Įkraunama...
Įkraunama...

SOTHYS kosmetika

QUOTE(Orfeja @ 2009 03 17, 17:39)
nu ash cia forume susizinojau, kad gera kosmetologe PELENEJ vardu aida berods  smile.gif
tai pas ja ir eisiu.
o gal tu netycia jau buvai pas ja?
O tu pas kokias buvai ir kaip jos dirba?  rolleyes.gif

Truputeli atsiprasau , kad ne i tema mes cia 4u.gif bet ...
dirba Algirdo 21 kosmetologe - nebloga ir Klaipedos g. salia FIX kirpyklos tokia jauna - labai patiko kaip ji dirba, patiko jos "ranku darbas" , aplinka gal ne SPA, bet pati kosmetologe labai su meile dirba. o Peleneje nebandziau - lauksim atsiliepimu is taves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunyste123 @ 2009 03 08, 21:17)
Kazkaip labai keista kad ipyle is didelio butelio produkto , kuris skirtas akims, nes Sothys kremukas akiu zonai, skirtas profesonaliam darbui yra -50 ml, ir tai yra maza tutele, o pardavimui klientui-15 ml. Tad neisivaizduoju ka galejo ipilti, nebent kuno krema,ar koki pieneli, kuriu pakuotes yra 500 ml, kaukiu yra maximum 150 ml... verysad.gif
ir kainos tikrai netokios, savikaina tiek ml yra ne viena karta brangesne....kad ir kokias nuolaidas turetu kosmetologe, nebent kazkokiu kitokiu budu yra?

Gal yra kokios pramonines pakuotes skirtos butent kosmetikos kabinetam. Man parode uzrasa ant to butelio, tai tikrai buvo parasyta, kad akims, o ne kunui skirta. Tikrai nezinau kaip ten is tikro yra g.gif
Atsakyti
na tikrai nenoriu nieko blogo sakyti, tik zinau visus turius darbui, kuriuos surasiau, nes klientams jie yra daug mazesni, na bet svarbiausia Jums tiko ir patiko:) o kaina jei atvirai niekaip negalejo buti Sothys, nes savikaina yra kelis kartus didesne....
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2009 03 17, 16:42)
Nu merginos zinot, ishsilydziau cia skaitydama  thumb_yello.gif  thumb_yello.gif
perskaiciau nuo pat pirmo puslapio iki paskutinio, kiekviena komentara  showoff.gif
ruoshiuos pradeti gydytis savo problematishka, spuoguota, jautru ir uzdegimini veiduka...
kuri laika rinkau info apie BIOLINE kosmetika, nors nebuvau bandziusi  ax.gif  ir ieshkojau kosmetologes Panevezy su ja dirbancios  smile.gif
bet cia tiek liaupsu perskaicius apie SOTHYS, nekantrauju nueiti pas kosmetolege, kuri su ja dirba ir ishbandyti  first.gif  first.gif

Bioline labai gera kosmetika, bent jau man thumbup.gif Sothys hydraoptimale comfort pats paciausias man is drekinamuju wub.gif
Atsakyti
Hydraoptimale nerealus kremukas wub.gif Dar Sothys serumas nuo blizgejimo nerealus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
As asmeniskai is Sothys esu isbandziusi beveik viska, tai vienareiksmiskai galiu tvirtinti jog HYDROPTIMALE kremukas yra pats paciausias, o jis buna dvieju rusiu- comfort (sausai odai), light- normaliai, misriai odai.
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2009 03 21, 16:06)
Bioline labai gera kosmetika, bent jau man  thumbup.gif Sothys hydraoptimale comfort pats paciausias man is drekinamuju wub.gif

drinks_cheers.gif man irgi. o numeris 2 man is drekinamuju chanel hydramax+
Atsakyti
Gal kuri esat bandžiusi Sothys Firming sublime cream? Kokie atsiliepimai? Man jį rekomendavo kaip efektyvią priemonę kovai su strijomis
P.S. Gal žinote, kur galima būtų įsigyti pigiau šį kremą, pvz. iš kosmetologių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo May*: 29 kovo 2009 - 14:21
Tai nejaugi nei viena nebandet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(May* @ 2009 03 31, 09:51)
Tai nejaugi nei viena nebandet?  g.gif

sito nebandziau, bandziau stangrinamaji seruma kunui. labai maloniai saldo kuna, bet nezinau ar efektas buvo g.gif stangrumas atsiranda sportuojant, tai naudojau kaip papildoma priemone - - - po treniruociu pasitepdavau. O kas liecia strijas, as irgi ju turiu ant slaunu isorines puses, bet pastebejau, kad sporto deka jos tapo zymiai maziau pastebimos .
Atsakyti
Turiu šios firmos kremą su spalva, čia iš dekoratyvinės kosmetikos linijos. Spalva graži, bet konsistencija man nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(kliūdžiau @ 2009 04 02, 19:33)
Turiu šios firmos kremą su spalva, čia iš dekoratyvinės kosmetikos linijos. Spalva graži, bet konsistencija man nelabai g.gif

O koks čia kremas su spalva? T.y. krempudra ar savaimio įdegio kremas?
Atsakyti