QUOTE(Simomama @ 2007 06 13, 10:46)
PASIDALINSIU IR AS SAVAJA PATIRTIMI.
Manau kad daug priklauso nuo pačios kaip darbuotojos . Jei esi sąžininga su darbdaviu, atlieki savi darbą, esi iniciatyvi ir naudinga, bet kartu ir nenuolaidžiauji, santykiai visuomet susiformuoja korektiški - pas normalisu darbdavius. O nenormalių mums nereikia, juk taip
Aš visada planavau susilaukti vaikų po 30-ties.nepriklausomai nuo karjeros. Tačiau spėjau iki tol ir atsakingas pareigas užimti. Darbdaviams mano motinystė anaiptol nebuvo nemaloni staigmena, bent man to neparodė. Pažadėjau grįžti, atsižvelgiant į jų pageidavimus. Grįžau po pusės metų namie, netrukus gavau dar vieną svarbų įpareigojimą ir pradėjau dirbti dviems įmonėms iš karto.
Susitvarkiau, paplanavau imoniu strategija ir veiksmus is anksto ir po metų vėl pastojau.tarpas tarp vaikų - 2 metai. Vėl grižau į darbą po 6 mėn.Ir sėkmingai dirbu.
Gyvenu gan įtemptai, nėra lengva, bet viskas įmanoma
Taigi - jei jūsų darbdavys jus diskriminuoja, vsikas jūsų rankose - reikia pasiryžti įrodyti kad neteisus arba jį palikti.
Sėkmės
Ačiū Simomama, džiaugiuosi, kad taip gražiai susidėliojai
Aš irgi jau pradėjau apie leliuką galvoti. Dar metus turiu nerealiai įdomų projektą ir jau kokį gruodį pradėsiu konstruoti.
Jau dabar drąsiai galiu apie tai kalbėti su vadovais, nes tai tikrai nebus netikėtumas, nes ir laikas, ir darbo stažas tinkamas. Manau grįžtant visada lauks.
Tik aš dar turiu vieną rūpestėlį - kaip savo draugą įtikinti, kad tai yra teisingas laikas ir teisingas noras...
Gal kas turi patirties?..