Įkraunama...
Įkraunama...

SOTHYS kosmetika

QUOTE(Julija_15 @ 2012 07 01, 22:52)
drekinantys ju yra neblogi. Anksciau vadinosi Hydrooptimale, dabar Hydradvance... yra 2 kremukai... bent jau anksciau buvo cream ir light cream, tas kuris light ir buvo riebiai odai... dabar  raso "light hydrating cream" skirtas riebiai odai.
o del Disqa... - paprasykit megineli,  jis nera toks jau populiarus gal tures... smile.gif bet siulyciau butinai pabandyt ir Mask Absorbant.

ačiū,pabandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 07 02, 09:48)
ačiū,pabandysiu smile.gif

dar mano mylimiausias yra zalias Purifant tonikas skirtas riebiai odai, siaip kiek esu toniku isbandziusi - jis yra tiesiog The best, ypac karsta vasara.
Atsakyti
Purifying Skin Lotion?

Aprašymas
Švelnus, bekvapis valomasis losjonas be alkoholio skirtas probleminei ir į uždegimus linkusiai odai prižiūrėti. Losjono sudėtyje esantis kamparas dezinfekuoja, ramina ir gaivina odą, rozmarinų ekstraktas skatina gijimą, šalavijų ir hamamelių ekstraktai sutraukia poras. Oda tampa švelni, atgaivinta ir nuraminta.

Neturėjote Drėkinamoji-maitinamoji kaukė / Hydradvance™ Hydra-Nourishing Mask?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 06 liepos 2012 - 08:21
QUOTE(style18 @ 2012 07 06, 09:14)
Purifying Skin Lotion?

Aprašymas
Švelnus, bekvapis valomasis losjonas be alkoholio skirtas probleminei ir į uždegimus linkusiai odai prižiūrėti. Losjono sudėtyje esantis kamparas dezinfekuoja, ramina ir gaivina odą, rozmarinų ekstraktas skatina gijimą, šalavijų ir hamamelių ekstraktai sutraukia poras. Oda tampa švelni, atgaivinta ir nuraminta.

Neturėjote Drėkinamoji-maitinamoji kaukė / Hydradvance™ Hydra-Nourishing Mask?

taip sis tonikas thumbup.gif
kauke irgi esu isbandzius. jei yra pinigu perteklius - galima turet, bet riebiai odai uztenka light kremo, o pinigelius geriau isleist riebiai odai skirtoms kaukytems.
Si kauke super po kokios rimtos ligos ar nudegus sauleje.
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2012 07 10, 15:25)
taip sis tonikas  thumbup.gif
kauke irgi esu isbandzius. jei yra pinigu perteklius - galima turet, bet riebiai odai uztenka light kremo, o pinigelius geriau isleist riebiai odai skirtoms kaukytems.
Si kauke super po kokios rimtos ligos ar nudegus sauleje.

tas light kremas 199 lt kainuoja salone? ar pigiau perkate kitur?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 07 10, 15:48)
tas light kremas 199 lt kainuoja salone? ar pigiau perkate kitur?

perku salone. Taip jis vienas brangiausiu. Tiesiog as kaip nuolatine kliente turiu 15 proc. nuolaidele.
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2012 07 10, 19:31)
perku salone. Taip jis vienas brangiausiu. Tiesiog as kaip nuolatine kliente turiu 15 proc. nuolaidele.

bandete protective smooting emulsion for normal oily skin?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 10 liepos 2012 - 19:37
QUOTE(style18 @ 2012 07 10, 20:37)
bandete protective smooting emulsion for normal oily skin?

sito nebandzius, man atrodo tai is naujesniu produktu
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2012 07 01, 22:52)
drekinantys ju yra neblogi. Anksciau vadinosi Hydrooptimale, dabar Hydradvance... yra 2 kremukai... bent jau anksciau buvo cream ir light cream

Kaip tik baigineju Hydroptimale light hydrating cream thumbup.gif tikrai patiko, bet dabar noriu pakeisti, nes oda labai sausa/ linkusi raudonoti darosi g.gif Julija_15 gal patarsit blush2.gif busiu labai dekinga.aciuks.gif
Be to gal zinote, kur galima siu kremuku pigiau isisgyti, nes anksciau pirkau pas savo kosmetologe, o dabar ji neturiu Sothysu verysad.gif
Atsakyti
naudoju meginuka hydradvance normaliai mišriai odai. Nelabai patinka - kaip paprastas kremas. Truksta drekinimo, riebus, noretusi dregnesnio. ir snd iskilo 3 raudoni spuogai. krema tepiau dar tik 2 kartus. Itariu, kad nuo jo. o jo kaina 199 lt. doh.gif gerai, kad nepirkau, o meginuka paprasiau

kažkaip vaistiniu kremai drekinantis labiau painka. anksčiau naudojau protective krema normaliai odai iš sothys, nuo jo spuogu neatsirado ir geriau drekino.

