QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 27, 19:54)
Bijai kad bus per tamsi ar per sviesi? nes jei bijai jos tamsumo, tamsi ji tikrai nera, as pati esu sviesiaode bet ji idealiai man tinka
Bijau, kad bus per tamsi... Esu baltaode. Man noretusi labai svelnaus efekto veido pamodeliavimui.
QUOTE(shopingas @ 2010 01 28, 04:15)
O kuo jums nepatinka sis Benefit bronzatas? Pati ji turiu, tai labai patenkinta - na aisku nenaudoju visam veidukui, nes blizgus. Tik naudoju ne tuo pridetu sepeteliu arba bent ne tokiu budu kaip gamintojas siulo....
Na kazkaip jis man nesuteikia rezultato, kuris mane tenkintu. Gal del sepetelio ar del nemokejimo issklaidyti:hm ?
As nenaudoju irgi to sepetelio, kuris pridetas, nors bandziau pasimakaluoti su juo pagal vienos geros mergaites (
) atsiusta Youtubes filmuka, bet man blizgesio per daug... ir nesigauna svelnus perejimas tarp spalvu.
Bandziau su BB skaistalu sepeteliu, bet jis gal per minkstas, tai dabar naudoju BE.
Kai sumakaluoju abi spalvas, man kazkaip to svytejimo ir blizgejimo gaunasi per daug.
Kai naudoju atskirai, jis man atrodo siek tiek tamsus. Kazkaip nesigauna jo nedaug uzsidejus issklaidyti gerai.