Bandziau paakiu krema uz 125 litus (cia su kaledine nuolaida), jokio poveikio nepastebejau, todel nesiryzau daugiau nieko pirkti,
QUOTE(Erra @ 2005 05 19, 20:08)
Labutis, aš taip pat naudoju "Sothys"; turiu visą seriją: prausiklį, toniką, serumą, kremą, pudrą. Kadangi mano oda labai įnoringa, nepagailėjau pinigų ir tikrai nesigailiu. "Sothys" priemonės
Norėčiau Jūsų patarimo: dariau procedūras tik pas Jolantą, "Madam" salone, tačiau gal "Sothys" centre daro geriau? Gal kuri buvot ir ten, ir ten, galit palyginti procedūrų kokybę ir kainas?
Ačiū labai
Norėčiau Jūsų patarimo: dariau procedūras tik pas Jolantą, "Madam" salone, tačiau gal "Sothys" centre daro geriau? Gal kuri buvot ir ten, ir ten, galit palyginti procedūrų kokybę ir kainas?
Ačiū labai
Labukas, as darausi proceduras pas Jolanta [tiksliau pas Jolantele, nes ten jos 2 Jolantos] As esu dariusis kelis kartus Vilniuje grozio terapijos ir chirurgijos klinikoj, Kaune Bendrosios medicinos praktikoje, salone fama, pjeseje. Ir galiu pasakyt, kad visur tikrai poveikis vienodas! O, kad viena kart atrodo, kad geriau procedura tiko nei kita karta, tai manau priklauso nuo odos bukles. Aisku, daug kas priklauso nuo kosmetologes, pas mane labai jautri oda, tai viena kart sugiharoj kosmetike kai iaudrino oda su savo siurksciom kempinelem, tai procedura turejo stabdyt, nes raudonom demem ismete.
Tai manau, kad jei kosmetike kaip zmogus tau tinka, kaina tinka, tai geriau nesimetyt, nes ji pripranta prie tavo veiduko, tu pripranti prie jos. Kai atradau Jolantele susitupejau. Nors turiu prisipazint, viena kart buvau nulekus i femina bona procedura atlikt, bet tik todek, kad kosmetika kita isbandyt norejau, bet nusivyliau! O kaina tai kiek kur buvau visur ta pati.
QUOTE(Diksė @ 2005 10 26, 13:43)
O tai kokia TOKIA PATI ta kaina, a ?
Drėkinamoji procedūra HYDROPTIMALE 180 Lt.
Hydrodermie su guinot kosmetika veidui 100 +50 akims.
QUOTE(tinaa @ 2005 10 26, 10:49)
O koks salono Kaune adresas, kuriame parduodama sothys?
adreso tiksliai nezinu jis yra prie Zerucio svanoriu prospekte
QUOTE(Katyte1977 @ 2005 10 27, 00:05)
adreso tiksliai nezinu jis yra prie Zerucio svanoriu prospekte
ten ir nereikia tikslaus adreso,zerutis nuo seno ten stovi,tai vienoj pusej auto,kitoj sothys.nuo laisves puses vaziuojant pirmas kampas zerucio pastate-sothys.
Kazkada naudojau SOTHYS drekinanchia kauke, skaniai kvepejo, buvo gera ja tepliotis, bet kazkokiu stebuklu nedare, kaip ir kitos pigesnes kaukes...
labai noriu išbandyti SOTHYS priemones. Gal galite parašyti kur galima įsigyti?
Žinau, kad Akropolyje. O kur dar?
