Įkraunama...
Įkraunama...

SOTHYS kosmetika

QUOTE(picolo @ 2007 01 03, 17:08)
Gal kuri lankosi Vilniuje SPA centre ir gali parekomenduoti kosmetologe, kuria galima pasitiketi? Prisiskaiciau komentaru  tai dabar atsargi noriu buti  mirksiukas.gif

Papildyta:

Sveika. Man teko lankytis Spa centre Pylimo g. Dariausi veido valymą pas kosmetologę Liudmilą.Man labai patiko. rolleyes.gif
Atsakyti
gal kam teko naudoti ar bent ka daugiau zinote apie sothys seruma su retinoliu demems nuo spuogeliu ir kt sviesinti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 01 11, 00:42)
gal kam teko naudoti ar bent ka daugiau zinote apie sothys seruma su retinoliu demems nuo spuogeliu ir kt sviesinti?  smile.gif

reiktu nueiti i centra ir paparasyti megineliu, jei zinoma, turetu
Atsakyti
gal kam teko naudoti ar bent ka daugiau zinote apie sothys seruma su retinoliu demems nuo spuogeliu ir kt sviesinti?  smile.gif

Su retinoliu dar yra CHRISTINA kremuku,taip pat daro tokia procedura su retinoliu,kuri lygina rauksleles,randelius,skatina epidermi atsinaujinti tongue.gif Greitu laiku zadu darytis sia procedura.Jei domina klauskite wub.gif
Atsakyti
tai brukstelk kai darysies sia procedura, ispudziu lauksim smile.gif
Atsakyti
Pirmaja,tokia silpnute,paruosiamaja jau dariausi pries Kaledas.Veidelis buvo toks kaip po gero valymo.Jauciausi gaivesne,skaistesne,bet odele nenusilupo taip,kaip turetu pleiskanoti po stipresnes proceduros,Ja zadu darytis po kokiu 2 savaiciu wub.gif
Atsakyti
idomu kokiai odai si procedura tinka, mat maniske misri ir labai jautri... g.gif
Atsakyti
Mano misri,tai galima,o jei tavoji labai jautri,nezinau,galesiu pasiteirauti lotuliukas.gif
Atsakyti
Klaipedietems merginoms, as nuolat lankausi sothy spa centre klaipedoj ir esu labai patenkinta. labiausiai man patinka kosmetologe Lijana. visas proceduras daro labai kruopsciai, stengiasi kuo svelniau. zodziu, man tai pats geriausias grozio centras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglote @ 2007 01 16, 16:53)
Klaipedietems merginoms, as nuolat lankausi sothy spa centre klaipedoj ir esu labai patenkinta. labiausiai man patinka kosmetologe Lijana. visas proceduras daro labai kruopsciai, stengiasi kuo svelniau. zodziu, man tai pats geriausias grozio centras  mirksiukas.gif

O as buvau ten pas Raimonda,tai ne itin buvau suzaveta,labiau patiko Ametistejoj Kaune thumbup.gif
Atsakyti
nupirkau mamukui dovanu ceki apsilankyti sothys SPA centre klaipedoj, tuo paciu paparasiau kad atsiustu kosmetikos bei paslaugu kainininka, jei kam reikia galiu imest ar persiust 4u.gif beje sausio men nuolaidos nagu lakai po 25 vietoj 47, vandeniui atrsparus piestukai po 29 vietoj 43, 20 proc nuolaida nuo 63 lt lupu dazams, 20 proc nuolaida nuo 109 lt kainos kompaktinem pudrom , 30 proc nuo 49 lt kainos korektoriams...bet siaip kainos tai doh.gif smile.gif gal pavasary reiks isbandyt kas cia per stebuklas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 23 sausio 2007 - 22:16

nezinau ar cia tas butent...as naudojau nuo spuogeliu tokias ampulytes,tai man jos nic nieko nepadejo..et gal cia ne tas produktas g.gif
Atsakyti