Įkraunama...
Įkraunama...

SOTHYS kosmetika

QUOTE(Eveliina @ 2007 01 23, 23:06)
nupirkau mamukui dovanu ceki apsilankyti sothys SPA centre klaipedoj, tuo paciu paparasiau kad atsiustu kosmetikos bei paslaugu kainininka, jei kam reikia galiu imest  ar persiust  4u.gif beje sausio men nuolaidos nagu lakai po 25 vietoj 47, vandeniui atrsparus piestukai po 29 vietoj 43, 20 proc nuolaida nuo 63 lt lupu dazams, 20 proc nuolaida  nuo 109 lt kainos kompaktinem pudrom ,  30 proc nuo 49 lt kainos korektoriams...bet siaip kainos tai  doh.gif  smile.gif gal pavasary reiks isbandyt kas cia per stebuklas biggrin.gif

labutis.norejau paklaust kur tas sothys SPA centras klaipedoje randasi.ir kokios ten proceduros atliekamos.
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2005 05 15, 00:15)
sveika,
as daug ka naudojau is sothys - drekinacia, oxyliance bei lift defence linija:)
misriai odai rekomenduociau hydramatt fluid geras kremukas ypac tinka vasarai, toks lengvas drekinantis tinka dienai ir nakciai smile.gif taip pat misriai odai rekomeduociau hydrooptimale geli gerai drekina, lengvas. o jei oda jautri ekomenduociau tonika specialiai jautriai odai - jis drekinantis, l. geras. o plaunu veida su Sothys rytiniu plovikliu - taip vadinasi. labai gerai nuplauna makiaza ir nesausina odos. o akiu makiazui valyti yra specialiai jautriai odai akiu makiazo valiklis - gelis nedirgina akiu smile.gif tai tiek
o del toninio kremo  - ar bandei hydrooptimale tonini krema - jis lengvas, vasarinis

katyte, klausiu taves kaip ekspertes:ar galima rytiniu prausikliu ir akiu makiaza pasalinti, t.y. ar jis tinka paakiams?as norejau ji nusipirkti, bet pardaveja paaiskino, kad akim reikia atskira pieneli naudoti.o gal yra akiu prausiklis, o ne pienelis?tada ji isigyciau, nes as dazausi tik blakstienas, pieneliai nepatinka, prausiklis daug paprasciau.
Atsakyti
QUOTE(Uvė @ 2005 05 13, 13:16)
katyte, gal įmestum salonu, dirbančių su Sothys, adresus Kaune?.. smile.gif

o as buvau kosmetikos kabinete KLAIPEDOJE man patare kosmetike nenaudot SOTHYS kosmetikos tipo ji su hormonais ir sugadins oda schmoll.gif bus odai priklausomybe siai kosmetikai,jei nutrauksi naudot oda nesugebes pati veikti ,o deka sios kosmetikos oda svyti nes uz oda kremas daro viska schmoll.gif regeneruoja,atsinaujina ir panasiai g.gif
Atsakyti
Hormoninė blink.gif
Atsakyti
Kaune su Sothys kosmetika dirba kosmetologe Asta, grozio salonas Formos. Kad Sothys su hormonais, tikras briedas blink.gif
Atsakyti
Jėtau, aš jau priepolio vios negavau blink.gif nusipirkus kremus neseniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 06 19, 09:13)
Jėtau, aš jau priepolio vios negavau  blink.gif nusipirkus kremus neseniai  ax.gif

as neisivaizduoju kas jai pasake tokai nesamone, as jau 10 metu su sothys tepuosi tai jei taip butu tai be veido odos buciau likusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Iš kitos pusės tai tiek visko susitepam ir suvalgom kad net neatseksi kasnuo ko, geriau jau nesigilinti labai giliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 06 19, 13:58)
Iš kitos pusės tai tiek visko susitepam ir suvalgom kad net neatseksi kasnuo ko, geriau jau nesigilinti labai giliai  lotuliukas.gif

ai, as tai irgi perdaug nesigilinu, zinau kas mano odai tinka, ta ir perku. ax.gif
Atsakyti
kazko apmire musu tema biggrin.gif
pati naudoju active cream - nakciai, bet planuoju nusipirkti koki lengva dienini krema - eisiu siandien meginuku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 13, 10:30)
kazko apmire musu tema  biggrin.gif
pati naudoju active cream - nakciai, bet planuoju nusipirkti koki lengva dienini krema - eisiu siandien meginuku  tongue.gif

aha, tema apmirusi... as tai dienai naudoju hydroptimale
Atsakyti
QUOTE(Sandrute.L @ 2007 03 08, 13:44)
labutis.norejau paklaust kur tas sothys SPA centras klaipedoje randasi.ir kokios ten proceduros atliekamos.

Klaipedoj randasi Mazosios Smilties g. 2 o proceduru tai labai daug, nebeisvardinsiu blush2.gif
Atsakyti