Įkraunama...
Įkraunama...

SOTHYS kosmetika

Sveikos mergaites, jungiuosiu prie jusu 4u.gif buvau didele sothys gerbeja, naudojau 2 metus ir megavausi sia kosmetika, gali kilti klausimas kodel rasau butuoju laiku, tai galiu pasakyti kad turbut naudojau per ilgai to paties gamintojo produktus ir tai pradejo neatitikti mano odos poreikiu, visgi laikas bega o gal tiesiog mano odai pabodo si kosmetika ir nori kazko naujo o galbut priprato prie tu paciu priemoniu g.gif po ilgu ieskojimu perejau prie kito gamintojo, buvo labai sunku nes mano oda labai inoringa ir begale problemu. Vis adr tebeturiu hydraprotective kremo, is salono dydzio pakuotes 150 ml like apie 60ml tai nesinori sutepti rankom ar ismesti, jei kuri noretu isbandyti tai pasidalinsiu juo - rasykit i az smile.gif taip pat turiu desquacream svelnaus, giliai valancio sveitiklio, manyciau cia kazkas tokio kaip enziminis sveitiklis skaitosi, nes be jokiu grudeliu ir ne gomazas, toks kaip stiprus prausiklis, skirtas naudoti karta per savaite.
Atsakyti
QUOTE(rasa24 @ 2010 03 18, 12:15)
Sveikos merginos  4u.gif norejau jusu atsiliepimu apie paakiu active cntour zele.  Pirkau pienely makijazui valyti labai patenkinta. Ir dave maza megineli paakiu zeles pabandyti,tik man jau virs 30 gal but jau stipresnio reikia  ax.gif

man is sothys tai vienintele priemone, kuri netiko. nuo jo man akis tino.
Atsakyti
QUOTE(Eglius87 @ 2011 05 14, 00:59)
Sveikos mergaites, jungiuosiu prie jusu 4u.gif buvau didele sothys gerbeja, naudojau 2 metus ir megavausi sia kosmetika, gali kilti klausimas kodel rasau butuoju laiku, tai galiu pasakyti kad turbut naudojau per ilgai to paties gamintojo produktus ir tai pradejo neatitikti mano odos poreikiu, visgi laikas bega o gal tiesiog mano odai pabodo si kosmetika ir nori kazko naujo o galbut priprato prie tu paciu priemoniu  g.gif po ilgu ieskojimu perejau prie kito gamintojo, buvo labai sunku nes mano oda labai inoringa ir begale problemu. Vis adr tebeturiu hydraprotective kremo, is salono dydzio pakuotes 150 ml like apie 60ml tai nesinori sutepti rankom ar ismesti, jei kuri noretu isbandyti tai pasidalinsiu juo - rasykit i az  smile.gif taip pat turiu desquacream svelnaus, giliai valancio sveitiklio, manyciau cia kazkas tokio kaip enziminis sveitiklis skaitosi, nes be jokiu grudeliu ir ne gomazas, toks kaip stiprus prausiklis, skirtas naudoti karta per savaite.

Tik neužkibkit. Šita mergužėlė man vietoj 200 ml kremo, atsiuntė apie 50 ml.
Atsakyti
Gal kas zinote kosmetologe,kuri dirbtu su sia kosmetika? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaškė @ 2011 05 20, 12:04)
Tik neužkibkit. Šita mergužėlė man vietoj 200 ml kremo, atsiuntė apie 50 ml.

Cia jus taip bandot sudaryti toki vaizda, kad esat auka ir bandot mane padaryti apgavike, bet sitoj situacijoje pradedu jausti, kad butent jus apgavike. Jei jums bus ramiau tai zinokit - vienai merginai jau perleidau du sothys kremukus ir dar viena priemone ir gavo butent tai kas ir buvo zadeta ir viskas vyko ne pastu o atsiimta is ranku i rankas.
Papildyta:
QUOTE(giedrute 99 @ 2011 06 06, 19:48)
Gal kas zinote kosmetologe,kuri dirbtu su sia kosmetika? 4u.gif

Jeigu reikia Kaune, tai viena is kosmetologiu dirba su ir su Sothys Grozio Galerijoje, taip pat su Sothys dirba Paul Mitchell salone prie ortopedinio kosmetologe Laimute, ji bent jau anksciau dirbo dar tuo paciu Neries viesbutyje. Taip pat maciau sothys iskaba didele ant salono lango centre tam naujam name "bokstas", berods Maddam tas salonas vadinasi, bet lankytis neteko.
Atsakyti
Jau apie 7 metus esu istikima siam prekes zenklui, ne vien as, bet ir mano mamyte ir pussesere. Net vyriskiui savo pradejau pirkti tam tikrus produktus. Kaip cia kazkuri rase, kad atsiranda pripratimas - taip, nuo bet kurios kosmetikos. Pvz, kremus kaitalioju tarpusavyje, priklausomai nuo metu laiko ir kitu aplinkybiu, nevengiu pabandyt ir kitu gamintoju produktu.

