QUOTE(garnelis @ 2005 06 02, 16:19)
na tavo situacija tikrai ne is maloniuju
Bet savotiskas galvosukis kaip ir mano - as jau dirbu naujame darbe, bet ir leliuko norim labai, tad mastau kasdien - ar jau laikas?
Ramu dar bus 1,5men., nes mano ginekologas patare, kad geriausia pradeti vaikiuka liepos men. pab. arba rugpjucio men., nes tuomet organizmas atsigauna, pavalgom daugiau darzoviu, vaisiu ir t. t. Be to jau geriu foline rugsti, kuria reikia gerti iki nestumo 3 men., tad mano planai kaip ir i leliuko puse , o ne i karjeros - tai yra darbo ar mokslu. Nors bet kokiu atveju, mokslu nemesiu.
o pas mane situacija is viso durna....
puse metu planuojam, bet dar kol kas vis nieko... pradejome daryti tyrimus...
per ta laika, kol planavom, meciau viena darba ir va tik ka susiradau kita.
Labai rimta, labai atsakinga.
Nu labai noriu ten dirbti, bet ir taip noriu leliuko. Galvojau, ai dzin - einu dirbti, o kai pastosiu tada ir ziuresiu.
bet kaip as darbdaviams paziuresiu i akis...
o juos siek tiek ir asmeniskai pazistu.
bet laikas ir del leliuko nelaukia... man jau kaip ir 27....
nezinau nieko....
kol kas lygtai linskta sirdis, kad reikia eiti, bet ir leliuko planavimo nenutraukti.....oi oi oi.....
Bet savotiskas galvosukis kaip ir mano - as jau dirbu naujame darbe, bet ir leliuko norim labai, tad mastau kasdien - ar jau laikas?
Ramu dar bus 1,5men., nes mano ginekologas patare, kad geriausia pradeti vaikiuka liepos men. pab. arba rugpjucio men., nes tuomet organizmas atsigauna, pavalgom daugiau darzoviu, vaisiu ir t. t. Be to jau geriu foline rugsti, kuria reikia gerti iki nestumo 3 men., tad mano planai kaip ir i leliuko puse , o ne i karjeros - tai yra darbo ar mokslu. Nors bet kokiu atveju, mokslu nemesiu.
o pas mane situacija is viso durna....
puse metu planuojam, bet dar kol kas vis nieko... pradejome daryti tyrimus...
per ta laika, kol planavom, meciau viena darba ir va tik ka susiradau kita.
Labai rimta, labai atsakinga.
Nu labai noriu ten dirbti, bet ir taip noriu leliuko. Galvojau, ai dzin - einu dirbti, o kai pastosiu tada ir ziuresiu.
bet kaip as darbdaviams paziuresiu i akis...
o juos siek tiek ir asmeniskai pazistu.
bet laikas ir del leliuko nelaukia... man jau kaip ir 27....
nezinau nieko....
kol kas lygtai linskta sirdis, kad reikia eiti, bet ir leliuko planavimo nenutraukti.....oi oi oi.....