Įkraunama...
Įkraunama...

SOTHYS kosmetika

QUOTE(meelisaa @ 2010 01 16, 10:31)
Kažko apmirė tėmelė. Bėgame į viršų  4u.gif
Negi niekas nežino kur pigiau isigyti? g.gif

mane rgi domintu gal zinot is kur parsisiusti?
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2010 01 19, 13:14)
mane rgi domintu gal zinot is kur parsisiusti?

parsisiusti galima is JAV. bet ne ka pigiau gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(meelisaa @ 2010 01 16, 10:31)
Kažko apmirė tėmelė. Bėgame į viršų  4u.gif
Negi niekas nežino kur pigiau isigyti? g.gif

Labukas.As pirkau kremuka Hydroptimale per Ebay ir is viso man gavosi 49$.Cia kazkur apie 120lt.Siandien gavau siuntynuka ir esu labai patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alfreda @ 2010 01 19, 22:53)
Labukas.As pirkau kremuka Hydroptimale per Ebay ir is viso man gavosi 49$.Cia kazkur apie 120lt.Siandien gavau siuntynuka ir esu labai patenkinta  bigsmile.gif

as irgi ten ziurejau, bet ar lietuvoi nepanasios kainos? g.gif
Atsakyti
[quote=Shopaholic,2009 11 13, 21:10]
turi, as naudoju prospa concept thumbup.gif isvis man sothys wub.gif paakiams kremukas active contour, veidui lift defence enriched creme, serumukas lift defense, nu ir aisku pienelis su toniku, negaleciau gyvent be viso sito derinuko biggrin.gif
Papildyta:

Man irgi Sothys kosmetika wub.gif . Pati naudoju Hydroptimale light krema, Hydroptimale kauke, Hydroptimale seruma, losjona ir pieneli normaliai odai ir paakiu krema is Secret de Sothys serijos. Taip pat kunui prausimosi zele, maitinanti drekinanti kuno krema bei savaiminio idegio krema. Viskas super mirksiukas.gif
Beje, perku is savo kosmetologes, tad gaunasi kelis kartus pigiau nei Sothys salone.
Atsakyti
[quote=Malena30,2010 01 22, 00:14]
turi, as naudoju prospa concept thumbup.gif isvis man sothys wub.gif paakiams kremukas active contour, veidui lift defence enriched creme, serumukas lift defense, nu ir aisku pienelis su toniku, negaleciau gyvent be viso sito derinuko biggrin.gif
Papildyta:

Man irgi Sothys kosmetika wub.gif . Pati naudoju Hydroptimale light krema, Hydroptimale kauke, Hydroptimale seruma, losjona ir pieneli normaliai odai ir paakiu krema is Secret de Sothys serijos. Taip pat kunui prausimosi zele, maitinanti drekinanti kuno krema bei savaiminio idegio krema. Viskas super mirksiukas.gif
Beje, perku is savo kosmetologes, tad gaunasi kelis kartus pigiau nei Sothys salone.
[/quote]
o gal galyt kainas mazdauk surasyti nes domu ar ebay apsimoka pirkti g.gif
Atsakyti
[quote=Malena30,2010 01 21, 23:14]
Papildyta:

[/quote]
Gal galite parasyti i az savo kosmetologes sothys kontaktus, noreciau proceduru su sothys kosmetika
Atsakyti
Naudojant kremą su spalva Hydrooptimale pastebėjau, kad poros pradėjo kimštis.... verysad.gif
Atsakyti
Man irgi si kosmetika laaabai. As perku kremukus pas savo kosmetologe po maziuka kieki, po 15 g . smile.gif . Atrodo labai mazai, bet uztenka ilgam pakankamai .
Labai patiko dieninis kremas hydrooptimalis ( nezinau ar gerai parasiau|), bo vienu metu ziauriai buvo oda issusejusi ir nakti tepdavau krema-kauke, kurios nereikia nuplauti. Tai poveikis akivaizdus. thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju Desquacrem gilaus valymo pylinga, tai tikrai super dalykelis thumbup.gif ir labai taupiai naudojasi. Ypac tinkantis riebiai/misriai odai.
Hydroptimalis kremukas buvo visai nieko ziemai, bet siltuoju metu laiku-blizgina oda. Hydroptimalis kremas su spalva pastebejau, kad taip pat kimso, nors paprastas kremas tokios tendencijos neturejo g.gif .
Atsakyti
O gal kuri zinote kokia platintoja,kuri platina Sothys? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal kas zinot kosmetologe kaune, kuri dirba su sothys, guinot kosmetika smile.gif
Atsakyti