Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(Juoko ašara @ 2009 11 20, 18:44)
nesuprantu kaip kitoms sviesiaodems mergaitems ji tinka, gal as tikrai nemoku ja dazytis arba esu labai jau perbalus unsure.gif

Gal kaip tik kitos sviesiaodes megsta padauginto idegio varianta ir ju vertinimais jis svelnus wink.gif
Atsakyti
O gal tiesiog skirtingai suvokiam, kokia yra sviesi oda rolleyes.gif Pvz. as save laikau sviesiaode, taciau palyginus su kitom merginom tai ir nubalusi esu tamsesne uz jas smile.gif
Atsakyti
user posted image
Lancome Sun Cherub Sensual Bronzing Powder Face & Body 40g
Gal kas bandet? Kokie atsiliepima? Atrodo, tamsokas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 11 20, 22:37)
Lancome Sun Cherub Sensual Bronzing Powder Face & Body 40g
Gal kas bandet? Kokie atsiliepima? Atrodo, tamsokas rolleyes.gif

Man tai jis su orandziniu atspalviu atrodo... g.gif Nebandziau, tai nieko nepasakysiu, bet va kur buvo su drambliuku kazka limituotas bronzatas, tai isbandziau ir nusivyliau - labai raudona-orandzine gaunuosi...spalva visiskai niekam tikus pasirode.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 21, 00:14)
Man tai jis su orandziniu atspalviu atrodo...  g.gif Nebandziau, tai nieko nepasakysiu, bet va kur buvo su drambliuku kazka limituotas bronzatas, tai isbandziau ir nusivyliau - labai raudona-orandzine gaunuosi...spalva visiskai niekam tikus pasirode....  doh.gif

Bet atrodė tai labai gražiai ta su drambliuku. Kažkada labai gundžiausi nusipirkti, bet pinigų neturėjau blush2.gif Bet ir gerai, kad neturėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heraklona @ 2009 11 20, 23:21)
Bet atrodė tai labai gražiai ta su drambliuku. Kažkada labai gundžiausi nusipirkti, bet pinigų neturėjau      blush2.gif      Bet ir gerai, kad neturėjau      lotuliukas.gif

As irgi labai gundziausi kai tik atsiradus buvo - po to jau daug veliau isigijau ja tikedamasi naudot skruostukams pagrinde (na ir kartais visam veidukui), tik bijojau kad visam veidukui gali but per tamsi. Realiai kai pirmakart pasitepiau ir likau raudonai orandzine supratau, kad nevertejo pirkt biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, kokie atsiliepimai? wink.gif
user posted image
Atsakyti
O kaip jums šitas gal bandėte Clarins Bronzing Duo Compact
user posted image
Atsakyti
Noriu pasidziaugti DR. Hauchka bronzine pudryte:dengia tolygiai, spalvyte labai naturali, beveik matine, veidukas atrodo labai skaistus, sulygina odeles spalva, o jau kvapas wub.gif geriausia is kada turetu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 29, 17:15)
Noriu pasidziaugti DR. Hauchka bronzine pudryte:dengia tolygiai, spalvyte labai naturali, beveik matine, veidukas atrodo labai skaistus, sulygina odeles spalva, o jau kvapas wub.gif geriausia is kada turetu thumbup.gif

O kaip islieka?
Kokios tos kitos turetos?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 11 29, 17:31)
O kaip islieka?
Kokios tos kitos turetos?

islieka labai gerai ant odos, o turejusi esu is Chanel irrelle soleil, Guerlain blondiniu, bei is Teracotos serijos (kuria db sekmingai vietoj skaistalu naudoju)tuomet is dioro matine bei Givenchy apie kuria auksciau keliais postais kalbeta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viol @ 2009 11 18, 23:50)
Savaitele atgal nusipirkau Givenchy Prisme spalvyte - Amber Organza, tai esu labai patenkinta wub.gif

viol, o tu esi šviesiaodė? Nes aš čia paskaičiau, kad šviesiaodėms labiau sun mango spalvytė tinka. O kaip tu šią pasirinkai? Nors man ši spalvytė irgi thumbup.gif . Dabar blaškausi tarp sun mango ir šitos doh.gif
Atsakyti