As naudoju drekinanti veido krema, tai man super ir kvapas, ir kremo tekstura ir pojutis pasitepus
subaigineju si krema is garden serijos. tai atsiliepimai tikrai neblogi, bet ir neypatingi. kremas gerai drekina ir svelnina oda, taciau galetu siektiek greiciau isigerti i oda ir man jis per lengvas ziemai. mano oda misri linkus nusauseti ir labai jautri. sis kremas man beveik nealergizuoja ( tai jau didelis pliusas)
Mergaites,o Klaipedoje,kas dirba,su sia kosmetika?
turiu si , bus isbandytas ir po poros savaiciu parasysiu atsiliepimus
QUOTE(emiliuxas @ 2012 06 12, 17:33)
turiu si , bus isbandytas ir po poros savaiciu parasysiu atsiliepimus
O kas cia toks yra?
gal kas turite Sothys Desquacream?
QUOTE(style18 @ 2012 06 28, 15:05)
kokia jusu oda? ar gerai valo?
mano oda misri/riebi. Nepatiko. Man geriausia kauke - Mask absorbant. As apskritai nemegstu tokiu su pilingo efektu. Dar net liko man atrodo. Galiu uz simboline kainyte perleist
suklydau. nebeturiu
o kokios Jusu bedos? As su Sothys draugauju jau beveik 10 meteliu, isbandzius viska niu isskyrus produktus skirtus jau labai brandziai odai
o kokios Jusu bedos? As su Sothys draugauju jau beveik 10 meteliu, isbandzius viska niu isskyrus produktus skirtus jau labai brandziai odai
QUOTE(Julija_15 @ 2012 07 01, 08:28)
suklydau. nebeturiu
mišri, yra akne,lieka raudonos dėmės nuo spuogu, skruostai sausi. Noriu pirkti šita šveitikli,bet nzn ar vertas tokios kainos. Dar noriu drekinančio kremo, bet kad nebutu labai lengvas,noriu riebesnio ir poru nekimštu.
QUOTE(style18 @ 2012 07 01, 09:35)
mišri, yra akne,lieka raudonos dėmės nuo spuogu, skruostai sausi. Noriu pirkti šita šveitikli,bet nzn ar vertas tokios kainos. Dar noriu drekinančio kremo, bet kad nebutu labai lengvas,noriu riebesnio ir poru nekimštu.
drekinantys ju yra neblogi. Anksciau vadinosi Hydrooptimale, dabar Hydradvance... yra 2 kremukai... bent jau anksciau buvo cream ir light cream, tas kuris light ir buvo riebiai odai... dabar raso "light hydrating cream" skirtas riebiai odai.
o del Disqa... - paprasykit megineli, jis nera toks jau populiarus gal tures... bet siulyciau butinai pabandyt ir Mask Absorbant.