Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(ESLAUDA @ 2009 11 18, 23:33)
Ir kaip tau ji? Man pasirode, kad ji neturi to ryzumo ... bigsmile.gif

Tikrai esu rasius atsiliepimus.Dabar kita Givenchy bronzanta beveik subaigiau,is 9 spalvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2009 10 08, 10:09)
Juoko ašara, mačiau kosmetikos išparduotuvėj parduodi šitą bronzantą. Papasakok kas netiko/nepatiko? Nes blaškausi tarp TOO FACED Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder ir MANHATTAN Natural Bronzing Powder - nežinau kurią išsirinkti... O dar ir apie ARTDECO neblogų atsiliepimų girdėjau...  doh.gif Svarbiausia, kad spalva nebūtų oranžinė, ryža, geslva ar rožinė. Ir kad lygiai dengtųsi ir nekimštų porų rolleyes.gif

QUOTE(Malena @ 2009 10 08, 13:27)
Mane irgi domintu daugiau atsiliepimu apie TOO FACED.Nors labai megstu Givenchy bronzantus,bet sikart jo nebepirksiu.Kai as megstu ir kakla teptis,tai man jo teuztenka 5menesiam doh.gif

is labai toli zinutes atkapsciau, nes seniai sioje temuteje besilankiau blush2.gif klausiusioms mergaitems tikriausiai jau nebeaktualu, bet vistiek pasisakysiu rolleyes.gif pardavinejau, nes man kaip sviesiaodei visam veidukui jis pasirode per tamsus, bet kadangi niekas nepirko, tai nusprendziau pasilikti sau ir dabar sekmingai naudoju zandams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko ašara: 19 lapkričio 2009 - 13:44
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 11 19, 14:41)
is labai toli zinutes atkapsciau, nes seniai sioje temuteje besilankiau blush2.gif klausiusioms mergaitems tikriausiai jau nebeaktualu, bet vistiek pasisakysiu  rolleyes.gif pardavinejau, nes man kaip sviesiaodei visam veidukui jis pasirode per tamsus, bet kadangi niekas nepirko, tai nusprendziau pasilikti sau ir dabar sekmingai naudoju zandams ax.gif

O neiseina maziau teptis?Mane sis irgi gundo,atrodo toks malonus ir neryzas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 11 19, 14:48)
O neiseina maziau teptis?Mane sis irgi gundo,atrodo toks malonus ir neryzas wub.gif

gal as nemoku, bet man neiseina, tada atrodo, kad marga iseinu, vienur labiau rudesne, kitur maziau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko ašara: 19 lapkričio 2009 - 14:07
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 11 19, 15:06)
gal as nemoku, bet man neiseina, tada atrodo, kad marga iseinu, vienur labiau rudesne, kitur maziau  doh.gif

O tu tepi ant kompaktines? Ar ant kremines, nes ant kremines sunkiau dengias, reikia labai gerai paskirstyt, man net veidas uzkaista bigsmile.gif Nes kitu atveju, atrodo kaip plemai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 11 19, 15:06)
gal as nemoku, bet man neiseina, tada atrodo, kad marga iseinu, vienur labiau rudesne, kitur maziau  doh.gif

Oficialiai ja gmaintojas priskiria kaip tamsiai odai tinkancia, tai gal tame ir beda, kad neina maziau uztept....
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 11 19, 15:37)
O tu tepi ant kompaktines? Ar ant kremines, nes ant kremines sunkiau dengias, reikia labai gerai paskirstyt, man net veidas uzkaista  bigsmile.gif Nes kitu atveju, atrodo kaip plemai  doh.gif

nea, tik ant kremines blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 11 19, 16:28)
nea, tik ant kremines blush2.gif

Gali buti, kad cia ir slypi problema bigsmile.gif Pabandyk ant kremines uzdet birios ar kompakltines, o paskui tik sukamaisiais judesiais bronzanta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 11 19, 16:30)
Gali buti, kad cia ir slypi problema  bigsmile.gif  Pabandyk ant kremines uzdet birios ar kompakltines, o paskui tik sukamaisiais judesiais bronzanta  4u.gif

galesiu rytoj pabandyti ir parasysiu atsiliepimus mirksiukas.gif bet visgi galvoju, kad vistiek bus per tamsi, tik graziau pasidegs g.gif na nieko, pabandysiu ir pranesiu kas gavosi
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 11 19, 16:35)
galesiu rytoj pabandyti ir parasysiu atsiliepimus mirksiukas.gif bet visgi galvoju, kad vistiek bus per tamsi, tik graziau pasidegs g.gif na nieko, pabandysiu ir pranesiu kas gavosi

Lauksim.Mano oda irgi sviesi.Noreciau sio bronzanto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 11 19, 13:48)

as turiu Benefit hoola,tai jis yra lyginamas (spalvos prasme) su too faced,tai galiu pasakyti ,kad tokio grynai graziai rudo,ne ryzo ,bronzanto dar nesu turejus thumbup.gif ji naudoju veiduko modeliavimui ir man super tinka thumbup.gif +jis matinis,todel neatrodau kaip kaledu eglute ir diena ax.gif zodziu esu labai patenkinta pirkiniu ax.gif o del tamsumo,tai jis nera sviesus,bet galima juk maziau tepti ,ka as ir darau,nes esu labais viesios odos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovkyte: 19 lapkričio 2009 - 17:03
sveikutes mirksiukas.gif kaip ir buvau prizadejus, siandien pabandziau pasidazyti ne tik ant kremines, bet ir kompaktines pudros. na man vistiek ji per tamsi, nesuprantu kaip kitoms sviesiaodems mergaitems ji tinka, gal as tikrai nemoku ja dazytis arba esu labai jau perbalus unsure.gif
Atsakyti