Įkraunama...
Įkraunama...

SOTHYS kosmetika

Naudoju Matt fliuida ir Active contour kremuka.. man Sothys kaskaip neutral:)smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 08 13, 17:08)
aha, tema apmirusi... as tai dienai naudoju hydroptimale

kokia tavo odele? visai noreciau isigyti hydroptimale mnormaliai-misriai odelei smile.gif
Atsakyti
bandau atgaivinti tema biggrin.gif
sestadieni isigijau Hydra Matt fluid smile.gif
Atsakyti
o gal kas naudoja Sothys kompaktine pudra?
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2007 08 28, 10:01)
o gal kas naudoja Sothys kompaktine pudra?

kazkaip nenaudoju tokiu dalyku, o pabandyti noreciau. Dabar lyg ir 50 proc. nuolaida dekoratyvinei kosmetikai, bent praeita savaite buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 28, 10:10)
kazkaip nenaudoju tokiu dalyku, o pabandyti noreciau. Dabar lyg ir 50 proc. nuolaida dekoratyvinei kosmetikai, bent praeita savaite buvo  smile.gif

oooo gerai, reiks paziuret ka jie siulo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2007 08 28, 15:35)
oooo gerai, reiks paziuret ka jie siulo smile.gif

buvau siandien uzejusi = nuolaida visoms kompaktinems pudroms, skaistalams ir pan. pan.
Atsakyti
akropoly esanciam ale kioskelyje maciau jau nuo vasaros pradzios 50proc nuolaidas dekoratyvinei, gal ne visai, bet tikrai buvo kazkam
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 14, 07:45)
kokia tavo odele? visai noreciau isigyti hydroptimale mnormaliai-misriai odelei  smile.gif

mano oda misri, sis hydrooptimale idealiai tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 08 29, 10:03)
mano oda misri, sis hydrooptimale idealiai tiko  thumbup.gif

ir as jau ji senokai nusiziurejau, dabar dar jo meginukais apsirupinau bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos. as visad praeinu pro sothys akropolyje ir niekaip nesiryztu isleisti tiek pinigu. Is kur jus gaunat meginuku? galvoju gal pirma pameginsiu o tada jau pirksiu:)
Atsakyti
QUOTE(Christine20 @ 2007 09 06, 17:51)
Sveikos. as visad praeinu pro sothys akropolyje ir niekaip nesiryztu isleisti tiek pinigu. Is kur jus gaunat meginuku? galvoju gal pirma pameginsiu o tada jau pirksiu:)

reikia nueiti i Sotys centra ir paprasyti pabandymui, konsultantes mielai duoda, jei turi mirksiukas.gif
Atsakyti