QUOTE(bučkis @ 2005 08 26, 09:40)
o va čia tai neteisinga sakyti - kad kažkam lengviau negu tau - juk pati savo gyvenimą planuoji ir organizuoji, taip ir kitas taip pat tiesiog pasižiūri į save ir žinai, kas tau svarbiau ar karjera, ar šeima, kas kuriam amžiuj. vat dėl ko man tikrai lengviau - kad nenorėjau tekėti dėl kūdikio (nieko smerktino tame nematau, tik aš taip nenorėjau ), norėjau kad būtų baigti mokslai, ir kad nebebūčiau išlaikoma tėvų, kad būtų kur gyventi, kad vaiko auginti "išeičiau iš darbo" - ta prasme garantijos yra kur grįžti - visos tos sąlygos "išpildytos", tad nebeliko klausimo dėl vaikiuko.
o vieno atsakymo kas geriau ir kaip geriau būti negali, kažkam išeina vienaip, kažkam išeina kitaip. galbūt ir aš po to gailėsiuos, svarstysiu ir keiksiuosi, kad karjeros nepadariau pirmiau, bet kita vertus - nemanau kad vaikas yra tam kliūtis - taip, apribojimas kažkoks, bet tikrai ne kliūtis
o vieno atsakymo kas geriau ir kaip geriau būti negali, kažkam išeina vienaip, kažkam išeina kitaip. galbūt ir aš po to gailėsiuos, svarstysiu ir keiksiuosi, kad karjeros nepadariau pirmiau, bet kita vertus - nemanau kad vaikas yra tam kliūtis - taip, apribojimas kažkoks, bet tikrai ne kliūtis
Gal ir neteisinga, bet kai pačiai sunku apsispręsti, tai atrodo, kad kitam lengviau ir tiek
Aš irgi manau, kad vaikelis turi gimti šeimoje, todėl ir stabdo viską tai, kad mudu su draugu dar šeima. O visa kita dirva kaip ir tinkama mažyliui, nes darbą turiu, mokslus esu baigusi, net turiu mamą, kuri jau dabar pasakoja, kaip prižiūrėtų mano vaikelį su draugu gyvenam savam būste, jis irgi dirba. Kaip ir viskas gerai, tik kad tie mano mokslai...