Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 08 15, 00:55)
Oliuke,  ir tu jau turi  thumbup.gif  Tai sakai - faina  rolleyes.gif  Gal ir as noriu  biggrin.gif

Turiu blush2.gif Man tikrai nebloga...Bet visu geriausia man Lancaster wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 08 15, 11:46)
user posted image

Bet ji blizga, ane?
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 08 15, 12:55)
Bet ji blizga, ane?

Ji skaistina veida mirksiukas.gif Dar nusipirkau tamsesni variantą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 08 13, 02:49)
O kaip sita-tamsi/sviesi/blizgi ar ne? Lengvai tepasi? Nu viskas idomu apie ja, nes dabar ja gundausi.  ax.gif

Man tai ji kelias funkcijas atlieka. Na ji truputi blizgi, bet ne per daug, o su ja galima ir sviesiau ir tamsiau pasitepti, pagal nora. Kadangi ji dvieju spalvu, tai jei nori tamsiau-pabraukai i tamsesni, o jei sviesiau-i sviesesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastasia1212 @ 2008 08 15, 14:36)
Man tai ji kelias funkcijas atlieka. Na ji truputi blizgi, bet ne per daug, o su ja galima ir sviesiau ir tamsiau pasitepti, pagal nora. Kadangi ji dvieju spalvu, tai jei nori tamsiau-pabraukai i tamsesni, o jei sviesiau-i sviesesni  smile.gif

O kaip tau tas Guerlain rutulinis bronzantas?
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 08 15, 11:46)
user posted image

koks grožis wub.gif o kur nusipirkai Lancaster? wub.gif
Atsakyti
gal kas gali patart koki pirkti bronzanta, jei noriu kad butu tamsus, bet svytetu, o ne kaip blizgutis blizgetu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggyra: 16 rugpjūčio 2008 - 09:59
QUOTE(baggyra @ 2008 08 16, 11:58)
gal kas gali patart koki pirkti bronzanta, jei noriu kad butu tamsus, bet svytetu, o ne kaip blizgutis blizgetu?

Guerlain si:
user posted image blondinems ir
user posted image brunetems.

Pati esu be galo patenkinta. Aciu Palominai uz rekomendacijas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2008 08 16, 10:58)

mano manymu, Guerlain Apvalutes rekomenduotos tau nepatiks, ten blizgutis blizga ir tiek.
sesuo tur Dior Shimmer, tik r0žavą, šitas veidą švytinti padaro, perlamutrinį.
o rudas tiktų ir visam veidui ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 08 16, 12:19)
mano manymu, Guerlain Apvalutes rekomenduotos tau nepatiks, ten blizgutis blizga ir tiek.
sesuo tur Dior Shimmer, tik r0žavą, šitas veidą švytinti padaro, perlamutrinį.
o rudas tiktų ir visam veidui  ax.gif

Dior dar stipriau blizga negu Guerlain. Guerlaine yra yra tik 3 saleles su blizguciais, o cia - visas blizgis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 08 16, 11:23)
Dior dar stipriau blizga negu Guerlain. Guerlaine yra yra tik 3 saleles su blizguciais, o cia - visas blizgis rolleyes.gif

o man atvirkščiai pasirodė. Guerlain guli nenaudojamas, nes tas blizgėjimas doh.gif
Dior tai neblizga, o padengia veidą tokiu kaip perlamutru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 08 15, 10:46)
user posted image

Jetau kaip gundausi doh.gif Radau internete su nuolaida,tai labai ramybes neduoda doh.gif
Atsakyti