Įkraunama...
Įkraunama...

SOTHYS kosmetika

QUOTE(Spicas @ 2009 06 08, 22:51)
ar kas bandet seruma drekinanti?

hydrooptimale? ji naudojo Gilberta, as turejau kazkada, nepasirode kazkuo ypatingas - mazai drekino, nors oda buvo issausejusi, dehidratuota, misri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 06 08, 22:51)
ar kas bandet seruma drekinanti?

super daiktas smile.gif
ji galima naudot po visais kremais-pvz-pasitepat serumu ir dedat naktini krema,dienini krema arba einant darban po serumo iskart galima det krempudra..
ziema naudojamas tik nakciai arba bunant namie-jis drekina gilesnius odos sluoksnius
manau vasarai reikia butinai turet H seruma,H krema ir H kauke tongue.gif
Atsakyti
O man niekas nepatiko is sios fimeles verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2005 05 12, 19:47)
as naudoju kaika is sothys man labai patinka
ir vakar dariausi veido valyma taip pat dare su sia kosmetika tikrai liux  thumbup.gif
tik gal brangoka bet gi negalima tepti visokiu sh.......ant veido

Prilauso nuo to, ką pavadinsim š: ar tą, kad kremas blogai drėkina, neišsprendžia odos problemų ir pan. ar tą faktą, kad jo sudėty yra kenksmingų organizmui medžiagų. Tai vat dėl tų medžiagų, tai aš abejočiau, ar Sothys priemonės nėra bent dalinai š, nes kai kosmetologė išgyrė šią kosmetiką ir patarė įsigyt (nes dirba su ja) pradėjau domėtis šių priemonių sudėtimis, ko ten pridėta už tokią kainą, tai tikrai radau ne vieną medžiagą, kurios patariama vengti renkantis kremą ar kokią kitą priemonę (parabenai, naftos produktai), pvz. šis veido prausiklis:
Sothys Purifying Foaming Gel
Ingredients:
Aqua (Water), Propylene Glycol, Polysorbate 20, Glycerin, Hydroxypropyl Guar, Alcohol, Methylparaben, Sodium Trideceth Sulfate, Disodium Lauroamphodiacetate, Acrylate/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Parfum (Fragrance), Sorbitol, Propolis Cera (Propolis Extract), butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, CI42090 (Blue 1).
Vienas iš parabenų praktiškai sąrašo pradžioj, kas reiškia, jog jo ten nėra vos vos blink.gif
Suprantu, kad ši tema nėra skirta aptarinėt chemijos pliusų ir minusų, ir kad tų konservantų dabar visur pilna, bet mane tai ši info pristabdė nuo minties įsigyt šio gamintojo priemones, nes juk priemonės būtų naudojamos reguliariai kas dieną gal ir ilgesnį laiko tarpą, tai ir susidėtų biški tų parabenų. Nors iš kitos pusės iškilo dilema, nes turėjau kai kurių priemonių mėginukus, tai hydro - protective emulsija visai patiko, gerai isigeria, minkština, drėkina, dar turėjau oxyliance serumo mėginuką, tai po jo išvis labai švelni ir glotni oda buvo ir kvapas labai patiko wub.gif Šiaip visai tikiu, kad galbūt ši kosmetika yra gera efektyvumo prasme, bet manau kol kas bandysiu naudot natūralesnę unsure.gif
Prie progos įdedu straipsnį lietuviškai apie kremo sudedamąsias dalis, gal kam bus įdomu -> http://www.imunitetas.lt/?aid=1138
Atsakyti
Kiek mokat už sothys active cream ir purifying lotion?
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2009 08 14, 17:14)
Kiek mokat už sothys active cream ir purifying lotion?

active cream kainuoja mazdaug apie 90 lt, o losjonas apie 60 lt. Jei turi laisvalaikio kortele tai taikoma 10% nuolaida, o su laisvalaikio VIP kortele 15% nuolaida.
Atsakyti
naudoju drekinamaji krema/kauke TH13, tai isties puikiai drekina thumbup.gif
Atsakyti
naudojau gal 4 metus sia kosmetika, bet paskutiniu metu oda tik prastejo, pradejo kimstis labai.Siai dienai turiu daug likuciu ir nauju kremu.Gal ka domins nes noriu issiparduoti
http://www.supermama...;#entry30213968
Atsakyti
man si kosmetika netiko,esu ja bandziusi pries pora metu,tiksliai kremu pavadinimu neprisimenu,isbandziusi gal 2-3priemones,ir netiko nei viena
Atsakyti
truputi ne i tema, atsiprasau blush2.gif
parduodu SOTHYS ceki i Klaipedos akropoly esanti salona 150lt sumai uz 110lt, i az 4u.gif
Atsakyti
Naudoju kremą mišriai odai, kažkada naudojau ir kaukę, kai oda buvo baisiai dehidratuota. Kaukę naudojau kas vakarą vietoj naktinio kremo, pastebėjau, kad inkštirų daug atsirado. Hidrooptimalį ligth kremą naudoju gal jau puse metų. Kol naudojau vieną kartą per dieną lyg atrodė nieko, lengvas, greit susigeria, vasarai pat tas. Kai baiges mano naktinis kremas, kol įsigijau, naudojau šį du kartus per dieną ir ką gi, pastebėjau, kad būtent nuo jo man oda inkštiruojas, užsikemša. verysad.gif Nzn, kodėl čia taip man, gal kam panašiai buvo???
Atsakyti
QUOTE(Vaidasima @ 2009 10 20, 12:32)
Naudoju kremą mišriai odai, kažkada naudojau ir kaukę, kai oda buvo baisiai dehidratuota. Kaukę naudojau kas vakarą vietoj naktinio kremo, pastebėjau, kad inkštirų daug atsirado. Hidrooptimalį ligth kremą naudoju gal jau puse metų. Kol naudojau vieną kartą per dieną lyg atrodė nieko, lengvas, greit susigeria, vasarai pat tas. Kai baiges mano naktinis kremas, kol įsigijau, naudojau šį du kartus per dieną ir ką gi, pastebėjau, kad būtent nuo jo man oda inkštiruojas, užsikemša. verysad.gif Nzn, kodėl čia taip man, gal kam panašiai buvo???

Manau kad ne kosmetika kalta, o tiesiog neteisingai parinktos priemones, laikui begant, itakojant gyvenimo veiksniams - stresui, pakitusiam gyvenimo tempui, keiciasi ir odos savybes, manau tas galejo itakoti, o gal pakeitete pudra ir tas galejo salygoti poru uzsikimsima, ar pakankamai oda valote - pylingais, losjonais, kaukemis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunyste123: 20 spalio 2009 - 19:01