QUOTE(krugile @ 2008 04 05, 20:26)
kazkaip seniai buvo cia kas beuzeje...
Norejau paklausti, gal kas zino, kur ne salono kainom galima gauti sios firmos kosmetikos ??
Norejau paklausti, gal kas zino, kur ne salono kainom galima gauti sios firmos kosmetikos ??
GALIU PADET
Atsiprašau, jei pasikartosiu, bet gal kuri bandėte ką nors iš naujos - ekologiškos serijos?
Jei yra platinančių pigiau (domina būtent ši serija), parašykit į AŽ
"Beauty Garden"
"Beauty Garden"
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 03, 20:53)
Atsiprašau, jei pasikartosiu, bet gal kuri bandėte ką nors iš naujos - ekologiškos serijos?
"Beauty Garden"
"Beauty Garden"
O galima plačiau apie šią seriją?
Aš irgi greitai pradėsiu naudot Sothys priemones,tik reikia Shiseido pabaigti
QUOTE(Oliukė @ 2008 11 04, 20:24)
O galima plačiau apie šią seriją?
Štai čia: http://beautygarden..../home_0_86.html Iš viso penki produktai: veido kremas, veido kaukė, gėlių vanduo, fluidas makiažui valyti ir kūno losjonas. Norėčiau išbandyti du pastaruosius, bet po 100 lt net neketinu pirkti
Pradėjau naudot Sothys priemones riebiai odai,tai negaliu atsidžiaugt Rezultatas matosi jau dabar...Beto mano odai Sothys patiko,nes šiaip aš labai alergiška visokiom priemonės,o čia
Negaliu atsidziaugti sothys lupdaziu
Super drekinantis (lupytes tokios putlios pasidaro ) ir spalvos tokios naturalios... nesirezia i akis...
Gundausi Ju skysta pudryte... bet kad kaina kandziojasi
Gal kas bandet?? Kokie atsiliepimai?
Super drekinantis (lupytes tokios putlios pasidaro ) ir spalvos tokios naturalios... nesirezia i akis...
QUOTE(Krabytee @ 2008 11 20, 18:01)
Negaliu atsidziaugti sothys lupdaziu
Mane irgi labai domina Sothys kremines pudros. Parašykite kas kokią bandėte, kaip tiko, patiko? Esu girdėjusi, kad jos labai natūraliai atrodo, aš tokios ir ieškau, nes didelių defektų neturiu, labai maskuoti nereikia, tik į vakarą oda blizgėti pradeda, tai būtų gerai, kad matinė būtų. Laukiu atsiliepimų ir patarimų
Rkatyte, galiu papasakot apie "Sothys" kremine pudra "Teint oxcyliance" Ji skirta misriai ir riebiai odai ir turetu matini efekta suteikti,sakau "turetu" nes t zona jau po poros valandu blizgeti pradeda,tai to matinio efekto kaip ir nera,plius sita pudra gerokai sausina oda,kieno labai riebi gal ir neblogai,bet maniske tai serpetoti eme,o kai perki uz tokia kaina,geresnio efekto noretusi galiu pagirt,kad oda ja pasitepus kaip aksomine buna,o ir maskuoja neblogai tai tiek ispudziu