Pasidalinsiu mano mylimiausiais. Siaip turiu misria, linkusia i riebuma oda, kuri labai greit uzsikemsa ir atsiranda inkstyru rolleyes.gif
Prausiklis purifant (nors kiek kaitaliojau kitu prekes zenklu, nuo prausiklio nedaug kas priklauso);
Lotion purifying zalias misriai odai - the best, jei jo nera, pirkdavau ruzava normalizing normaliai odai, bet kai karsta jis per silpnas, tada dairiausi pas kitus gamintojus;
Akiu makiazui valyti naudoju Eau thermale spa velvet cleansing water. Sis vienintelis, kuri toleruoja mano akytes;
Kaukes. Geriausia is visu kada nors bandytu - Absorbant. Po jos oda sviesi matine ir nesiriebaluoja kelias dienas;
Kremuku yra daug neblogu - hydra-matt fluid, hydrooptimale light cream, oxyliance fluid;
Superinis oil-control serum - vasarai issprendzia riebios odos blizgesio problemike;
Lupu kremukas is linijos Secret de Sothys;
O paaikiams is visu isbandytu perku is vyriskos linijos. Kiti man kazkodel nepatiko - arba per riebus, is Secret de Sothys linijos sake, kad pirkti per anksti, dar jauna. Taigi, kartu su vyru naudojam De stressing eye care with Phytomalt (vyriska linija), puikiai nuima patinimus neissimiegojus, nuovargi, atgaivina;
Be to labai nebloga dezodoranta jie kadaise turejo, be tu visu Aliuminio drusku (cia irgi is vyriskos linijos). Bet kazkodel nustojo jais priekiauti sad.gif nes kiek teko isbandyt Aliuminium free dezodorantus - rezultatas toks pat, kaip ir nieko netepciau. O minetas is Sothyso buvo thumbup.gif bet deja, neber;
Po streso atstatinejau oda su C renewal system (kompleksas skirtas apie 2 men. naudoti namie) - rezultatas patiko. bet ir kaina apie 600 Lt.

4u.gif
Atsakyti

Jeigu reikia Kaune, tai viena is kosmetologiu dirba su ir su Sothys Grozio Galerijoje, taip pat su Sothys dirba Paul Mitchell salone prie ortopedinio kosmetologe Laimute, ji bent jau anksciau dirbo dar tuo paciu Neries viesbutyje. Taip pat maciau sothys iskaba didele ant salono lango centre tam naujam name "bokstas", berods Maddam tas salonas vadinasi, bet lankytis neteko.
[/quote]

Aciu,bet man reikia Klaipedoje mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
As tai jau kelis metus naudoju Sothys pudra, man atstoja ir krema. Esu labai patenkinta, nes kadangi esu labai linkusi i veido alergija, tai ji man issigelbejimas. Isbandziau daug kitu, bet netiko, o sita kad ir brangoka (apie 100 Lt) bet liux smile.gif
Atsakyti
Nagi merginos,kas Klaipedoje dirba u sia kosmetika? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurde @ 2011 11 11, 15:34)
As tai jau kelis metus naudoju Sothys pudra, man atstoja ir krema. Esu labai patenkinta, nes kadangi esu labai linkusi i veido alergija, tai ji man issigelbejimas. Isbandziau daug kitu, bet netiko, o sita kad ir brangoka (apie 100 Lt) bet  liux  smile.gif

o kokią būtent naudojot? koks jūsų odos tipas?
Atsakyti
Sveikos merginos,
nutariau pasikeisti krema tad pirkau Sothys Hydradvance Light hydrating cream, ir man jis netinka, matyt mano oda per daug jautri yra, toks jausmas lyg trauktu oda. Gal kas naudojat ir jum tinka parduociau 20-25 proc pigiau nei pirkau (skaityk kad nenaudotas kremas tris kartus pasitepiau tiktai), teks grizti ma prie Bioline serijos ar Guinot. Jei ka sudomino rasykit i AZ
Atsakyti
sveiki,

man pasakojo apei kazkokia rugshtine kauke? kuri padeda nuo spuogu.. nors esu ne jaunuole, mane kamuoja spuogai.. baisiausia, kad tai "uzdiribau" epr savo kvailuma, aptikedama aliejais.. kurie musiet pagerina odos bukle, o is tikruju uzkimso veida ir pridare mna poru..
zodziu, eiskau priemones, kuri nuimtu nuo nosies poras ri juodus tashkus:)
lauksiu ziniu:P
Atsakyti