QUOTE(Ieva S @ 2005 10 21, 14:11)
Visada galvodavau, kad karjera turi eiti po vaikų ir buvau įsitikinusi, kad taip ir darysiu.
Bet dabar, kada esu sėkmingai ištekėjusi o mokslai įpusėti, kilo rimtų abejonių, ar sugebėsime duoti vaikui viską, ko reikia, patys neturėdami tvirto pagrindo po kojomis.
Manau, kad verta bent jau susirasti savo vietą po saule iki vaikų gimimo.
Kita vertus, ambicingai nusiteikusios karjeristės rizikuoja išsiugdyti savyje tiek egoizmo, kad vėliau tiesiog nesugebės gyventi ne dėl savęs, o dėl vaiko, o sėdėjimas su vaiku namie joms kels depresiją.
Bet dabar, kada esu sėkmingai ištekėjusi o mokslai įpusėti, kilo rimtų abejonių, ar sugebėsime duoti vaikui viską, ko reikia, patys neturėdami tvirto pagrindo po kojomis.
Manau, kad verta bent jau susirasti savo vietą po saule iki vaikų gimimo.
Kita vertus, ambicingai nusiteikusios karjeristės rizikuoja išsiugdyti savyje tiek egoizmo, kad vėliau tiesiog nesugebės gyventi ne dėl savęs, o dėl vaiko, o sėdėjimas su vaiku namie joms kels depresiją.
Na mes nekalbame apie kraštitunumus šiuo atveju, man tik buvo įdomi kitų nuomonė, kaip suderinti motinystę su darbu, mokslu ir t.t.
Ir labai džiaugiuosi, kad pagaliau jau radau savo sprendimą irmanau, kad jis - tinkamas
Ir tikrai nemanau, kad nesugebėčiau gyventi dėl vaikelio