Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiką auginu vienas!

QUOTE(*zvaigzde* @ 2008 06 06, 09:23)

O be to, gali moteri ir isgasdinti dideliu uolumu.

Uhu.. va tas tai tiesa, gali pasirodyti irgi kaip beviltiškas tongue.gif manau ateis savu laiku, o jei nelemta, tai tik per galvą nuo visų gausi...
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2008 06 06, 01:22)

ir dar. taip atvirai ir nuoširdžiai skubėdamas ieškoti meilės vėl užsirausi ant netikusios moteros,  nono.gif  biggrin.gif  tad įsimylėk ne meilę, o žmogų. linkiu tame sėkmės.  4u.gif

auksiniai žodžiai 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Is tikruju visu musu patarimai, palaikymas, vertinimai ir paprasti papleksnojimai per peti BooDead (atsiprasau, jei klaidingai) yra papildomi laseliai i jo kantrybes maisa.
Ne tik laukiant naujos meiles (ar net labai intensyviai jos norint), bet ir su mazu vaiku reikia dideles kantrybes (kas jei ne mamos ir teciai tai zino mirksiukas.gif ), o ypac jei ta vaika augina vienas tetis. Tokiu zmoniu zvilgsnis pagileja kiekviename prekybos centre pamacius pilna seima, o jei dar vaikas paklausia tuo metu "teti, o kur mamyte?" doh.gif
Meiles tau BooDead ir moters - bet ne tokios, kokios nori, o tokios, kuri tave atgaivins 4u.gif tik nesutik priimti tokia, kuri "na vis geriau negu nieko" - ji tikrai neisaugs i "turiu viska, apie ka tik galeciau svajoti" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 06 05, 08:15)
Turiu patirties bandant sulipyte seima 2+2 smile.gif as su dukra, ir turejau drauga kuris gveno su dukra, mano dukros vienmete smile.gif pradzioj mergaites lyg draugavo, paskui eme viena kitai pavydet savo tevu, ta prasme, manoji eme pavydet kad as valgyt padarydavau ir jo mergaite, jo mergaite eme pavydet kad jos tetis supynese pasupdavo manaja  ax.gif  nu ir isivaziavo vaiku karas  doh.gif  paskui tas mano draugas eme lyginti mergaites, manoji kazkodel jam vis blogesne atrodydavo, isplepinta, mano numyleta, o jo nusriausta atesit, be mamos auganti  doh.gif  nu nezinau, kazkaip sunkiai budavo klausyt varymo ant mano vaiko uz nieka, tuo labiau kad 6 metus mudvi dvi tik gyvenom, o cia staiga atsirado kazkoks svetimas vyras ir megina ja pakeisti  schmoll.gif

BooDeeD - atvaziuokit prie juros  ax.gif  biggrin.gif

Idomi istorija... blink.gif
Ir tikrai negalvojau kad taip buti gali!
Na manoji tikrai tokia nebus... smile.gif Pavydeti gal ir gali bet zino kad ja myliu...
Todel ir susitvarkytu viskas! 100 % isitikines... mirksiukas.gif
Ir ilgai jus prabuvote kartu?

O prie juros varysiu siemet su dukra...
Butinai pranesiu - susitiksim! biggrin.gif
Planuoju Liepos pradzioje varyti...
Atsakyti
QUOTE(BooDeaD @ 2008 06 07, 23:12)
Idomi istorija...  blink.gif 
Ir tikrai negalvojau kad taip buti gali!
Na manoji tikrai tokia nebus... smile.gif Pavydeti gal ir gali bet zino kad ja myliu...
Todel ir susitvarkytu viskas! 100 % isitikines...  mirksiukas.gif
Ir ilgai jus prabuvote kartu?

O prie juros varysiu siemet su dukra...
Butinai pranesiu - susitiksim!  biggrin.gif
Planuoju Liepos pradzioje varyti...

