Įkraunama...
Įkraunama...

SOTHYS kosmetika

QUOTE(klaipediete @ 2006 02 12, 21:08)
o sakykit kas is jusu lankotes Vilniuje Sothys centre?? gal tikrai man su kosmetike klaipedoj nepasiseke tiesiog  g.gif
gal galite pasiulyti kokia "patikrinta" kosmetologe Vilniaus Sothys??  ka apskritai esat girdejusios apie ta centra? reklamuojamas kaipo geriausias LT  blink.gif

gal bent zinot kas nors ju puslapiuka? nerandu doh.gif
Atsakyti
http://www.sothys.com/EN/default.php
Atsakyti
Parduodu SOTHYS teint lift defense krempudra 1 numeris Ivorie. Naudojau kelis kartus tik. Gal kam praverstu, nes pas mane guli nenaudojama kosmetinej blush2.gif Jeigu ka- brukstelkit az.
Atsakyti
truputėlį plačiau aprašykit šią pudrą
Atsakyti
QUOTE(jurgutele @ 2006 02 19, 13:52)
truputėlį plačiau aprašykit šią pudrą

Lengva,labai graziai spindi,su dozatorium,vienu zodziu man patiko smile.gif
Atsakyti
gal kuri bandete desquacrem'a? vertas demesio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Female: 11 kovo 2006 - 22:37
daviau antra sansa Sothys smile.gif pasidariau veido valyma centre, paprasiau kad pagal mano parekomenduotu produktu. tai taip man galva susuko kad nebezinau ka daryti blink.gif
man pasiule naudoti kapiliarus saugojancia linija: kremukas-pilingas(kad valytu poras, 2-3 kartus i savaite)+prausiklis+losjonas (kapiliarus saugantis, kasdieniam valymui)+drekinantis fluidas (ir ryte ir vakare)+drekinantis kremas (vakare)+kapiliarus saugojantis dieninis kremas(Light, riebesnei odai)

cia tik man taip atrodo ar cia kazko per daug??? blink.gif mano oda misri, ir isivaizduoju kad blizgeciau kaip alyvuoge..

ir dar pasake naujiena!! kad negalima naudoti kremu su rukstim jei turi issipletusius kapiliarus, o as kaip tik buvau parekomenduota Neostratos kremus su rukstim tepti ir diena ir vakare savo riebaluotis linkstanciai odai.. zodziu nieko nebesuprantu blink.gif blink.gif blink.gif

kas nors ka nors prasau patarkit, nes as isvis nebenoriu nieko tepti ant to savo veido, ir tuoj pereisiu prie kiausiniu, darzoviu ir vaisiu ant veido g.gif
Atsakyti
nueik i kita salona trecios nuomones isklausyt ir ziurek gal sutaps su kuriuo atsakymu smile.gif o jei rimtai galvele susisuko tai pas dermatologus konsultuotis geriau nei pas kosmetologes, jei problema rimta. o siaip nieko cia naujo, beveik visi vaistai gydantys vienus organus tuo paciu kenkia kitiems, tai tas pats ir su kremais.

tai niekas desquacrem be katytes daugiau nebande?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2006 04 08, 18:15)
nueik i kita salona trecios nuomones isklausyt ir ziurek gal sutaps su kuriuo atsakymu  smile.gif  o jei rimtai galvele susisuko tai pas dermatologus konsultuotis geriau nei pas kosmetologes, jei problema rimta. o siaip nieko cia naujo, beveik visi vaistai gydantys vienus organus tuo paciu kenkia kitiems, tai tas pats ir su kremais.

tai niekas desquacrem be katytes daugiau nebande?

na kagi, kai ka isigijau. naudoju desquacreme 3-4 kartus i savaite, kaip pilinga/gilaus valymo prausikli. jau 2 savaites. tai oda akivaizdziai paskaistejo (visi net tai pastebejo), poros ant nosies ir smakro po truputi valosi.. valosi.. traukiasi.. traukiasi.. tai as ju ir neskubinu, neforsuoju, tegu naturaliai viskas vyksta ir niekada nebegryzta 4u.gif
Atsakyti
Lankausi Klaipedos Sothys SPA centre jau ilgokai, kas menesi reguliariai darau veido valyma ir kartais palepinu save kitomis proceduromis, buna veido buna kuno. Manau kad atvejis su klaipediete kazkoks nesusipratimas g.gif , nes siaip del centre dirbanciu kosmetologiu nusiskundimu neturiu ir is pazystamu negirdejau. Ten dirba nuostabios kosmetologes, tai uzsirasau sau patogiu laiku, nes zinau kad bet kuri atliks procedura gerai smile.gif O del Sothys kosmetikos visos cia teisios, tikrai aukstos kokybes produktas, bandziau daug ka ir viskas man patinka, keist nezadu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2006 02 19, 23:19)
Lengva,labai graziai spindi,su dozatorium,vienu zodziu man patiko smile.gif

o man ji netiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Flash @ 2006 04 13, 23:14)
Lankausi Klaipedos Sothys SPA centre jau ilgokai, kas menesi reguliariai darau veido valyma ir kartais palepinu save kitomis proceduromis, buna veido buna kuno. Manau kad atvejis su klaipediete kazkoks nesusipratimas  g.gif , nes siaip del centre dirbanciu kosmetologiu nusiskundimu neturiu ir is pazystamu negirdejau. Ten dirba nuostabios kosmetologes, tai uzsirasau sau patogiu laiku, nes zinau kad bet kuri atliks procedura gerai  smile.gif  O del Sothys kosmetikos visos cia teisios, tikrai aukstos kokybes produktas, bandziau daug ka ir viskas man patinka, keist nezadu  biggrin.gif

zinok as pilnai tikiu kad ten nesusipratimas buvo, nes pasitaiko visokiu vistu kosmetikiu.. centras buvo katik atsidares, pirmoji savaite buvo kai nubegau ten, turbut truko ziniu tai meistrei... kiek zinau ji jau ten nebedirba..

o kai buvau vilniuj cia neseniai, tai prirekomendavo daug priemoniu, taciau tikiu kad visapusiskai prieziurai daug ju ir reikia... dabar naudoju ta dequacrem, losjona ir valikli kapiliarinei oda, drekinama fluida (nerealus dalykas), ir paakiu krema, tai siomis priemonemis esu patenkinta..
Atsakyti