Įkraunama...
Įkraunama...

SOTHYS kosmetika

QUOTE(May* @ 2009 04 03, 20:04)
O koks čia kremas su spalva? T.y. krempudra ar savaimio įdegio kremas?

Nea, būtent, kad ne krempudra, o jis vadinasi: Drėkinantis kremas su atspalviu "Hydroptimale".
Atsakyti
QUOTE(kliūdžiau @ 2009 04 02, 20:33)
Turiu šios firmos kremą su spalva, čia iš dekoratyvinės kosmetikos linijos. Spalva graži, bet konsistencija man nelabai g.gif

Keista nes tai vienas nerealiausiu produktu Sothys drekinamojoje lininoje.. Gal Jus turite ne pagal savo odos tipa kremuka, light normaliai misriai odai, comfort sausai, pastarasis sunkesnis.. Ir jei oda nesausoka jis tikrai ir netinka
Atsakyti
Merginos ar Sothys turi koki pylinga veidui?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 04 11, 11:40)
Merginos ar Sothys turi koki pylinga veidui?

Taip turi pavirsini su avizomis, bei gilumini su rugstimis - giliai, naikina giluminius spuogus. pagal protokola reikia pirma naudoti pavirsini, po jo iskart gilumini, taip pasiekiamas geresnis poveikis.
Atsakyti
QUOTE(jaunyste123 @ 2009 03 13, 23:46)
Sveikos. ar kas bandete dukterine Sothys firma BERNARD CASIER? nesu dar banziusi kokie atsiliepimai?

Sveika, nezinau ar dar aktualu biggrin.gif Tik siandien prisijungiau, tai tik dabar paskaiciau jusu zinute 4u.gif

As turiu Bernard Cassiere kremuka su atspalviu veidui, veido losjona ir kuno losjona, bet is visu naudojau tik krema veidui. nes tikrai nerealus, o kitos priemones kazkodel stovi nenaudojamos, nors nieko blogo apie jas pasakyti negaliu unsure.gif

QUOTE(jaunyste123 @ 2009 04 12, 18:02)
Taip turi pavirsini su avizomis, bei gilumini su rugstimis - giliai, naikina giluminius spuogus. pagal protokola reikia pirma naudoti pavirsini, po jo iskart gilumini, taip  pasiekiamas geresnis poveikis.

O kuris cia tas giluminis? Gal galetumet pavadinima parasyti? Nes siaip naudoju Morning Cleanser ir turiu Desqacream (taip berods rasosi), tai sakau gal cia kaip tik tuos turiu, kuriuos reikia? biggrin.gif Ar yra kazkoks kitas giluminis?

Man Sothys pati nerealiausia kosmetika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sin82 @ 2009 04 14, 13:00)
Sveika, nezinau ar dar aktualu biggrin.gif Tik siandien prisijungiau, tai tik dabar paskaiciau jusu zinute  4u.gif

As turiu Bernard Cassiere kremuka su atspalviu veidui, veido losjona ir kuno losjona, bet is visu naudojau tik krema veidui. nes tikrai nerealus, o kitos priemones kazkodel stovi nenaudojamos, nors nieko blogo apie jas pasakyti negaliu  unsure.gif
O kuris cia tas giluminis? Gal galetumet pavadinima parasyti? Nes siaip naudoju Morning Cleanser ir turiu Desqacream (taip berods rasosi), tai sakau gal cia kaip tik tuos turiu, kuriuos reikia? biggrin.gif Ar yra kazkoks kitas giluminis?

Man Sothys pati nerealiausia kosmetika  wub.gif

Butent giluminis pylingas ir yra Desquacream, naikina giluminius spuogus, ka kankina, uzdekite nakciai, ryte atsikelusi nerasite jau vadinamo "guzo":)
o del Morning Cleanser cia is Sothys??
Atsakyti
QUOTE(jaunyste123 @ 2009 04 14, 13:21)
Butent giluminis pylingas ir yra Desquacream, naikina giluminius spuogus, ka kankina, uzdekite nakciai, ryte atsikelusi nerasite jau vadinamo "guzo":)
o del Morning Cleanser cia is Sothys??