Labas vakariukas smile.gif

Na mes kartu prabuvom gal pusmeti, savaitgaliais gyvenom pas ji, tai laiko kartu praleista nemazai, ech sad.gif Na ir manoji siaip zino kad as ja be labai myliu, bet ji man dabar sako, kad jai suspausdavo sirdele kai mane apkabindavo jis, ech tie vaikai, jie ne taip suvokia pasauli smile.gif

Butinai atvaziuokit prie juros, as negaliu be jos gyventi smile.gif kita sestadieni skrendam paziuret ar Vidurzemio jura geresne uz Baltijos g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2008 06 06, 00:22)
tik neįsižeisk, bet is to sakinio, kurį paryškinau, kilo įtarimas, kad tamsta esi dar gan jaunas  4u.gif  ir dar nelabai suvoki kokios bėdeles bus su mergaite, kuria paliko mama. jai tai didele trauma, kurią ji suvoks su laiku.  verysad.gif  o dabar ji zinoma, kad nori mamos ir kaip sakai "turi potrauki", juk vaikui tai mama, nesvarbu kokia vistiek mama. ir jei kada (linkiu kuo anksciau  mirksiukas.gif ) parsivesi naują mamą, nenustebk pasikeitusiu dukters elgesiu (užsisklendimas savy, maištas, barniai unsure.gif ), nes pamotes yra pamotes (raganelės pamotėlės anot liaudies išminties). tad neturėk iliuzijų, kad nauja mama mylės ją lygiai taip smarkiai kaip savo vaiką.  schmoll.gif  todėl už vaiką paprašysiu, kai bus nauja mama išlik itin dėmesingas savo mergaitės norams ir jausmams, įsiklausyk į juos  4u.gif

ir dar. taip atvirai ir nuoširdžiai skubėdamas ieškoti meilės vėl užsirausi ant netikusios moteros,  nono.gif  biggrin.gif  tad įsimylėk ne meilę, o žmogų. linkiu tame sėkmės.  4u.gif

Labai dekoju uz gera patarima! ax.gif 4u.gif

Isizeisti tikrai nera kuo, cai atejau patarimo ir ji gavau... mirksiukas.gif Uz ka esu labai dekingas, galvojau apie tai bet labai tikiuos kad mano mazyle nebus tokia, na bet stengsiuos ja taip isaukleti.. ji lb draugiska... nors kai paaugs bus viskas kitaip, kai savo nuomone sudarys apie pasauly! unsure.gif
Ir seip bus problemu, nes savo tikra mama nores matyti, ir nesiruosui to drausti.. todel norisi kazkaip sformuoti jos mastyma, kad viska suprastu tinkamiausiai! blink.gif Ir nebutu kazkokiu pasakymu kad tu man ne mama ir panasiai... noriu kad zinotu kad cia ne jos mama, bet santykiai butu normalus! ir manau tai imanoma! nebent man taip atrodo.... g.gif

Tikiu kad meile taip nerasi, ir kad lb tiketina kad netokia susirasiu kokia noreciau jei ieskosiu, todel ir kankinuos... skelbimu aisku neduodu i alio reklama, seip kazkaip tiesiog ieskau nauju pazynciu, o tame rate ziurek ir atsiras smile.gif doh.gif

Papildyta:
QUOTE(*zvaigzde* @ 2008 06 06, 09:23)
Ak BooDeaD,
Neskubek taip, prilaikyk truputi arklius biggrin.gif  ir atsipalaiduok. Suprantu tavo nora tureti pilna seima, jaukius vakarus, svelnius bucinius. Kas to nenori... Ir as to noriu ax.gif Bet deja deja...Bet jei skubesi ir i kiekviena moteri ziuresi kaip i potencialia zmona, nieko gero gali neiseiti. Kaip cia sake viena dalyve, uzsirausi ant netinkamos moters ir liksit labai iskaudinti - ir tu, ir tavo dukrele mirksiukas.gif
O be to, gali moteri ir isgasdinti dideliu uolumu. Ypac tokioje vietoje kaip cia - kur renkasi vienisos ir iskaudintos mamos blush2.gif Truputi nuleisk gara ir viskas bus OK

Kad as tikrai niekur neskubu... ax.gif Ir tikiuos nieko dar neisgasdinau smile.gif g.gif
Pakeliau sia tema tiesiog tam kad suzinoti skirtingas nuomones... gauti patarimu, ir ju gavau... ir labai naudingu! mirksiukas.gif
Na tikrai neziuriu i visas kaip i potencialias zmonas, sitam forume nuosirdziai ieskau tiesiog nauju pazinciu... ir ju radau smile.gif Nors aisku mintys apie susiradima kazko rimtesnio tikrai kila blush2.gif
Bet tikrai manau kad cia nieko blogo nera mirksiukas.gif
Manau taip zmones ir susipazysta, randi nauju pazynciu. zmoniu su kuriais megsti bendrauti, o poto staiga atsiranda vienas kuris tau patinka labiau nei kiti... na o toliau viskas aisku... smile.gif sakyciau taip
Papildyta:
QUOTE(beladona @ 2008 06 07, 23:17)

