Įkraunama...
Įkraunama...

SOTHYS kosmetika

QUOTE(Vasaroti @ 2009 06 06, 19:50)
Norėjau paklausti, o kam po kremu tepti dar vieną kremą? Jau man vien beskaitant riebaluotai viskas čia atrodo..  doh.gif  biggrin.gif

Aš turiu Bernard Cassiere kremą su spalva, tai nerealiai geras, tik kad jau beveik baigiasi g.gif Bet prieš jį kažko tepti tikrai nereik, juk jis ir yra kremas.. smile.gif

o sakykite kaip vadinasi tas kremukas su spalva, cia gal is drekinancios linijos turite omenyje su kanapemis?
Atsakyti
QUOTE(jaunyste123 @ 2009 06 07, 15:43)
o sakykite kaip vadinasi tas kremukas su spalva, cia gal is drekinancios linijos turite omenyje su kanapemis?

cia is peppermint serijos (skin with imperfections)

user posted image

http://en.bcparis.co...ons_11_471.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 07 birželio 2009 - 18:21
Na bent jau mano kremas su spalva tai iš tos su kakava serijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 06 08, 00:23)
Na bent jau mano kremas su spalva tai iš tos su kakava serijos g.gif

gal atsirado dar koks nors su spalva is kitos serijos, nes kai pirkau si - is peppermint pries 3 metus, buvo tik sitas mirksiukas.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, ar nuejus i Akropoly esanti Sothys,man ten parinktu mano odai tinkanti krema? Taip pat noreciau pasidaryt veido valyma, kur Vilniuj jus daretes ir kiek kainuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(migliuxxxxx @ 2009 06 08, 18:38)
Norejau paklausti, ar nuejus i Akropoly esanti Sothys,man ten parinktu mano odai tinkanti krema? Taip pat noreciau pasidaryt veido valyma, kur Vilniuj jus daretes ir kiek kainuoja?  smile.gif

manau parinktu, jei tures meginuku - duos pabandyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kiek parduotuveje kainuoja sothys kremas veidui su atspalviu?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 06 08, 20:40)
Kiek parduotuveje kainuoja sothys kremas veidui su atspalviu?

mokejau pries 3 metus 89 lt (berods) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 06 08, 10:06)
gal atsirado dar koks nors su spalva is kitos serijos, nes kai pirkau si - is peppermint pries 3 metus, buvo tik sitas  mirksiukas.gif

Aš gal prieš 1.5 m. pirkau, bet kad žiūriu dabar internete prie cocoa serijos tokio nebėr, nors dar neseniai buvo g.gif

Beje, mokėjau irgi apie 89 Lt turbūt. Mielai tokį patį pirkčiau ir vėl, bet kad panašu jo nebėėėėr.. blink.gif biggrin.gif

Įmetu fotkę, koks pas mane, kokybė prasta (nes su telefonu fotkinta), o ir tūbelė per tiek laiko prarado savo žavesį.. doh.gif blush2.gif Bet pats kremukas tikrai nerealus wub.gif

user posted image

Papildyta:
Yraaaa svetainėje pasirodo, tiką dar kartą pasižėjau smile.gif Pasirodo fotkės nėr, tik aprašymas smile.gif
Atsakyti
Vasaroti, o koks ten Sothys kremas su spalva - Hydrooptimale?
Atsakyti
ar kas bandet seruma drekinanti?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 06 08, 21:43)
Vasaroti, o koks ten Sothys kremas su spalva - Hydrooptimale?

Ten krempudra, tai aš ją kartais pamiksuoju su Hydraprotective emulsija, kad skysčiau būtų smile.gif Nes šiaip tokia jau labai tiršta g.gif Bet kai naudoju kartą į ketvirtį, tai kažkaip dzin smile.gif
Atsakyti