Įkraunama...
Įkraunama...

SOTHYS kosmetika

QUOTE(jaunyste123 @ 2009 10 20, 19:59)
Manau kad ne kosmetika kalta, o tiesiog neteisingai parinktos priemones, laikui begant, itakojant gyvenimo veiksniams - stresui, pakitusiam gyvenimo tempui, keiciasi ir odos savybes, manau tas galejo itakoti, o gal pakeitete pudra ir tas galejo salygoti poru uzsikimsima, ar pakankamai oda valote - pylingais, losjonais, kaukemis?

Valau pakankamai, bent jau man taip atrodo, ir pylingu, ir prausikliu, ir toniku, ir kaukėm, vaikstau pas kosmetologę kiekvieną mėnesį, priemonės yra parinktos jos pačios; ji taip pat stebejosi, ypač tas pasimatė po kaukės naudojimo. Pudrai kaltės suverst negaliu - paskutiniu metu iš viso jos nenaudoju, namie su lelium sedžiu ax.gif Nzn, gal čia mano tokia oda...
Atsakyti
QUOTE(Daiva57 @ 2005 05 12, 14:12)
Ka naudojat - naudojot Sothys? Ir kokia nuomone?

mano oda labai riebi, spuoguota, isigyjau sothys pilinga, kauke, krema riebiai odai.. aikyvaizdiai matosi kaip oda grazeja. thumbup.gif pries tai ko tik nebuvau isbandziusi.. va.. o krem pudra- stebuklas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidasima @ 2009 10 20, 11:32)
Naudoju kremą mišriai odai, kažkada naudojau ir kaukę, kai oda buvo baisiai dehidratuota. Kaukę naudojau kas vakarą vietoj naktinio kremo, pastebėjau, kad inkštirų daug atsirado. Hidrooptimalį ligth kremą naudoju gal jau puse metų. Kol naudojau vieną kartą per dieną lyg atrodė nieko, lengvas, greit susigeria, vasarai pat tas. Kai baiges mano naktinis kremas, kol įsigijau, naudojau šį du kartus per dieną ir ką gi, pastebėjau, kad būtent nuo jo man oda inkštiruojas, užsikemša. verysad.gif Nzn, kodėl čia taip man, gal kam panašiai buvo???

man taip buvo nuo to dieninio biggrin.gif apskritai viska ka isbandziau is sothys(pylinga,dienini hidrooptimal ir active cream)nuo visko mano oda uzsikimsdavo ir prisidarydavo kaalnas inkstiru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 06 08, 23:20)
user posted image
Papildyta:
Yraaaa svetainėje pasirodo, tiką dar kartą pasižėjau smile.gif Pasirodo fotkės nėr, tik aprašymas smile.gif

Čia internetu perkate kaip supratau, iš kokio puslapio?
Atsakyti
QUOTE(katastrofija @ 2009 10 28, 23:11)

perkam vilniaus akropoly sothys parduotuveje:)
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 04 11, 11:40)
Merginos ar Sothys turi koki pylinga veidui?

turi, as naudoju prospa concept thumbup.gif isvis man sothys wub.gif paakiams kremukas active contour, veidui lift defence enriched creme, serumukas lift defense, nu ir aisku pienelis su toniku, negaleciau gyvent be viso sito derinuko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasaroti @ 2009 06 08, 22:20)

Įmetu fotkę, koks pas mane, kokybė prasta (nes su telefonu fotkinta), o ir tūbelė per tiek laiko prarado savo žavesį..  doh.gif  blush2.gif Bet pats kremukas tikrai nerealus  wub.gif

user posted image
Papildyta:
Yraaaa svetainėje pasirodo, tiką dar kartą pasižėjau smile.gif Pasirodo fotkės nėr, tik aprašymas smile.gif

as toki esu turejusi, tikrai neblogas, bet nera jau toks super smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 13 lapkričio 2009 - 20:11
QUOTE(katastrofija @ 2009 10 28, 23:11)

