Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(busima_mama @ 2008 08 08, 04:07)
As visdar neatsidziaugiu savo Stila 'sun' bronzatu (shade 1) - esu baltaode,tai man nepamainomas daiktas  thumbup.gif user posted image

gaila, braskese tik shade 3 likes. dar ir kaina kokia gera doh.gif butu 1 - griebciau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2008 08 08, 18:15)
gaila, braskese tik shade 3 likes.  dar ir kaina kokia gera  doh.gif  butu 1 - griebciau  tongue.gif

turiu as nr 1, neblogas, bet man gal kiek per daug pigmento jame- kazkaip vienu brukstelejimu iskart perdaug spalvos duoda blush2.gif kadangi sia vasara nesu idegus, tai man labiau patinka maybelline bronzantas 03- pavadinimas jau nusitryne, bet rodos kazkoks solar amber buvo blush2.gif jis man zymiai svelniau dengias nei stila, ir laikos laaabai gerai- as su juo ir kakla ir iskirpte papudruoju tai iki pat vakaro issilaiko nepajudejes ne is vietos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 08, 23:31)
turiu as nr 1, neblogas, bet man gal kiek per daug pigmento jame- kazkaip vienu brukstelejimu iskart perdaug spalvos duoda blush2.gif 

Tai gal brukstelejus nenukratot sepetelio? Man baltaodei jis tikrai labai patiko, nors esu isbandzius kruva bronzatu ir geresnio neatradau (na jei su blizgesiu tai Guerlain blondiniu labai patinka, tik savaja sugebejau sudauzyt sad.gif ).
Atsakyti
as turiu Isadora man jis labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 08 09, 04:47)
Tai gal brukstelejus nenukratot sepetelio? Man baltaodei jis tikrai labai patiko, nors esu isbandzius kruva bronzatu ir geresnio neatradau (na jei su blizgesiu tai Guerlain blondiniu labai patinka, tik savaja sugebejau sudauzyt sad.gif ).

na tai ir sakau kad man jis minkstokas toks- per riebiai uzsikabina lotuliukas.gif nu bet gal pati kalta kad dazytis nemoku, nes va maybelline bronzanta reik gerokai pabruzint kad dazytu- bet man taip daug lengviau nepadaugint- ir nukratinet nieko netenka. na bet stila irgi laukia savo eiles- reiks pasidegint ir bandyt is naujo mokytis dazytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 07 17, 22:40)
kaip fainai atrodo  wub.gif

Sita tai graziai atrodo kol nauja, nes tas blizgesys tai nusitrina ir man tai gal biski per daug to ruzavumo. Megstamiausia mano is nauju kolekciju tai sita Estee Lauder

user posted image
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 09, 17:56)
na tai ir sakau kad man jis minkstokas toks- per riebiai uzsikabina lotuliukas.gif  nu bet gal pati kalta kad dazytis nemoku, nes va maybelline bronzanta reik gerokai pabruzint kad dazytu- bet man taip daug lengviau nepadaugint- ir nukratinet nieko netenka. na bet stila irgi laukia savo eiles- reiks pasidegint ir bandyt is naujo mokytis dazytis ax.gif

sugundei tuo solo amber.sakai, e03?o tu sviesiaode...begsiu i parde bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 08 11, 17:55)
sugundei tuo solo amber.sakai, e03?o tu sviesiaode...begsiu i parde bigsmile.gif

taip as sviesiaode, uztai ir patinka kad maybellino bronzanta reik pabruzint gerokai- tada braukai per veida tiek kiek reik- galima vos vos spalva suteikt, o galima gerokai nusirudint- bet man taip negrazu schmoll.gif siaip tai man jis super kai veidas buna ideges, o kaklas baltas- spalvai suvienodint- tai vat ant kaklo irgi super gerai dengias ir issilaiko visa diena thumbup.gif ir dar patinka kad neblizgus. na stila irgi neblizgus, bet man su juo sunkiau isgaut silpna spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 11, 20:57)
taip as sviesiaode, uztai ir patinka kad maybellino bronzanta reik pabruzint gerokai- tada braukai per veida tiek kiek reik- galima vos vos spalva suteikt, o galima gerokai nusirudint- bet man taip negrazu schmoll.gif  siaip tai man jis super kai veidas buna ideges, o kaklas baltas- spalvai suvienodint- tai vat ant kaklo irgi super gerai dengias ir issilaiko visa diena thumbup.gif ir dar patinka kad neblizgus. na stila irgi neblizgus, bet man su juo sunkiau isgaut silpna spalva smile.gif

siandien net sapnavau, kad dazaus jais lotuliukas.gif mythic taip ir nenusipriksiu, nes mamyte tempia guma jau savaite g.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 08 12, 14:11)
siandien net sapnavau, kad dazaus jais lotuliukas.gif  mythic taip ir nenusipriksiu, nes mamyte tempia guma jau savaite g.gif

sarmoj dabar 20proc nuolaida berods ax.gif o ir siaip nebrangus jis- apie 25lt. o tai mythic ir bronzantas taigi du skirtingi dalykai biggrin.gif mythic kaip tik dar labiau pabalina man atrodo, o sitas suteikia rusva atspalvi. Obuoline, apsispresk gi pagaliau ko ieskai lotuliukas.gif
Atsakyti
gal aks bandete Douglas saules pudryte? tokia labai dideleje pakuoteje su sepeteliu, guli jos prie pat isejimo :)labai jau graziai tviska
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 12, 14:26)
sarmoj dabar  20proc nuolaida berods ax.gif  o ir siaip nebrangus jis- apie 25lt. o tai mythic ir bronzantas taigi du skirtingi dalykai biggrin.gif  mythic kaip tik dar labiau pabalina man atrodo, o sitas suteikia rusva atspalvi. Obuoline, apsispresk gi pagaliau ko ieskai lotuliukas.gif

ka jau mane visai buka laikai lotuliukas.gif zinau, kas yra meteoritai su visom f-jom ir saules pudros mirksiukas.gif
o ieskau ir bronzanto ir mythic mirksiukas.gif
Atsakyti