QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 07 21, 09:58)
Kaip tik baigineju Hydroptimale light hydrating cream
tikrai patiko, bet dabar noriu pakeisti, nes oda labai sausa/ linkusi raudonoti darosi
Julija_15 gal patarsit
busiu labai dekinga.
Be to gal zinote, kur galima siu kremuku pigiau isisgyti, nes anksciau pirkau pas savo kosmetologe, o dabar ji neturiu Sothysu
bijau ka ir patart
mano oda riebi, tad visai kiti poreikiai. Patarsiu - jei netiks liksiu kaltos vietoj. Anksciau odai likusiai radonot buvo atskira linija "W", dabar kiek zinau jos nebeliko, bet manau turetu atsirast kita. Geriausia tartis su kosmetike, kad parinktu, ir megineliu gali duot, ir tikrai parinks pagal poreiki.
Papildyta:
QUOTE(style18 @ 2012 07 21, 12:53)
naudoju meginuka hydradvance normaliai mišriai odai. Nelabai patinka - kaip paprastas kremas. Truksta drekinimo, riebus, noretusi dregnesnio. ir snd iskilo 3 raudoni spuogai. krema tepiau dar tik 2 kartus. Itariu, kad nuo jo. o jo kaina 199 lt.
gerai, kad nepirkau, o meginuka paprasiau
kažkaip vaistiniu kremai drekinantis labiau painka. anksčiau naudojau protective krema normaliai odai iš sothys, nuo jo spuogu neatsirado ir geriau drekino.
pastebejau tokia tendencija, kad kai aš pradedu noreti brangesniu kremu, nusiviliu ir vel griztu prie paprastesniu firmu
mane domina dar Sothys Desquacrem ir Mask Absorbant. bet abejoju, atsiliepimu mazai. bijau, kad nusipirkus nepamatysiu skirtumo nuo pigesniu. o taip norisi išbandyti ka nors naujo ir efektyvensio
spuogu gali atsirast ir nuo kitu dalyku, visai nesusijusiu su kremu, pvz. PMS, nuo hormonu siautejimo, kai ner vyro/vaikino. Pabandykit paprasta ukiska muila, mano pusseserei kadaise buvo geriausia priemone, nes dirbo chirurgo asistente ir po kauke nuo prakaito labai isberdavo baisiais spuogais, Sothysui pinigu neturejo, o vat ukiskas muilas padejo.
o jei tinka pigi kosmetika, kam ja keist, jei norit save palepint - nusipirkit brangios dekoratyvines kosmetikos. As tarkim naudoju Chanel kremine pudra, parasyta, jog nekemsa poru, bet visos jos kemsa
po naudojimosi butinai issoka spuogai, bet jau renkiesi, ar i baliu eit nesidaziusiai, ar po baliaus pora spuogeliu gydyt
Sothys yra profesionali kosmetika, kuria parinkt turi kosmetike, gal Jums atrodo vienaip, o is tikruju yra visiskai kitaip