QUOTE(trr @ 2008 06 06, 00:22)
tik neįsižeisk, bet is to sakinio, kurį paryškinau, kilo įtarimas, kad tamsta esi dar gan jaunas
ir dar nelabai suvoki kokios bėdeles bus su mergaite, kuria paliko mama. jai tai didele trauma, kurią ji suvoks su laiku.
o dabar ji zinoma, kad nori mamos ir kaip sakai "turi potrauki", juk vaikui tai mama, nesvarbu kokia vistiek mama. ir jei kada (linkiu kuo anksciau
) parsivesi naują mamą, nenustebk pasikeitusiu dukters elgesiu (užsisklendimas savy, maištas, barniai
), nes pamotes yra pamotes (raganelės pamotėlės anot liaudies išminties). tad neturėk iliuzijų, kad nauja mama mylės ją lygiai taip smarkiai kaip savo vaiką.
todėl už vaiką paprašysiu, kai bus nauja mama išlik itin dėmesingas savo mergaitės norams ir jausmams, įsiklausyk į juos
ir dar. taip atvirai ir nuoširdžiai skubėdamas ieškoti meilės vėl užsirausi ant netikusios moteros,
tad įsimylėk ne meilę, o žmogų. linkiu tame sėkmės.
Labai dekoju uz gera patarima!
Isizeisti tikrai nera kuo, cai atejau patarimo ir ji gavau...
Uz ka esu labai dekingas, galvojau apie tai bet labai tikiuos kad mano mazyle nebus tokia, na bet stengsiuos ja taip isaukleti.. ji lb draugiska... nors kai paaugs bus viskas kitaip, kai savo nuomone sudarys apie pasauly!
Ir seip bus problemu, nes savo tikra mama nores matyti, ir nesiruosui to drausti.. todel norisi kazkaip sformuoti jos mastyma, kad viska suprastu tinkamiausiai!
Ir nebutu kazkokiu pasakymu kad tu man ne mama ir panasiai... noriu kad zinotu kad cia ne jos mama, bet santykiai butu normalus! ir manau tai imanoma! nebent man taip atrodo....
Tikiu kad meile taip nerasi, ir kad lb tiketina kad netokia susirasiu kokia noreciau jei ieskosiu, todel ir kankinuos... skelbimu aisku neduodu i alio reklama, seip kazkaip tiesiog ieskau nauju pazynciu, o tame rate ziurek ir atsiras
Papildyta:
QUOTE(*zvaigzde* @ 2008 06 06, 09:23)
Ak BooDeaD,
Neskubek taip, prilaikyk truputi arklius
ir atsipalaiduok. Suprantu tavo nora tureti pilna seima, jaukius vakarus, svelnius bucinius. Kas to nenori... Ir as to noriu
Bet deja deja...Bet jei skubesi ir i kiekviena moteri ziuresi kaip i potencialia zmona, nieko gero gali neiseiti. Kaip cia sake viena dalyve, uzsirausi ant netinkamos moters ir liksit labai iskaudinti - ir tu, ir tavo dukrele
O be to, gali moteri ir isgasdinti dideliu uolumu. Ypac tokioje vietoje kaip cia - kur renkasi vienisos ir iskaudintos mamos
Truputi nuleisk gara ir viskas bus OK
Kad as tikrai niekur neskubu...
Ir tikiuos nieko dar neisgasdinau
Pakeliau sia tema tiesiog tam kad suzinoti skirtingas nuomones... gauti patarimu, ir ju gavau... ir labai naudingu!
Na tikrai neziuriu i visas kaip i potencialias zmonas, sitam forume nuosirdziai ieskau tiesiog nauju pazinciu... ir ju radau
Nors aisku mintys apie susiradima kazko rimtesnio tikrai kila
Bet tikrai manau kad cia nieko blogo nera
Manau taip zmones ir susipazysta, randi nauju pazynciu. zmoniu su kuriais megsti bendrauti, o poto staiga atsiranda vienas kuris tau patinka labiau nei kiti... na o toliau viskas aisku...
sakyciau taip
Papildyta:
QUOTE(beladona @ 2008 06 07, 23:17)
Labas vakariukas
Na mes kartu prabuvom gal pusmeti, savaitgaliais gyvenom pas ji, tai laiko kartu praleista nemazai, ech
Na ir manoji siaip zino kad as ja be labai myliu, bet ji man dabar sako, kad jai suspausdavo sirdele kai mane apkabindavo jis, ech tie vaikai, jie ne taip suvokia pasauli
Butinai atvaziuokit prie juros, as negaliu be jos gyventi
kita sestadieni skrendam paziuret ar Vidurzemio jura geresne uz Baltijos
Na lb idomu kodel taip sake, tikrai tikiuos kad manoji viska supras teisingai.. nes pradedu pergyventi
kad kad ir kaip besistengdamas nesugebesiu paaiskinti viska kad suprastu! Na siais metai buvau balandzio menesi kai sesija baigesi, ir maciau jura pirma karta savo gyvenime galima sakyti (pats pirmaiusias buvo kai man buvo 4
) paliko nerealu ispudi, kurio cia niekaip neapipasakosiu...
todel ir svajone viena pasikeite:
Anksciau norejau namo prie ezero kranto... Dabar noriu prie juros...
Oho kaip smagu
Na manau kad tikrai bus neblogesne
O i kuria vieta skrendate??
Papildyta:
QUOTE(Medula @ 2008 06 06, 22:14)
Is tikruju visu musu patarimai, palaikymas, vertinimai ir paprasti papleksnojimai per peti BooDead (atsiprasau, jei klaidingai) yra papildomi laseliai i jo kantrybes maisa.
Ne tik laukiant naujos meiles (ar net labai intensyviai jos norint), bet ir su mazu vaiku reikia dideles kantrybes (kas jei ne mamos ir teciai tai zino
), o ypac jei ta vaika augina vienas tetis. Tokiu zmoniu zvilgsnis pagileja kiekviename prekybos centre pamacius pilna seima, o jei dar vaikas paklausia tuo metu "teti, o kur mamyte?"
Meiles tau BooDead ir moters - bet ne tokios, kokios nori, o tokios, kuri tave atgaivins
tik nesutik priimti tokia, kuri "na vis geriau negu nieko" - ji tikrai neisaugs i "turiu viska, apie ka tik galeciau svajoti"
Net nzn ka atsakyti...
labai dekoju! Kol kas ne sako o kur mamyte, bet matau kad jau vyksta kazkas keisto...
ko nesuprantu...
Kadangi i teisma nebuvau padaves, susituoke nebuvom, tiesiog ki kaarrtais atsitnka kazkas panasaus kad apie mama paklausia ar seip matau kad liudi, bijau kad kada nors is vis susiklostys tokia situacija kada jos tikroji mama sumastys pasiimti ja o ji sutiks iseiti... kas tada? nes nueiti i teisma nekila ranka... ir bijau kad pralaimesiu, todel ir sedziu kaip yra. rupinuos ir myliu...
Petriukas, grįžęs iš mokyklos, pareiškia:
-Viskas, į mokyklą daugiau neisiu!
-Kodėl? - paklausia mama.
-Skaityti nemoku, rašyti nemoku, o šnekėti man draudžia.