Įkraunama...
Įkraunama...

SOTHYS kosmetika

QUOTE(Tučka @ 2009 02 14, 10:24)
As vakar pas savo kosmetologe nusipirkau sothys paakiu krema-kauke  thumbup.gif  Uz 10 ml. mokejau 20 lt.  biggrin.gif

Vau kokios kainos. bigsmile.gif
Gal galetum rekomenduoti savo kosmetologe. Begsim visos. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš naudoju dabar viską iš Sothys,tai labai patenkinta thumbup.gif
Dabar nusipirkau drėkinančią kaukę ir drėkinantį kremuką,labai super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilberta: 20 vasario 2009 - 13:46
QUOTE(Gilberta @ 2009 02 20, 14:45)
Aš naudoju dabar viską iš Sothys,tai labai patenkinta thumbup.gif
Dabar nusipirkau drėkinančią kaukę ir drėkinantį kremuką,labai super thumbup.gif

O kaip vadinasi drekinantis kremas ir kokia jo kaina?
Atsakyti
QUOTE(Daiva57 @ 2005 05 12, 14:12)
Ka naudojat - naudojot Sothys? Ir kokia nuomone?

brangoka,bet verta dėmesio smile.gif
Atsakyti
siuo metu turiu Hydroptimale kremuka galeciau perleisti didelis kiekis tai daug pigiau gaunasi nei su ipakavimu klientui
Atsakyti
QUOTE(ingazz @ 2008 12 18, 15:12)
Inkstirams ir spuogeliams gydyti kosmetologe rekomendavo Active krema ir purifying seruma

Man sitas serumas netiko , pradejo spuogus kelti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tučka @ 2009 02 14, 08:24)
As vakar pas savo kosmetologe nusipirkau sothys paakiu krema-kauke  thumbup.gif  Uz 10 ml. mokejau 20 lt.  biggrin.gif

cia jau labai pigiai, neitiketina g.gif
Atsakyti
QUOTE(jugita_m @ 2009 02 18, 10:25)
Vau kokios kainos.  bigsmile.gif
Gal galetum rekomenduoti savo kosmetologe. Begsim visos.  biggrin.gif  4u.gif

QUOTE(Jorky @ 2009 03 08, 13:43)
Man sitas serumas netiko , pradejo spuogus kelti  g.gif
Papildyta:

cia jau labai pigiai, neitiketina  g.gif

Man nupyle is didelio butelio prie mano akiu. Kosmetika gauna tiesiai is gamintoju dideliais kiekiais. Dar turi Word of beuty ir Guinot kosmetikos. O parduotuvej juk uz ipakavima sumokat 50 proc. kainos doh.gif jei ne daugiau g.gif

Prasom kontaktas biggrin.gif Kosmetologė Larisa 8-675-79662 4u.gif Dirba Šeimyniškiu gatvej, grozio salone "Edirsa". 4u.gif
Atsakyti
Kazkaip labai keista kad ipyle is didelio butelio produkto , kuris skirtas akims, nes Sothys kremukas akiu zonai, skirtas profesonaliam darbui yra -50 ml, ir tai yra maza tutele, o pardavimui klientui-15 ml. Tad neisivaizduoju ka galejo ipilti, nebent kuno krema,ar koki pieneli, kuriu pakuotes yra 500 ml, kaukiu yra maximum 150 ml... verysad.gif
ir kainos tikrai netokios, savikaina tiek ml yra ne viena karta brangesne....kad ir kokias nuolaidas turetu kosmetologe, nebent kazkokiu kitokiu budu yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunyste123: 08 kovo 2009 - 21:21
Sveikos. ar kas bandete dukterine Sothys firma BERNARD CASIER? nesu dar banziusi kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Nu merginos zinot, ishsilydziau cia skaitydama thumb_yello.gif thumb_yello.gif
perskaiciau nuo pat pirmo puslapio iki paskutinio, kiekviena komentara showoff.gif
ruoshiuos pradeti gydytis savo problematishka, spuoguota, jautru ir uzdegimini veiduka...
kuri laika rinkau info apie BIOLINE kosmetika, nors nebuvau bandziusi ax.gif ir ieshkojau kosmetologes Panevezy su ja dirbancios smile.gif
bet cia tiek liaupsu perskaicius apie SOTHYS, nekantrauju nueiti pas kosmetolege, kuri su ja dirba ir ishbandyti first.gif first.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2009 03 17, 15:42)
Nu merginos zinot, ishsilydziau cia skaitydama  thumb_yello.gif  thumb_yello.gif
perskaiciau nuo pat pirmo puslapio iki paskutinio, kiekviena komentara  showoff.gif
ruoshiuos pradeti gydytis savo problematishka, spuoguota, jautru ir uzdegimini veiduka...
kuri laika rinkau info apie BIOLINE kosmetika, nors nebuvau bandziusi  ax.gif  ir ieshkojau kosmetologes Panevezy su ja dirbancios  smile.gif
bet cia tiek liaupsu perskaicius apie SOTHYS, nekantrauju nueiti pas kosmetolege, kuri su ja dirba ir ishbandyti  first.gif  first.gif

Butinai parasyk Panevezyje pas ka eisi (nuejai) smile.gif Labai idomu, nes as pas kelias buvau, noreciau isbandyti dar pas kokia ir tada jau apsistoti. Sothys manau tikrai nenusivilsi wink.gif
Atsakyti
nu ash cia forume susizinojau, kad gera kosmetologe PELENEJ vardu aida berods smile.gif
tai pas ja ir eisiu.
o gal tu netycia jau buvai pas ja?
O tu pas kokias buvai ir kaip jos dirba? rolleyes.gif
Atsakyti