Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(Dovkyte @ 2008 07 17, 18:36)
as tai sita labai noreciau pabandyti,raso kad cia ne tik bronzantas,bet ir odyte labai paskaistina  ax.gif :
user posted image

kaip fainai atrodo wub.gif
Atsakyti
user posted image
kas nors turit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 07 17, 22:40)
kaip fainai atrodo  wub.gif

o man kazkaip per blizgiai atrodo schmoll.gif

gal kas bandete saules pudryte Douglas? maciau ja akropoli, prie pat sios parduotuves isejimas, toks didelis bliudas smile.gif labai jau graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
o gal kas bande max factor bronzanta?
Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2008 08 06, 14:48)
o gal kas bande max factor bronzanta?

turejau anksciau, kai dar kitokia pakuote buvo, tokia tamsiai melyna, o dabar juoda, tai siandien dar kaip tik ziurejau, gal kartais tik pakuote pasikeite, bet man rodos, kad ir pacia pudra pakeite, nes atspalvis skiriasi, nebetoks kaip buvo ir laaaaaaabai blizga, tai dienai netinka visiskai doh.gif ankstesne tai man labai patiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 08 01, 17:45)
user posted image
kas nors turit? g.gif

turiu,na nezinau nelabai turiu su kuo palyginti, tai as kaip skaistalus naudoju,kazkaip gla per daug blizga g.gif
Atsakyti
gal kuri bandet http://img337.images...acebronzox8.jpg ?nepamenu ar lygiai tokia pati yra lt,bet labai panasi,gal net tamsesne..
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2008 07 17, 19:36)
as tai sita labai noreciau pabandyti,raso kad cia ne tik bronzantas,bet ir odyte labai paskaistina  ax.gif :
user posted image

Oho, kokia įspūdinga pakuotė bigsmile.gif
Atsakyti
As visdar neatsidziaugiu savo Stila 'sun' bronzatu (shade 1) - esu baltaode,tai man nepamainomas daiktas thumbup.gif Nera blizgus, o ir labai nebrangus - ir reikia jo visiskai mazai (sepeteliu perbraukiu bronzata, rasau '3' nuo kaktos link skruosto ir link smakro, kitai pusei veiduko atvirkscia '3' (link skruosto dar nuo apacios pagriztu) ir viskas). drinks_cheers.gif
user posted image

Ir dar sitas (Smashbox "fusion body bronzing powder light wave") labai labai pateisino viltis - bet jis blizgus (skirtas ir veidukui, ir kunui), tai dazniausiai tik skruostus juo tepu:
user posted image

QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 08, 00:05)
Oho, kokia įspūdinga pakuotė  bigsmile.gif

Grazu paziuret, bet ant veiduko laabai blizgu ax.gif

O siandien situo patepliojo parduotuvej-labai fainas dalykiukas pasirode (tik kad savu turtu nespeju naudot) - kazkaip tokia zaisline atrode ta visa kosmetika (tokios visos dezutes linksmos), tai neatkreipdavau i ja demesio iki siol:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 08 08, 05:07)
As visdar neatsidziaugiu savo Stila 'sun' bronzatu (shade 1) - esu baltaode,tai man nepamainomas daiktas  thumbup.gif Nera blizgus, o ir labai nebrangus - ir reikia jo visiskai mazai (sepeteliu perbraukiu bronzata, rasau '3' nuo kaktos link skruosto ir link smakro, kitai pusei veiduko atvirkscia '3' (link skruosto dar nuo apacios pagriztu) ir viskas). drinks_cheers.gif
user posted image

o kur pirkai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 08 08, 15:01)
o kur pirkai? g.gif

yra braškėse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 08 08, 15:01)
o kur pirkai? g.gif

Siunciausi is JAV kol dar LT buvau, bet tik po to nuziurejau, kad braskese zymiai pigiau. 4u.gif
Atsakyti