Aha, Sothys unsure.gif

user posted image

O kaip sakot ta Desquacream'a teisingai naudoti? As dar neseniai ji turiu ir tik karta naudojau, tai tiesiog ismuilavau veiduka ir nuploviau unsure.gif Sakot uzsitept ir nakciai palikti? g.gif Ar tik ant tu 'guziku' reikia nakciai ji uzdeti? blush2.gif
Atsakyti
Man teko atsisakyt Sothys priemonių,nes jos man sukėlė alergiją verysad.gif Mano veidas per daug jautrus unsure.gif
Atsakyti
Pabandžiau ir aš Active kremuką-kol kas kaifuoju!Poros traukiasi,spuogeliai nyksta,oda darosi matinė ir neblizga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunyste123 @ 2009 04 03, 21:41)
Keista nes tai vienas nerealiausiu produktu Sothys drekinamojoje lininoje.. Gal Jus turite ne pagal savo odos tipa kremuka,  light normaliai misriai odai, comfort sausai, pastarasis sunkesnis.. Ir jei oda nesausoka jis tikrai ir netinka

sveika,
o ar gali paaiškinti, ką reikėtų tepti po tuo kremuku su spalva? Nusipirkau Nr. 3, spalva nereali, kaip natūrailai įdegus, ir tepasi super, bet prieš šį kremuką dar tepuosi giliai drėkinamu Kanebo Sensai Silk, efektas po kelių savaičių - pradėjo negražiai blizgėt oda. Nors ir pradžių adtrodė tikrai super, visi klausinėjo, ką psidariau veidui biggrin.gif . Gal po juo reikėtų tik labai lengvą bazinį drėkiklį tept...?
Mano oda jautri ir mišri: vietomis kartais atsirabda išsausėjimų, o T zona - rieboka.
Tų kosmetologių jau nebesupaisau, visos skirtingai pataria doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žavinga77 @ 2009 05 09, 10:51)
sveika,
o ar gali paaiškinti, ką reikėtų tepti po tuo kremuku su spalva? Nusipirkau Nr. 3, spalva nereali, kaip natūrailai įdegus, ir tepasi super, bet prieš šį kremuką dar tepuosi giliai drėkinamu Kanebo Sensai Silk, efektas po kelių savaičių - pradėjo negražiai blizgėt oda. Nors ir pradžių adtrodė tikrai super, visi klausinėjo, ką psidariau veidui biggrin.gif . Gal po juo reikėtų tik labai lengvą bazinį drėkiklį tept...?
Mano oda jautri ir mišri: vietomis kartais atsirabda išsausėjimų, o T zona - rieboka.
Tų kosmetologių jau nebesupaisau, visos skirtingai pataria doh.gif

Norėjau paklausti, o kam po kremu tepti dar vieną kremą? Jau man vien beskaitant riebaluotai viskas čia atrodo.. doh.gif biggrin.gif

Aš turiu Bernard Cassiere kremą su spalva, tai nerealiai geras, tik kad jau beveik baigiasi g.gif Bet prieš jį kažko tepti tikrai nereik, juk jis ir yra kremas.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 06 06, 19:50)
Norėjau paklausti, o kam po kremu tepti dar vieną kremą? Jau man vien beskaitant riebaluotai viskas čia atrodo..  doh.gif  biggrin.gif

Aš turiu Bernard Cassiere kremą su spalva, tai nerealiai geras, tik kad jau beveik baigiasi g.gif Bet prieš jį kažko tepti tikrai nereik, juk jis ir yra kremas.. smile.gif

turejau kazkada si kremuka is Bernard Cassiere, labai patiko ir konsistencija, ir spalva wub.gif visai buvau pamirsusi apie ji kuri laika doh.gif reiks kada paprasyti meginuko ir isbandyt drinks_cheers.gif
Atsakyti