pastebejau tokia tendencija, kad kai aš pradedu noreti brangesniu kremu, nusiviliu ir vel griztu prie paprastesniu firmu rolleyes.gif

mane domina dar Sothys Desquacrem ir Mask Absorbant. bet abejoju, atsiliepimu mazai. bijau, kad nusipirkus nepamatysiu skirtumo nuo pigesniu. o taip norisi išbandyti ka nors naujo ir efektyvensio verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 21 liepos 2012 - 12:04
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 07 21, 09:58)
Kaip tik baigineju Hydroptimale light hydrating cream  thumbup.gif  tikrai patiko, bet dabar noriu pakeisti, nes oda labai sausa/ linkusi raudonoti darosi  g.gif Julija_15 gal patarsit  blush2.gif  busiu labai dekinga.aciuks.gif
Be to gal zinote, kur galima siu kremuku pigiau isisgyti, nes anksciau pirkau pas savo kosmetologe, o dabar ji neturiu Sothysu  verysad.gif

bijau ka ir patart 4u.gif mano oda riebi, tad visai kiti poreikiai. Patarsiu - jei netiks liksiu kaltos vietoj. Anksciau odai likusiai radonot buvo atskira linija "W", dabar kiek zinau jos nebeliko, bet manau turetu atsirast kita. Geriausia tartis su kosmetike, kad parinktu, ir megineliu gali duot, ir tikrai parinks pagal poreiki.

Papildyta:
QUOTE(style18 @ 2012 07 21, 12:53)
naudoju meginuka hydradvance normaliai mišriai odai. Nelabai patinka - kaip paprastas kremas. Truksta drekinimo, riebus, noretusi dregnesnio. ir snd iskilo 3 raudoni spuogai. krema tepiau dar tik 2 kartus.  Itariu, kad nuo jo. o jo kaina 199 lt. doh.gif gerai, kad nepirkau, o meginuka paprasiau

kažkaip vaistiniu kremai drekinantis labiau painka. anksčiau naudojau protective krema normaliai odai iš sothys, nuo jo spuogu neatsirado ir geriau drekino.

pastebejau tokia tendencija, kad kai aš pradedu noreti brangesniu kremu, nusiviliu ir vel griztu prie paprastesniu firmu rolleyes.gif

mane domina dar Sothys Desquacrem ir Mask Absorbant. bet abejoju, atsiliepimu mazai. bijau, kad nusipirkus nepamatysiu skirtumo nuo pigesniu. o taip norisi išbandyti ka nors naujo ir efektyvensio verysad.gif

spuogu gali atsirast ir nuo kitu dalyku, visai nesusijusiu su kremu, pvz. PMS, nuo hormonu siautejimo, kai ner vyro/vaikino. Pabandykit paprasta ukiska muila, mano pusseserei kadaise buvo geriausia priemone, nes dirbo chirurgo asistente ir po kauke nuo prakaito labai isberdavo baisiais spuogais, Sothysui pinigu neturejo, o vat ukiskas muilas padejo. 4u.gif o jei tinka pigi kosmetika, kam ja keist, jei norit save palepint - nusipirkit brangios dekoratyvines kosmetikos. As tarkim naudoju Chanel kremine pudra, parasyta, jog nekemsa poru, bet visos jos kemsa blush2.gif po naudojimosi butinai issoka spuogai, bet jau renkiesi, ar i baliu eit nesidaziusiai, ar po baliaus pora spuogeliu gydyt 4u.gif Sothys yra profesionali kosmetika, kuria parinkt turi kosmetike, gal Jums atrodo vienaip, o is tikruju yra visiskai kitaip wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julija_15: 27 liepos 2012 - 14:11

spuogu gali atsirast ir nuo kitu dalyku, visai nesusijusiu su kremu, pvz. PMS, nuo hormonu siautejimo, kai ner vyro/vaikino.

sunaudojau ta meginuka - tikrai nuo jo kemsasi poros
Atsakyti