Galima uzsisakyti ir internetu. Atsiuncia kosmetologe... Tik cia kiekiai didesni. [COLOR=yellow]rasa.pociene@gmail.com [/COLOR]
Atsakyti
Sveikos, aš taip pat esu „Sothys“ mėgėja, tiesa, dekoratyvinės kosmetikos. Naudoju krempudrą Teint Lift Defense, turiu ir birią. Tiesa, pastarąją pudruojuosi retai, nes oda linkusi sausėti, tad kartkartėm pasaugau. O skystoji pudra išties gera. Lengvai tepasi, atrodo natūraliai, tinka kasdienai. Tiesa, nelengvai atradau savo spalvą, nes jų pasirinkimas nedidelis, o kadangi esu šviesiaodė, oranžiniai ir rožiniai atspalviai tampa labai pastebimi. Susigyvenau su Nr. 2 ir džiaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2009 07 25, 00:33)
Prilauso nuo to, ką pavadinsim š: ar tą, kad kremas blogai drėkina, neišsprendžia odos problemų ir pan. ar tą faktą, kad jo sudėty yra kenksmingų organizmui medžiagų. Tai vat dėl tų medžiagų, tai aš abejočiau, ar Sothys priemonės nėra bent dalinai š, nes kai kosmetologė išgyrė šią kosmetiką ir patarė įsigyt (nes dirba su ja) pradėjau domėtis šių priemonių sudėtimis, ko ten pridėta už tokią kainą, tai tikrai radau ne vieną medžiagą, kurios patariama vengti renkantis kremą ar kokią kitą priemonę (parabenai, naftos produktai), pvz. šis veido prausiklis:
Sothys Purifying Foaming Gel
Ingredients:
Aqua (Water), Propylene Glycol, Polysorbate 20, Glycerin, Hydroxypropyl Guar, Alcohol, Methylparaben, Sodium Trideceth Sulfate, Disodium Lauroamphodiacetate, Acrylate/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Parfum (Fragrance), Sorbitol, Propolis Cera (Propolis Extract), butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, CI42090 (Blue 1).
Vienas iš parabenų praktiškai sąrašo pradžioj, kas reiškia, jog jo ten nėra vos vos  blink.gif
Suprantu, kad ši tema nėra skirta aptarinėt chemijos pliusų ir minusų, ir kad tų konservantų dabar visur pilna, bet mane tai ši info pristabdė nuo minties įsigyt šio gamintojo priemones, nes juk priemonės būtų naudojamos reguliariai kas dieną gal ir ilgesnį laiko tarpą, tai ir susidėtų biški tų parabenų. Nors iš kitos pusės iškilo dilema, nes turėjau kai kurių priemonių mėginukus, tai hydro - protective emulsija visai patiko, gerai isigeria, minkština, drėkina, dar turėjau oxyliance serumo mėginuką, tai po jo išvis labai švelni ir glotni oda buvo ir kvapas labai patiko  wub.gif Šiaip visai tikiu, kad galbūt ši kosmetika yra gera efektyvumo prasme, bet manau kol kas bandysiu naudot natūralesnę  unsure.gif
Prie progos įdedu straipsnį lietuviškai apie kremo sudedamąsias dalis, gal kam bus įdomu -> http://www.imunitetas.lt/?aid=1138

nesuprantu tai ji kenksminga kodel taip kosmetologes ja megsta? g.gif g.gif
Atsakyti
ar naudojat makiazo valikli? gal galetumete nuomone pasakyti? 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kas žinot kokį kontakta iš kokios kosmetologės nusipirkti Sothys kremuko flirt.gif ..būtu tikrai pigiau nei iš Akropolio blush2.gif man visa Sothys kosmetika nereali thumbup.gif Bet jie nei nuolaidu normaliu nedaro..na bent jau tiems produktams kuriu man reikia.. verysad.gif
Gal kas ne LT perkatės, gal žinot iš kur pigiau parsisiusti 4u.gif Labai būsiu dėkinga už info ploja.gif
Atsakyti
Kažko apmirė tėmelė. Bėgame į viršų 4u.gif
Negi niekas nežino kur pigiau isigyti? g.gif
Atsakyti