Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiką auginu vienas!

gera tema ... 4u.gif

as irgi vienisa mama ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erbe @ 2008 11 19, 02:13)
Man irgi įdomu, kur mūsų herojus dingo g.gif Tikėsimės, kad širdžiai mielą moterį jau surado ir abu kartu su vaikučiu gražiai gyvena rolleyes.gif

Kiek pats yra pasisakes kitoje temoje, surado sirdies drauge jau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *zvaigzde*: 15 gruodžio 2008 - 01:14
QUOTE(*zvaigzde* @ 2008 12 15, 02:13)
Kiek pats yra pasisakes kitoje temoje, surado sirdies drauge jau :super

Tai gerai biggrin.gif :sutinku
Atsakyti
nesusilaikiau nepasisakius biggrin.gif
man tai keistas daznai buna tas noras (nesvarbu vyro ar moters) kuo greiciau ka nors susirast. Tik issiskiria, ir jau laukia nesulaukia, verciasi per galva, kad tik KA NORS susirast g.gif man regis BooDeaD irgi taip pat daro/e g.gif o as kartais pritaikau ta nuvalkiota posaki, kur skubos darba velnias veja doh.gif
kazkaip panasu, kad per daug laikomasi isikibus stereotipu g.gif manes labai daznai (ypac pastaruoju metu kazkodel) daug kas klausineja: "tai dar viena? dar nieko nesusiradai? kaip tu taip gali?" ir uzmusantis buna - "eik ieskokis" doh.gif lotuliukas.gif suprask - pasikabink lentele "ieskau vyro" lotuliukas.gif doh.gif negi mes taip uzsicikline ant kazkokiu remu ir taisykliu, kad butinai turi KA NORS tureti g.gif doh.gif
zinoma, is kitos puses - tai visokiu zmoniu yra, ir tas labai gerai, tiesiog as nelabai suprantu, kaip zmones, tik tik issiskyre, puola skubet kuo greiciau susirast vel antra puse? gal taip savim nepasitiki, kad jaucia, jog vieni neisgyvens, nesusitvarkys g.gif ar cia jau ipratimas but su kuo nors? na gal kas man paaiskins, nes as nelabai suvokiu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2008 12 23, 13:18)
nesusilaikiau nepasisakius  biggrin.gif
man tai keistas daznai buna tas noras (nesvarbu vyro ar moters) kuo greiciau ka nors susirast. Tik issiskiria, ir jau laukia nesulaukia, verciasi per galva, kad tik KA NORS susirast  g.gif man regis BooDeaD irgi taip pat daro/e  g.gif o as kartais pritaikau ta nuvalkiota posaki, kur skubos darba velnias veja  doh.gif
kazkaip panasu, kad per daug laikomasi isikibus stereotipu  g.gif manes labai daznai (ypac pastaruoju metu kazkodel) daug kas klausineja: "tai dar viena? dar nieko nesusiradai? kaip tu taip gali?" ir uzmusantis buna - "eik ieskokis"  doh.gif  lotuliukas.gif suprask - pasikabink lentele "ieskau vyro"  lotuliukas.gif  doh.gif negi mes taip uzsicikline ant kazkokiu remu ir taisykliu, kad butinai turi KA NORS tureti  g.gif  doh.gif
zinoma, is kitos puses - tai visokiu zmoniu yra, ir tas labai gerai, tiesiog as nelabai suprantu, kaip zmones, tik tik issiskyre, puola skubet kuo greiciau susirast vel antra puse? gal taip savim nepasitiki, kad jaucia, jog vieni neisgyvens, nesusitvarkys  g.gif ar cia jau ipratimas but su kuo nors? na gal kas man paaiskins, nes as nelabai suvokiu  ax.gif

Mano manymu,tiesiog yra zmoniu,kurie negali pakelti vienatves. Todel jie ir skuba susirasti antra puse rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek zinau BooDead is kitu postu, vienas jis jau kuri laika ir tikrai nepuole ieskoti antros puses kai tik patapo "vienas" smile.gif
Tiesiog ateina viduje toks laikas, kai pajunti, kad jau galetum i savo sirdi priimti kita zmogu.

