Įkraunama...
Įkraunama...

SOTHYS kosmetika

Sveikos merginos 4u.gif norejau jusu atsiliepimu apie paakiu active cntour zele. Pirkau pienely makijazui valyti labai patenkinta. Ir dave maza megineli paakiu zeles pabandyti,tik man jau virs 30 gal but jau stipresnio reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa24 @ 2010 03 18, 13:15)
Sveikos merginos  4u.gif norejau jusu atsiliepimu apie paakiu active cntour zele.  Pirkau pienely makijazui valyti labai patenkinta. Ir dave maza megineli paakiu zeles pabandyti,tik man jau virs 30 gal but jau stipresnio reikia  ax.gif

As naudojau si paakiu kremuka... Ir man virs 30.. Man tiko, ir patiko. Paakiai net lyg ir pasviesejo... O va draugei nepatiko, trauke jau oda baisiausiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karakum @ 2010 03 23, 12:59)
As naudojau si paakiu kremuka... Ir man virs 30.. Man tiko, ir patiko. Paakiai net lyg ir pasviesejo... O va draugei nepatiko, trauke jau oda baisiausiai doh.gif

As turiu meginuka dar vis tepuosi. Man kazkaip jauciasi toks kaip riebumo jausmas ar traukia irgi, sunku pasakyti g.gif Jokio kito ir neturiu,pirkti reikia o vis dar nezinau ka doh.gif Eisiu i salona ir aiskinsiuosi kas geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa24 @ 2010 03 23, 16:41)
As turiu meginuka dar vis tepuosi. Man kazkaip jauciasi toks kaip riebumo jausmas ar traukia irgi, sunku pasakyti  g.gif  Jokio kito ir neturiu,pirkti reikia o vis dar nezinau ka  doh.gif  Eisiu i salona ir aiskinsiuosi kas geriau  biggrin.gif

Tai va, kad cia nesuprasi, kol neisbandysi. As dabar beje ant Yves Rocher perejau. Labai lengvas ir man dabar tokio kol kas pakanka... Ir kaina truputi maziau kandziojasi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri gali palygint sothys ir decleor veido priežiūros priemones ? Tiesiog planuoju apsilankyt pas kosmetologę, kuri dirba su sothys kosmetika ir tikiu, kad po priežiūros procedūrų bandys kažką rekomenduot... Realiai kaip ir nieko nereikia, bet galvoju, gal tikrai bus kas tinkamesnio mišrios odos priežiūrai g.gif
Atsakyti
Kiek vertas šis serumas?
user posted image
Atsakyti
Perskaiciau visa temute. Turiu meginuku ir siandien bandysiu tyrinet Sothys pati smile.gif
Atsakyti
padariau isvada, kad mano oda siai kosmetikai per jautri...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 10 03, 12:15)
padariau isvada, kad  mano oda siai kosmetikai per jautri...

O ka butent naudojote? 4u.gif
Atsakyti
mano kosmetologe naudoja butent sios firmos kosmetika ir babor dar, man ji patinka turejau prausemu losijonu, tai patiko, bet oda priprato teko keisti i ka nors kita, krema db tik naudoju tai patinka, geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 05 29, 08:12)
Kiek vertas šis serumas?
user posted image

As naudojau Grade 2 seruma, man patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(just11 @ 2010 12 02, 19:40)
mano kosmetologe naudoja butent sios firmos kosmetika ir babor dar, man ji patinka turejau prausemu losijonu, tai patiko, bet oda priprato teko keisti i ka nors kita, krema db tik naudoju tai patinka, geras smile.gif

O is kokio jus miesto? 4u.gif
Atsakyti