Įkraunama...
Įkraunama...

SOTHYS kosmetika

Labai aciu.
Atsakyti
QUOTE(krugile @ 2008 04 05, 20:26)
kazkaip seniai buvo cia kas beuzeje...
Norejau paklausti, gal kas zino, kur ne salono kainom galima gauti sios firmos kosmetikos smile.gif??

GALIU PADET 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2008 11 03, 16:11)
GALIU PADET 4u.gif

ir as noreciau suzinoti ax.gif
Atsakyti
Atsiprašau, jei pasikartosiu, bet gal kuri bandėte ką nors iš naujos - ekologiškos serijos? 4u.gif

Jei yra platinančių pigiau (domina būtent ši serija), parašykit į AŽ blush2.gif

"Beauty Garden"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 03, 20:53)
Atsiprašau, jei pasikartosiu, bet gal kuri bandėte ką nors iš naujos - ekologiškos serijos? 4u.gif

Jei yra platinančių pigiau (domina būtent ši serija), parašykit į AŽ blush2.gif

"Beauty Garden"

user posted image

O galima plačiau apie šią seriją? blush2.gif
Aš irgi greitai pradėsiu naudot Sothys priemones,tik reikia Shiseido pabaigti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 11 04, 20:24)
O galima plačiau apie šią seriją? blush2.gif

Štai čia: http://beautygarden..../home_0_86.html 4u.gif Iš viso penki produktai: veido kremas, veido kaukė, gėlių vanduo, fluidas makiažui valyti ir kūno losjonas. Norėčiau išbandyti du pastaruosius, bet po 100 lt net neketinu pirkti schmoll.gif
Atsakyti
Pradėjau naudot Sothys priemones riebiai odai,tai negaliu atsidžiaugt wub.gif Rezultatas matosi jau dabar...Beto mano odai Sothys patiko,nes šiaip aš labai alergiška visokiom priemonės,o čia thumbup.gif
Atsakyti
Negaliu atsidziaugti sothys lupdaziu wub.gif
Super drekinantis thumbup.gif (lupytes tokios putlios pasidaro oro_buckis.gif ) ir spalvos tokios naturalios... nesirezia i akis...

Gundausi Ju skysta pudryte... bet kad kaina kandziojasi swoon.gif
Gal kas bandet?? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Krabytee @ 2008 11 20, 18:01)
Negaliu atsidziaugti sothys lupdaziu  wub.gif
Super drekinantis  thumbup.gif (lupytes tokios putlios pasidaro oro_buckis.gif ) ir spalvos tokios naturalios... nesirezia i akis...

Gundausi Ju skysta pudryte... bet kad kaina kandziojasi  swoon.gif
Gal kas bandet?? Kokie atsiliepimai?

Mane irgi labai domina Sothys kremines pudros. Parašykite kas kokią bandėte, kaip tiko, patiko? Esu girdėjusi, kad jos labai natūraliai atrodo, aš tokios ir ieškau, nes didelių defektų neturiu, labai maskuoti nereikia, tik į vakarą oda blizgėti pradeda, tai būtų gerai, kad matinė būtų. Laukiu atsiliepimų ir patarimų smile.gif
Atsakyti
labutes 4u.gif as va irgi noriu pagirti sothys thumbup.gif mano oda riebi verysad.gif bet va radau tinkancias priemones PAGALIAU ax.gif ax.gif thumbup.gif ir kremas, ir prausiklis lb geri , db mastau apie veido losjona ar tonika... 4u.gif gal kuri yra bandziusi? 4u.gif
Atsakyti
Naudoju slyvu spalvos Sothys skaistalus. Tepasi ant odos labai smagiai - tolygiai, svelniai ir naturaliai. Norint ryskesnio efekto, tiesiog reikia brukstelt skruostus dar karta. Esu laaaaabai patenkinta jais thumbup.gif
Atsakyti
Rkatyte, galiu papasakot apie "Sothys" kremine pudra "Teint oxcyliance" smile.gif Ji skirta misriai ir riebiai odai ir turetu matini efekta suteikti,sakau "turetu" nes t zona jau po poros valandu blizgeti pradeda,tai to matinio efekto kaip ir nera,plius sita pudra gerokai sausina oda,kieno labai riebi gal ir neblogai,bet maniske tai serpetoti eme,o kai perki uz tokia kaina,geresnio efekto noretusi doh.gif galiu pagirt,kad oda ja pasitepus kaip aksomine buna,o ir maskuoja neblogai bigsmile.gif tai tiek ispudziu 4u.gif
Atsakyti