Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(Milmar @ 2010 01 27, 16:54)
Turbut gundysiuosi Hauschka, bet siek tiek dvejoju del tamsumo...

Bijai kad bus per tamsi ar per sviesi? nes jei bijai jos tamsumo, tamsi ji tikrai nera, as pati esu sviesiaode bet ji idealiai man tinka smile.gif
Atsakyti
As siuo metu naudoju Lancome "Star Bronzer" bronzine pudra, man ja Douglas konsultante rekomendavo, sake kad veidas ir gaivus atrodys, ir svytes subtiliai, ir ilgam uzteks. Na galiu pasakyti - neapgavo biggrin.gif Dar patenkinta ja esu del to, kad jei naudoti saikingai, nedaro to efekto - raudonai-oranziniu skruostu, o graziai idegusiu (nes naudoju vietoj skaistalu) smile.gif
Atsakyti
Turiu atsiprasyt savojo Benefit 'Hoola' bronzato - siandien vel ji pabandziau ir likau suzaveta rezultatu thumbup.gif Tiesa, pirmakart bandziau ant pudros, o sikart naudojau ant Physician's Formula 'correcting' pudros, kuri man pabalina veiduka kazkiek, tai po to tepant iskart (paprastos pudros netepiau) si bronzata odytes atspalvis pasakiskas gavosi wub.gif

QUOTE(Milmar @ 2010 01 27, 16:54)
As dabar turiu toki Benefit, bet nesu juo 100 procentu patenkinta.

user posted image

O kuo jums nepatinka sis Benefit bronzatas? Pati ji turiu, tai labai patenkinta - na aisku nenaudoju visam veidukui, nes blizgus. Tik naudoju ne tuo pridetu sepeteliu arba bent ne tokiu budu kaip gamintojas siulo....
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 27, 19:54)
Bijai kad bus per tamsi ar per sviesi? nes jei bijai jos tamsumo, tamsi ji tikrai nera, as pati esu sviesiaode bet ji idealiai man tinka smile.gif

Bijau, kad bus per tamsi... Esu baltaode. Man noretusi labai svelnaus efekto veido pamodeliavimui.

QUOTE(shopingas @ 2010 01 28, 04:15)

O kuo jums nepatinka sis Benefit bronzatas? Pati ji turiu, tai labai patenkinta - na aisku nenaudoju visam veidukui, nes blizgus. Tik naudoju ne tuo pridetu sepeteliu arba bent ne tokiu budu kaip gamintojas siulo....

Na kazkaip jis man nesuteikia rezultato, kuris mane tenkintu. Gal del sepetelio ar del nemokejimo issklaidyti:hm ?

As nenaudoju irgi to sepetelio, kuris pridetas, nors bandziau pasimakaluoti su juo pagal vienos geros mergaites ( mirksiukas.gif ) atsiusta Youtubes filmuka, bet man blizgesio per daug... ir nesigauna svelnus perejimas tarp spalvu.

Bandziau su BB skaistalu sepeteliu, bet jis gal per minkstas, tai dabar naudoju BE.

Kai sumakaluoju abi spalvas, man kazkaip to svytejimo ir blizgejimo gaunasi per daug.
Kai naudoju atskirai, jis man atrodo siek tiek tamsus. Kazkaip nesigauna jo nedaug uzsidejus issklaidyti gerai. rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 27, 16:33)
o kokius dar naudojate bronzantus ar kitas priemones, tepti po skruostikauliu ta linija  ax.gif

As visam veiduikui naudoju EZ kol kas, o skruostikauliams isryskint naudoju MaxFactor bronzine pudra spalva golden atrodo 4u.gif 1nr, ji tokia su blizguciais.. labai man patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 01 28, 08:46)
Bijau, kad bus per tamsi... Esu baltaode. Man noretusi labai svelnaus efekto veido pamodeliavimui.
Na kazkaip jis man nesuteikia rezultato, kuris mane tenkintu. Gal del sepetelio ar del nemokejimo issklaidyti:hm ?

Jei bijai tamsumo, pirk Lancome Tropiques Minerale bronzanta. Turiu ji ir Haushkos, tai Lancomo toks subtilesnis, maziau matomas, labiau duodantis svytejimo, tikrai labai geras. Nors Haushkos taip pat neblogas ir patinka man, bet siuo atveju siulyciau Lancome 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 28, 11:35)

ESLAUDA, o kokią spalvytę turi Natural Sunkiss ar Natural Suntan g.gif turbūt pirmoji geriau šviesiaodėms g.gif ir kaip suprantu ji daugiau matinė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2010 01 28, 13:13)
ESLAUDA, o kokią spalvytę turi Natural Sunkiss ar Natural Suntan  g.gif turbūt pirmoji geriau šviesiaodėms  g.gif ir kaip suprantu ji daugiau matinė  g.gif

Pas mane 01. Ji matine, bet suteikia svytejima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 28, 12:35)
Nors Haushkos taip pat neblogas ir patinka man, bet siuo atveju siulyciau Lancome  4u.gif

Aciu 4u.gif

O kuri spalvyte? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 28 sausio 2010 - 12:35
QUOTE(Milmar @ 2010 01 28, 13:34)
Aciu 4u.gif

O kuri spalvyte? rolleyes.gif

Pas mane 01 smile.gif
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 28, 15:05)
oho kokia fainute  wub.gif , ji kaip ir skaistalai ir kaip bronzantas gali buti  thumbup.gif super

Tikrai labai sauni thumbup.gif As siandien pasitepiau viena veido puse su viena, kita su kita, na ir pati neissirenku, kuria pasilikt g.gif Kaip ir minejau, Haushka siek tiek tamsesnis, kadangi mano oda vidutine tai man lyg Haushka labiau tinka, bet Lancome duoda toki skaistuma is vidaus ir veidukas atrodo toks pailsejes, ideges wub.gif Reiks pasilikt abi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 28, 17:27)
Pas mane 01  smile.gif
Tikrai labai sauni  thumbup.gif  As siandien pasitepiau viena veido puse su viena, kita su kita, na ir pati neissirenku, kuria pasilikt  g.gif  Kaip ir minejau, Haushka siek tiek tamsesnis, kadangi mano oda vidutine tai man lyg Haushka labiau tinka, bet Lancome duoda toki skaistuma is vidaus ir veidukas atrodo toks pailsejes, ideges  wub.gif  Reiks pasilikt abi  rolleyes.gif

nu jus ce mane su balamutinot biggrin.gif
jau buvau nusiteikus Hauschka pirk pudryte, bet kai taip grazei nupasakojot apie ta lancome, tai nzn g.gif
o kuri naturaliau atrodo?ar ta lancome nenesa i ryzuma? ir kuri dienos begy geriau issilaiko? mano oda misri T zona blizga ir seip priklausau baltaodem, kazin kuria patartumet pirkt? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Naudoju sitoki bronzanta Clarins:
user posted image
foto pazymetas numeriu 1
nerealus wub.gif
Atsakyti