Žinau, kad Akropolyje. O kur dar?
sveikutes merginos, noreciau pasidalinti savo skaudzia patirtimi su Sothys centru ir kosmetika:
buvau Sothys centre klaipedoj. padare man veido proceduras, po to zinoma pasiule nusipirkti kremu, vien veidui pasirodo reikia 4 kremu ryte ir 3 vakare (del to nesiginciju - reikia). na zodziu, nusipirkau tuos kuriu, pagal kosmetologe (kol kas pavardes neminesiu), reikejo labiausiai. naudojau tris savaites, pastebejau kad oda zymiai problematiskesne pasidare!! pradejo raudonuoti, pasidare daug riebesne, pradejo kimstis poros!! nuejau i kita salona, ten jau vyresnio amziaus kosmetologe istyre mano veida, as jai atnesus parodziau kokius kremus man rekomendavo ir as nusipirkau Sothys'e, tai ji buvo pakraupus!!! kremai priestaravo vieni kitiems (pagal odos tipus), mano odai jie buvo visiskai netinkami!! isvaliau veida jau kitam salone, savaite "praejau" gydomaji kursa su kitos firmos produkcija, ir dabar negaliu atsidziaugti rezultatu! Sothys brangiuosius kremukus padejau prie ranku ir koju kremu...
be galo gaila ismestu pinigu! be galo pikta kad taip mus "gerais vardais pasitikincias" moteris apgaudineja!!
suzinotu Sothys atstovai Prancuzijoj kaip p. S. Repcenkiene Lietuvoje sau i kisene pinigelius deda , nekokybiskas paslaugas prakisinedama, ir manau, kaip mano atveju buvo, prastumdama mazai perkamus ir i galiojimo pabaiga einancius kremus!!!
negalima dangstytis geru vardu o tokius "levus" kremus ir paslaugas siulyti!!!
buvau Sothys centre klaipedoj. padare man veido proceduras, po to zinoma pasiule nusipirkti kremu, vien veidui pasirodo reikia 4 kremu ryte ir 3 vakare (del to nesiginciju - reikia). na zodziu, nusipirkau tuos kuriu, pagal kosmetologe (kol kas pavardes neminesiu), reikejo labiausiai. naudojau tris savaites, pastebejau kad oda zymiai problematiskesne pasidare!! pradejo raudonuoti, pasidare daug riebesne, pradejo kimstis poros!! nuejau i kita salona, ten jau vyresnio amziaus kosmetologe istyre mano veida, as jai atnesus parodziau kokius kremus man rekomendavo ir as nusipirkau Sothys'e, tai ji buvo pakraupus!!! kremai priestaravo vieni kitiems (pagal odos tipus), mano odai jie buvo visiskai netinkami!! isvaliau veida jau kitam salone, savaite "praejau" gydomaji kursa su kitos firmos produkcija, ir dabar negaliu atsidziaugti rezultatu! Sothys brangiuosius kremukus padejau prie ranku ir koju kremu...
be galo gaila ismestu pinigu! be galo pikta kad taip mus "gerais vardais pasitikincias" moteris apgaudineja!!
suzinotu Sothys atstovai Prancuzijoj kaip p. S. Repcenkiene Lietuvoje sau i kisene pinigelius deda , nekokybiskas paslaugas prakisinedama, ir manau, kaip mano atveju buvo, prastumdama mazai perkamus ir i galiojimo pabaiga einancius kremus!!!
negalima dangstytis geru vardu o tokius "levus" kremus ir paslaugas siulyti!!!
Man tai visa sothys kosmetika Ypac veido kremai ir toniniai kremai
Gal tau netinkamas prekes tesiog parinko Bet svarbu,kad atradai kas tau dabr labai tinka ir patinka
Gal tau netinkamas prekes tesiog parinko Bet svarbu,kad atradai kas tau dabr labai tinka ir patinka
kosmetologe vista pasitaike , turiu kai ka is Sohtys, kol kas viskas gerai , man patare ne kosmetologe, o kunsiltante parduotuvelej.
P.S.:(tema jau yra)
P.S.:(tema jau yra)
o sakykit kas is jusu lankotes Vilniuje Sothys centre?? gal tikrai man su kosmetike klaipedoj nepasiseke tiesiog
gal galite pasiulyti kokia "patikrinta" kosmetologe Vilniaus Sothys?? ka apskritai esat girdejusios apie ta centra? reklamuojamas kaipo geriausias LT
gal galite pasiulyti kokia "patikrinta" kosmetologe Vilniaus Sothys?? ka apskritai esat girdejusios apie ta centra? reklamuojamas kaipo geriausias LT