Atsakyti
labas vienisas teveli,as irgi pritariu tam kad meile ateina nelauktai ,nes as savo sunaus teva meciau kai vaikui buvo 1metukai jis mane daznai musdavo ir skaudziausia kad mane niekino ir nemylejo nes jis nesutvertas buti seimos galva .jis turejo lyga losimui visalaik pralosdavo alga.tai nuo metu leidau sunu i darzeli o pati ejau dirbti ir nuomavausi buta.buvau susitaikiusi su tuom kad busiu vienisa mama bet va atsitiko taip kad daugiau kaip po metu as netiketai telefonu draugu raginama susipazinau su vyru kuris irgi vienas augino dukra ir gyveno toli nuo VILNIAUS .na pradejome bendrauti as vazinejau pas ji na jis pas mane ir supratome kad vienas be kito negalime na pamylom vienas kita .tai va vasara jau buvo metai kai esui laimingai istekejusi uz jo. ir gyvename laimingai o jo dukra turi mama kuri ja myli.matai kaip buna gyvenime viskas atsitinka netiketai nelauktai .beja mano vyras mane suzavejo tuom kad vienas pats nieko nepadedamas rupinosi dukra,ir tu esi malacius nuostabus tevas tuom kad myli savo dukra thumbup.gif smile.gif as tikiu kad tu busi laimingas .nes as esu labai laiminga nes turiu be galo gera vyra ir seimos galva.Dievas visus myli ir nuo taves ir nuo tavo dukters irgi nenusisuks o pades jums. newyear.gif geru svenciu
Atsakyti
Vladule,nuosirdziai dziaugiuosi del taves,tegu Dievas visada lydi tavo seimyna 4u.gif O as dar negaliu isileisti i savo sirdi kito zmogaus,ir kazin,ar kada galesiu...
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2008 12 23, 13:18)
nesusilaikiau nepasisakius  biggrin.gif
man tai keistas daznai buna tas noras (nesvarbu vyro ar moters) kuo greiciau ka nors susirast. Tik issiskiria, ir jau laukia nesulaukia, verciasi per galva, kad tik KA NORS susirast  g.gif man regis BooDeaD irgi taip pat daro/e  g.gif o as kartais pritaikau ta nuvalkiota posaki, kur skubos darba velnias veja  doh.gif
kazkaip panasu, kad per daug laikomasi isikibus stereotipu  g.gif manes labai daznai (ypac pastaruoju metu kazkodel) daug kas klausineja: "tai dar viena? dar nieko nesusiradai? kaip tu taip gali?" ir uzmusantis buna - "eik ieskokis"  doh.gif  lotuliukas.gif suprask - pasikabink lentele "ieskau vyro"  lotuliukas.gif  doh.gif negi mes taip uzsicikline ant kazkokiu remu ir taisykliu, kad butinai turi KA NORS tureti  g.gif  doh.gif
zinoma, is kitos puses - tai visokiu zmoniu yra, ir tas labai gerai, tiesiog as nelabai suprantu, kaip zmones, tik tik issiskyre, puola skubet kuo greiciau susirast vel antra puse? gal taip savim nepasitiki, kad jaucia, jog vieni neisgyvens, nesusitvarkys  g.gif ar cia jau ipratimas but su kuo nors? na gal kas man paaiskins, nes as nelabai suvokiu  ax.gif

cia matai nuo zmogaus priklauso, aisku siandien issikyres kazin ar rytoj kuris nors begs ieskoti kito zmogaus, bet ne visi gali buti vieni, su tokiu poziuriu gali nieko ir nesusirasti, pirma reikia senas zaizdas uzgydyti, it gyventi toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2008 12 28, 14:21)
cia matai nuo zmogaus priklauso, aisku siandien issikyres kazin ar rytoj kuris nors begs ieskoti kito zmogaus, bet ne visi gali buti vieni, su tokiu poziuriu gali nieko ir nesusirasti, pirma reikia senas zaizdas uzgydyti, it gyventi toliau 4u.gif

Na, pvz. as uzaugau dideleje seimoje ir visa laika buvau apsupta zmoniu. Tai savo gyvenima isisvaizdavau tik kaip seimoje, o ne vienises. Taip jau yra, negaliu pakelti vienatves. Ir dabar, kai vis tiek arteja skyrybos, su didziuliu nerimu ir netgi siaubu laukiu ju, nes klaikiai bijau likti viena. Na tai nereiskia, kad tuoj pulsiu ieskotis kito gyvenimo partnerio (labai atsargi busiu siuo klausimu), bet tikrai negalvoju, kad visa likusi gyvenima noresiu buti viena. Ne visi vyrai, manau, yra kiaules. Tiesiog toks, turbut, yra mano likimas. Reikes uzsigydyti sirdies zaizdas, galbut, pasitelkiant i pagalba psichologa, ir toliau gyventi, tuo labiau, kad turiu du mazus vaikucius
Atsakyti
zvaigzde, pas mane situacija identiška,irgi laukia skirybos, nemegstu vienatvės, ir bijau senatvės, kad galiu nebesutikti kito žmogaus. Labai svajoju sutikti žmogų, bet žinau kad reikės kažkaip atsigauti po skirybų, o ir vaikelį turiu, taip kad esam sielos dvynės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2009 01 05, 14:23)
zvaigzde, pas mane situacija identiška,irgi laukia skirybos, nemegstu vienatvės, ir bijau senatvės, kad galiu nebesutikti kito žmogaus. Labai svajoju sutikti žmogų, bet žinau kad reikės kažkaip atsigauti po skirybų, o ir vaikelį turiu, taip kad esam sielos dvynės 4u.gif

O kodel tu bijai, kad nesutiksi kito zmogaus?
Atsakyti