Na mes kartu prabuvom gal pusmeti, savaitgaliais gyvenom pas ji, tai laiko kartu praleista nemazai, ech sad.gif Na ir manoji siaip zino kad as ja be labai myliu, bet ji man dabar sako, kad jai suspausdavo sirdele kai mane apkabindavo jis, ech tie vaikai, jie ne taip suvokia pasauli smile.gif

Butinai atvaziuokit prie juros, as negaliu be jos gyventi smile.gif kita sestadieni skrendam paziuret ar Vidurzemio jura geresne uz Baltijos  g.gif  biggrin.gif

Na lb idomu kodel taip sake, tikrai tikiuos kad manoji viska supras teisingai.. nes pradedu pergyventi g.gif kad kad ir kaip besistengdamas nesugebesiu paaiskinti viska kad suprastu! Na siais metai buvau balandzio menesi kai sesija baigesi, ir maciau jura pirma karta savo gyvenime galima sakyti (pats pirmaiusias buvo kai man buvo 4 blush2.gif ) paliko nerealu ispudi, kurio cia niekaip neapipasakosiu... thumbup.gif todel ir svajone viena pasikeite:
Anksciau norejau namo prie ezero kranto... Dabar noriu prie juros... ax.gif rolleyes.gif

Oho kaip smagu smile.gif
Na manau kad tikrai bus neblogesne biggrin.gif
O i kuria vieta skrendate??
Papildyta:
QUOTE(Medula @ 2008 06 06, 22:14)
Is tikruju visu musu patarimai, palaikymas, vertinimai ir paprasti papleksnojimai per peti BooDead (atsiprasau, jei klaidingai) yra papildomi laseliai i jo kantrybes maisa.
Ne tik laukiant naujos meiles (ar net labai intensyviai jos norint), bet ir su mazu vaiku reikia dideles kantrybes (kas jei ne mamos ir teciai tai zino  mirksiukas.gif ), o ypac jei ta vaika augina vienas tetis. Tokiu zmoniu zvilgsnis pagileja kiekviename prekybos centre pamacius pilna seima, o jei dar vaikas paklausia tuo metu "teti, o kur mamyte?"  doh.gif
Meiles tau BooDead ir moters - bet ne tokios, kokios nori, o tokios, kuri tave atgaivins  4u.gif tik nesutik priimti tokia, kuri "na vis geriau negu nieko" - ji tikrai neisaugs i "turiu viska, apie ka tik galeciau svajoti"  mirksiukas.gif

unsure.gif friends.gif 4u.gif drinks_cheers.gif

Net nzn ka atsakyti... smile.gif labai dekoju! Kol kas ne sako o kur mamyte, bet matau kad jau vyksta kazkas keisto... sad.gif ko nesuprantu... sad.gif
Kadangi i teisma nebuvau padaves, susituoke nebuvom, tiesiog ki kaarrtais atsitnka kazkas panasaus kad apie mama paklausia ar seip matau kad liudi, bijau kad kada nors is vis susiklostys tokia situacija kada jos tikroji mama sumastys pasiimti ja o ji sutiks iseiti... kas tada? nes nueiti i teisma nekila ranka... ir bijau kad pralaimesiu, todel ir sedziu kaip yra. rupinuos ir myliu... unsure.gif
Atsakyti
As tavo vietoj nueiciau i teisma, ir nieko nebijociau 4u.gif Nes laukti kada ji tai padarys po 5, 10 metu, nebus nieko gero.
Ar turi irodymu, kad auginai tik tu, kur ji dirba ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2008 06 08, 00:05)
As tavo vietoj nueiciau i teisma, ir nieko nebijociau 4u.gif Nes laukti kada ji tai padarys po 5, 10 metu, nebus nieko gero.
Ar turi irodymu, kad auginai tik tu, kur ji dirba ir pan.?

ji per visa laika oficialiai nedirbo niekur, prisikrovus kruva skolu,
net neisivaizduoju is ko gyvena db.. zinau is ko anksciau gyveno tai siaubas... doh.gif
oficialiu patvirtinimu ji neturi ne apie nieka!

