Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(pilveliukas @ 2010 01 26, 16:35)
aisku eilini karta sis bronzatas uzsakomas is neto, kaina kosmine ax.gif o ka pigiau gal galit pasiulyti blush2.gif

na ziurint ka jus laikote kosmine kaina, sakyciau pagal jos sudeti, kokybe bei suteikiama efekta kaina labai normali, o uzsakome is uzsienio td kad cia LT tai tikrai kosmines kainos doh.gif
Atsakyti
Ramintele25, o su kokiu sepeteliu tu tepi Hauckos bronzata?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 01 26, 18:00)
Ramintele25, o su kokiu sepeteliu tu tepi Hauckos bronzata?

Su EZ sepeteliu, bet ieskausi geresnio skirto butent bronzantams, nors ir pastarasis skaitosi tam skirtas bet jis siurkstus man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 26, 19:44)
Su EZ sepeteliu, bet ieskausi geresnio skirto butent bronzantams, nors ir pastarasis skaitosi tam skirtas bet jis siurkstus man smile.gif

Va va, as ir tepu su EZ sepeteliu, bet ir man jisai siurkstokas veido odai, reikes kazko kito paieskoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 01 26, 17:37)
Na nera ta jo kaina tokia ir kosmine pirkau as ji is cia ir atejo per 3 darbo dienas  thumbup.gif  Uzsakiau penktadieni ir siandien jau gavau  thumbup.gif
http://www.zknatural...ty/pokaz/id=122

O kiek kainuoja pudryte siunciantis?
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 26, 19:44)

Na turejau ir as ji kazkada, bet prastesnes kokybes sepetelio dar nesu turejus doh.gif doh.gif doh.gif
O dabar negaliu atsidziaugti siuo:
http://www.coastalsc...brush-large.cfm

Papildyta:
QUOTE(kotri_ @ 2010 01 26, 21:27)
O kiek kainuoja pudryte  siunciantis?

+ 2 svarai kazkur
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 01 26, 16:37)
Na nera ta jo kaina tokia ir kosmine pirkau as ji is cia ir atejo per 3 darbo dienas  thumbup.gif  Uzsakiau penktadieni ir siandien jau gavau  thumbup.gif
http://www.zknatural...ty/pokaz/id=122

Kokia kaina litais jums gavosi su siuntimu? 4u.gif
Atsakyti
O gal kas zinote kiek mazdaug Lietuvoj Hauschkos bronzantas kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
ner uz ka mergaites mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Milmar @ 2010 01 27, 11:02)
O gal kas zinote kiek mazdaug Lietuvoj Hauschkos bronzantas kainuoja? 4u.gif

man regis virs 80Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 27 sausio 2010 - 11:31
na lauksim atsiliepimu smile.gif kadangi atkeliauja labai greitai , tai neilgai teks palauksti smile.gif

o kokius dar naudojate bronzantus ar kitas priemones, tepti po skruostikauliu ta linija ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 27 sausio 2010 - 15:38
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 27, 12:29)
ner uz ka mergaites  mirksiukas.gif  4u.gif
man regis virs 80Lt

Aciu 4u.gif
Tai nelabai daug ir susitaupo siunciantis g.gif

QUOTE(skaistukas @ 2010 01 27, 16:33)
na lauksim atsiliepimu smile.gif kadangi atkeliauja labai greitai , tai neilgai teks palauksti smile.gif

o kokius dar naudojate bronzantus ar kitas priemones, tepti po skruostikauliu ta linija  ax.gif

As dabar turiu toki Benefit, bet nesu juo 100 procentu patenkinta.

user posted image

Turbut gundysiuosi Hauschka, bet siek tiek dvejoju del tamsumo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 27 sausio 2010 - 15:55
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 27, 17:33)

o kokius dar naudojate bronzantus ar kitas priemones, tepti po skruostikauliu ta linija  ax.gif

as Bi-kor bronzanta naudoju, dar Pupa firmos turiu, bet retai naudoju ax.gif labiau Bi-kor EZ patinka wub.gif labai dabar idomu ar bus geresne kur keliauja smile.gif
Atsakyti