QUOTE(liepsnelė @ 2005 09 02, 12:05)
oi ne, togas būnant
kaip tik "mėgsta" pavažiuot, kaip tik dėl perdėto nervingumo viskas baisiau gali atrodyt. Nereikia tikėtis, kad buvimas
viską sustatys į vietas.
nesąmonė visiška
jokie stogai nevažiuoja, jokie nervai nepakrinka - man tai apskritai buvo 9 mėnesiai euforijos, palaimos, ramių nervų ir ramybės. čia matyt kiekvienai kitaip skirta - sutinku, kad iš šono gal ir atrodžiau "pavažiavusi", bet pati atradau daugybę kitų vertybių, daug ką kitaip ėmiau suvokti ir pasaulis kitoks pasirodė. čia tik aplinkiniai tikisi, kad būsi nervuota, vos pasivilksi, varinėsi vyrą naktimis parduotuvėn - begalybė mitų sudužo man besilaukiant. o dėl visko sustatymo į vietas
teisybė, nesustatys, bet tai puiki proga pasverti, kas svarbu gyvenime, sustoti ir apsvarstyti daugybę dalykų. taigi drąsiai galiu pasakyti, kad tai vienas laimingiausių mano gyvenimo periodų ir su savo stogu sutariu kuo puikiausiai
dar pridursiu, kad nervingumas priklauso nuo pačios
jei atsisėsi ant lovos, užsirauski ir visus varinėsi, nes esi nėščia ir visi apie tave turi šokinėti - tai ir būsi nervininkė, reikia tuo pasidžiaugti, endaryti sau didelių nuolaidų (nevarinėti kitų, nesinaudoti savo "padėtim" ir amžinai neakcentuoti savo
, poreikių) - ir gyvenimas bus gražus