Ma o as nzn ar patvirtinimai is darzelio, gydytojio, kaimynu, draugu ir t.t. pades...
Jei taip manau tada galima!
O jei ji db nors ir nedirbdama pasimes durnele ir sakys.. jo buvau durna ir t.t. pasikeiciau noriu auginti ir t.t. unsure.gif
Atsakyti
Isties sunki situacija unsure.gif
Mano ne identiska, bet kazkuo panasi buvo - exMB gasdino prisiteisias vaikus ir galimybe issivezt (jos su kitos valstybes pasais). Panikavau, kaip reikalas, nors zinojau realiai jis neturi nei noru nei galimybiu. Bet kai kalba apie tavo vaikus, tai ir pagasdinimus priimi rimtai.
Bet kaip pasake man viena moteris - gal to ir nebus ka ji sneka. Kai bus - galvosi, ka daryti. O pergyventi is anksto nera reikalo 4u.gif

Imtis jokiu veiksmu nezinant galimu pasekmiu turbut nederetu. As siulyciau neuti bent pas keleta advokatu pasikonsultuoti, ka ju praktika rodo tokiu atveju. Vilniuje konsultacija apie 50 litu, as ejau pas keleta tai tvirciau jauciausi zinodama kur stoviu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 06 07, 23:17)

tai labai paprasta, vaikai nesuvokia, kaip galima dalinti širdį, kaip gali būti kelios ir skirtingos meilės (meilė vaikui, meilė partneriui) viename. 4u.gif naujo tėčio ar mamos atsiradimas (o jei dar ju ne vienas praeina doh.gif ) deja yra priimamas daugiau ar mažiau kaip tam tikra išdavystė. sakau pagal save, nes mano tėvai buvo išsiskyrę ir tai ryškiausiai išliekantis gyvenimo įvykis...
Papildyta:
QUOTE(BooDeaD @ 2008 06 08, 00:02)
Labai dekoju uz gera patarima!  ax.gif   4u.gif

Isizeisti tikrai nera kuo, cai atejau patarimo ir ji gavau...  mirksiukas.gif  Uz ka esu labai dekingas, galvojau apie tai bet labai tikiuos kad mano mazyle nebus tokia, na bet stengsiuos ja taip isaukleti.. ji lb draugiska... nors kai paaugs bus viskas kitaip, kai savo nuomone sudarys apie pasauly!  unsure.gif
Ir seip bus problemu, nes savo tikra mama nores matyti, ir nesiruosui to drausti.. todel norisi kazkaip sformuoti jos mastyma, kad viska suprastu tinkamiausiai!  blink.gif Ir nebutu kazkokiu pasakymu kad tu man ne mama ir panasiai... noriu kad zinotu kad cia ne jos mama, bet santykiai butu normalus! ir manau tai imanoma! nebent man taip atrodo.... g.gif

Tikiu kad meile taip nerasi, ir kad lb tiketina kad netokia susirasiu kokia noreciau jei ieskosiu, todel ir kankinuos... skelbimu aisku neduodu i alio reklama, seip kazkaip tiesiog ieskau nauju pazynciu, o tame rate ziurek ir atsiras  smile.gif   doh.gif 

visiškai teisingai mąstai drinks_cheers.gif thumbup.gif

o mama nemanau, kad imsis žygių pasiimti dukrą, na bent jau ne dabar, kai nedirba ir turi skolų. manau nebutu jai nei noro, nei drąsos, nei proto (?) ta daryti. o jei tai darys po daugelio metų, manau įrodyti, kad tu buvai ir esi tinkamesnis tevas nei ji kadanors motina, bus paprasta. antraip tikrai butu ziauru unsure.gif ir jei neramu gal ištiesų vertėtų pasikonsultuoti su teisininkais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 07 birželio 2008 - 23:54
Oho kaip smagu smile.gif
Na manau kad tikrai bus neblogesne biggrin.gif
O i kuria vieta skrendate??
Papildyta:
unsure.gif friends.gif 4u.gif drinks_cheers.gif

Skrendam i Antalija, viesbutis Alanijoje smile.gif Siandien buvom prie gimtosios Baltijos, salta ji dar, net labai, bet niekaip neatsispiriu pagundai pamirkyti joje kojas, salta buvo, bet bridau smile.gif smagumelis smile.gif

Visiem geros ateinancios savaites smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 08 birželio 2008 - 21:09
BooDead, parasiau AZ del dukreles teisiniu reikalu
Atsakyti