opuntia subulata

Aciu.
Pasirodo, neziniom dvi opuncijas auginu... smile.gif Ir man jos patinka.... biggrin.gif

Prasau, patarkit naujai iskeptai kaktusininkei, ar galiu as visus savo kaktusus (sukulentus? sorry, dar neskiriu as ju.... blush2.gif ) vasara laikyti ant pietines palanges, kur nuo ryto iki vakaro kepina saule, ar geriau laikyt ant pietrytines? Klausiu todel, kad mano Crassula eme minksteti, vis numeta viena kita lapeli...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 10 birželio 2008 - 09:00
QUOTE(pabirze @ 2008 06 09, 21:47)
Tina , man mega_shok.gif , pradėjau laistyt savo kaktusėlius ir apšalau - tavo dovanota rebutija jau su pumpurėliu thumbup.gif , kažin ar pavyks jį išaugint , juk ką tik šaknytes visi išleido, o ir pats vos centimetro skersmens  g.gif  Vistiek , man tai didžiausia staigmena  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai dziaugiuos 4u.gif jos pas mane jau tokios - zydi nuo mazumes kaip pasiute, gal kad vis trasom palieju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 10, 10:01)
Labai dziaugiuos  4u.gif jos pas mane jau tokios - zydi nuo mazumes kaip pasiute, gal kad vis trasom palieju  smile.gif

ko gero pas tave gera aura - nes ne tik rebutijos žydi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vikauoga @ 2008 06 10, 09:56)
Merginos, patarkit prasau g.gif gavau mazyti kaktuseli kuri reikejo isaknydinti, tai as ji siek tiek padziovinau, paskui idejau i vazoneli (tik padejau ant zemes, nes labai mazytis),  dregme eina is apacios, esu uzdengusi su stikline vazoneli, kad butu dregna ir silta, g.gif  jau greit menuo, o jis nerodo jokiu zenklu, nei kad mirsta nei kad gyvena g.gif  ka as ne taip darau? Tiesa, tai pirmas mano meginimas isaknydinti, ar ilgai laukti prigijimo? verysad.gif

iš manęs menka patarėja, bet kiek bandžiau įšaknyti - tai visi kuo puikiausiai pavyko. Nedengiu niekuo, tik pasirūpinu, kad saulės gautų ir vandens šiek tiek, o mėnuo , manau, nėra ilgas laiko tarpas, nes su viena opuncija vargau apie pusę metų lotuliukas.gif - vistiek aš laimėjau ir ji išleido šaknis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 10 birželio 2008 - 09:22