Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(Obuolinė @ 2008 08 12, 21:46)
ka jau mane visai buka laikai lotuliukas.gif  zinau, kas yra meteoritai su visom f-jom ir saules pudros mirksiukas.gif
o ieskau ir bronzanto ir mythic mirksiukas.gif

nelaikau lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik matau kad visko daug nori ir blaskaisi beprotiskai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 12, 22:07)
nelaikau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tik matau kad visko daug nori ir blaskaisi beprotiskai lotuliukas.gif

zadejau pirkt mythic, bet mamyte dingo is akairacio, kazkaip doh.gif dabar zadejau guerlain pudra, bet tik tamsiais teturi doh.gif zodziu, kazko nepalankus man sm turgelis verysad.gif
taip ir gaunas su tuo blaskymuisi g.gif
Atsakyti
viskas. mano blaskymuisi galas thumbup.gif lauksiu atkeliaujant guerlain terracota vyr pudros bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 08 12, 23:52)
viskas. mano blaskymuisi galas  thumbup.gif  lauksiu atkeliaujant guerlain terracota vyr pudros bigsmile.gif

sveikinu su ieskojimu pabaiga lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastasia1212 @ 2008 08 09, 20:06)
Sita tai graziai atrodo kol nauja, nes tas blizgesys tai nusitrina ir man tai gal biski per daug to ruzavumo. Megstamiausia mano is nauju kolekciju tai sita Estee Lauder

user posted image

O kaip sita-tamsi/sviesi/blizgi ar ne? Lengvai tepasi? Nu viskas idomu apie ja, nes dabar ja gundausi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 08 13, 03:49)
O kaip sita-tamsi/sviesi/blizgi ar ne? Lengvai tepasi? Nu viskas idomu apie ja, nes dabar ja gundausi.  ax.gif

vat as irg taip: pamatau ir susigundau, o jei dar kas pagiria doh.gif
nebutume moterys nail.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 08 12, 22:52)
viskas. mano blaskymuisi galas  thumbup.gif  lauksiu atkeliaujant guerlain terracota vyr pudros bigsmile.gif

tikiuosi ,kad nenusivilsi ,nes man tai ji absoliučiai nieko ypatingo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 08 13, 11:58)
tikiuosi ,kad nenusivilsi ,nes man tai ji absoliučiai nieko ypatingo  ax.gif

kazkaip lb KAZKO ir nesitikiu, o tikiuos neblizgaus bronzanto g.gif o jums kodel nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 08 13, 14:11)
kazkaip lb KAZKO ir nesitikiu, o tikiuos neblizgaus bronzanto g.gif  o jums kodel nepatiko?

spalva ne mano ,tokia biški į raudonumą ,gal jūsų bus kita biggrin.gif Tiesiog nei dengiasi ypatingai lygiai ,nei odelę padaro lygesnę ,absoliučiai nepaslepia porų [gal čia ir ne jos funkcija ,bet su kitu Guerlain bronzantu man tos poros daugmaž nepastebimos pasidaro], nei atrodai sveikai įdegusi ,švytinti ,kažko joje trūksta g.gif
Vienintelis pliusas ,kad neblizga .tikiuosi ,kad jums labiau patiks nei man 4u.gif
Tiesa ,aš pirkau testerį ,nežinojau ,kad jis bus dydžio kaip šešėlių indelis ,todėl žiauriai nepatogu naudotis,vienžo man nepasisekė verysad.gif Dabar laukiu jau kito bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 14 rugpjūčio 2008 - 11:04
QUOTE(busima_mama @ 2008 08 13, 03:49)
O kaip sita-tamsi/sviesi/blizgi ar ne? Lengvai tepasi? Nu viskas idomu apie ja, nes dabar ja gundausi.  ax.gif

Nėra tamsi,duoda svytėjimo ir blizgėjimo,lengvo įdegio mirksiukas.gif Tepasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 08 14, 13:03)
spalva ne mano ,tokia biški į raudonumą ,gal jūsų bus kita biggrin.gif Tiesiog nei dengiasi ypatingai lygiai ,nei odelę padaro lygesnę ,absoliučiai nepaslepia porų [gal čia ir ne jos funkcija ,bet su kitu Guerlain bronzantu  man tos poros daugmaž nepastebimos pasidaro], nei atrodai sveikai įdegusi ,švytinti ,kažko joje trūksta g.gif
Vienintelis pliusas ,kad neblizga .tikiuosi ,kad jums labiau patiks nei man  4u.gif
Tiesa ,aš pirkau testerį ,nežinojau ,kad jis bus dydžio kaip šešėlių indelis ,todėl žiauriai nepatogu naudotis,vienžo man nepasisekė verysad.gif Dabar laukiu jau kito bigsmile.gif

alaukiu testerio..tik zinojau, kokio dydzio, nes foto buvo g.gif kazkaip pasejot mano galvohj didele abejone ir minti, kad nusivilsiu ir as doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 08 14, 14:58)
Nėra tamsi,duoda svytėjimo ir blizgėjimo,lengvo įdegio mirksiukas.gif  Tepasi  thumbup.gif

Oliuke, ir tu jau turi thumbup.gif Tai sakai - faina rolleyes.gif Gal ir as noriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 14 rugpjūčio 2008 - 22:56