Įkraunama...
Įkraunama...

SOTHYS kosmetika

QUOTE(Daiva57 @ 2005 05 13, 08:06)
nesi naudojus hydraprotective krema? - sako kad jis labai gerai gydo veido oda.

Esu naudojus hydraprotective, bet man labiau patinka hydroptimele gelis. jis labiau drekina
Atsakyti
QUOTE(Daiva57 @ 2005 05 13, 08:08)
Beje, kiek tau metu, kad naudojai Lift priemones?
Nekuliai cia klausiu, bet.... ax.gif

man 27 metai. naudojau lengva krema lift defence - kosmetologe patariau karta i metus profilaktiskai ji panaudoti smile.gif nors rauksliu pati neturiu. beje, tas kremas skirtas misriai odai ir tinka ir paakiu zonai. tai karta i metus sunaudoju indeli
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 05 13, 10:42)
Katyte, o kiek veido valymas pas Astą kainuoja Sothys centre (esu pas ją lankiusis ir naudojus anksčiau kai ką iš šios kosmetikos) ir kokiu būdu valomas veidas?

pas asta veido valymas kainuoja 100 litu. ji spaudyti spuogu nepatariau. man daro sveitima su kazkokia vaisiu rugstele. po sios proceduros oda svelni kaip kudikio.
Atsakyti
QUOTE(Uvė @ 2005 05 13, 12:16)
katyte, gal įmestum salonu, dirbančių su Sothys, adresus Kaune?.. smile.gif

salonai, kur dirba su sothys kaune: savanoriu pr. prie zerucio ir salonas "Formos" vytauto pr. 37
Atsakyti
QUOTE(asara @ 2005 05 13, 15:47)
Aš irgi praeitą savaitę dariau veido valyma Sothys centre Kaune, pas kosmetologe Laura.
Iš sothys linijos bandžiau kremą paakiams, bet man netiko. O štai gelis paakiams visai nieko. Netiko ir toninis kremas (ne krempudra, o kremas), odos spalva tai graži gaunasi pasitepus, bet mano oda kai linkusi į riebumą, tai dar labiau blizgėti pradejo.
Iš visų išbandytų priemonių tiko tik kremas iš Lift defense serijos.

patarciau tau pabandyti Lift defence kremine pudra. nuo jos oda neblizga, nes mano taip pat linusi blizgeti, bet nuo jos neblizga. o nuo blizgejimo yra serumas oil control vadinasi - padeda ir hydramatt fluid kremukas. man tipo - super!
Atsakyti
as dariausi veido valymas Maddam salone pas jolanta
o siandien dare drekinancias proceduras , nes mano oda plona sausa nu zodziu problemu daug turiu smile.gif tai dare kazkokia giluminio drekinimo thumbup.gif
o naudoju drekinanty krema ir krempudra , dabar dave visokiu megineliu kremuku , prausikliu , toniku tai kas tiks ir patiks nusipirksiu
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2005 05 13, 19:30)
man 27 metai. naudojau lengva krema lift defence - kosmetologe patariau karta i metus profilaktiskai ji panaudoti smile.gif nors rauksliu pati neturiu. beje, tas kremas skirtas misriai odai ir tinka ir paakiu zonai. tai karta i metus sunaudoju  indeli

Man sis kremas irgi tiko, tad dabar naudoju.. Nors rauksliu dar nera, taciau ir man patare profilaktiskai panaudot. paziūresim, kokie rezultatai bus smile.gif
Atsakyti
Katyte, o ką esi pati iš SOTHYS naudojus ir ką rekomenduotum ?

Norėčiau dar kokio drėkinančio kremo mišriai odai, o kokį valiklį ir toniką naudoji?
mano oda labai jautri, tad baisoka pirkti nežinant kaip sureaguos.

Dėl krempudros, tai kaip tik vasarai norejau įsigyti toninį kremą, nes vasarą krempudrą naudoti man nepatinka. gal kas rekomnduotumete kokį gerą ir išbandytą toninį kremą mišriai odai. Vasara taip nesinori kempudros teptis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(asara @ 2005 05 14, 15:23)
Katyte, o ką esi pati iš SOTHYS naudojus ir ką rekomenduotum ?

Norėčiau dar kokio drėkinančio kremo mišriai odai, o kokį valiklį ir toniką naudoji?
mano oda labai jautri, tad baisoka pirkti nežinant kaip sureaguos.

Dėl krempudros, tai kaip tik vasarai norejau įsigyti toninį kremą, nes vasarą krempudrą naudoti man nepatinka. gal kas rekomnduotumete kokį gerą ir išbandytą toninį kremą mišriai odai. Vasara taip nesinori kempudros teptis  schmoll.gif

sveika,
as daug ka naudojau is sothys - drekinacia, oxyliance bei lift defence linija:)
misriai odai rekomenduociau hydramatt fluid geras kremukas ypac tinka vasarai, toks lengvas drekinantis tinka dienai ir nakciai smile.gif taip pat misriai odai rekomeduociau hydrooptimale geli gerai drekina, lengvas. o jei oda jautri ekomenduociau tonika specialiai jautriai odai - jis drekinantis, l. geras. o plaunu veida su Sothys rytiniu plovikliu - taip vadinasi. labai gerai nuplauna makiaza ir nesausina odos. o akiu makiazui valyti yra specialiai jautriai odai akiu makiazo valiklis - gelis nedirgina akiu smile.gif tai tiek
o del toninio kremo - ar bandei hydrooptimale tonini krema - jis lengvas, vasarinis
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 05 13, 10:42)
Katyte, o kiek veido valymas pas Astą kainuoja Sothys centre (esu pas ją lankiusis ir naudojus anksčiau kai ką iš šios kosmetikos) ir kokiu būdu valomas veidas?

Asara, o siuo metu naudoju rytini plovilki, aktyvu krema akims, hydrooptimale geli, tonika normaliai odai.
man patinka smile.gif
Atsakyti
Katyte, gal dar kaineles SOTHYS galetum imesti.
man lengviau pirkti, kai kainas zinau is anksto. Matyt moraliai pasiruosiu islesiti pinigelius.

Is anskto dideliausias aciu.
Atsakyti
Aš vakar kaip tik nusipirkau kremą Oxyliance™ fluid skirtą normaliai-mišriai odai smile.gif ankščiau naudojau mėginukus, labai tiko, tai dabar nusipirkau, kaina apie 80 Lt. Kreminę pudrą turiu taip pat šios serijos smile.gif
Atsakyti