Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 10 11, 12:56)
skruostams kaip skaistaliukus naudoju si bronanta

tas Guerlain Terracotta visam veidui turbut per ziauriai butu? ta prasme jei tik skruostams- vadinasi per ryskus, ar per blizgus? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 11 spalio 2009 - 13:06
QUOTE(Portishead @ 2009 10 11, 14:05)
tas Guerlain Terracotta visam veidui turbut per ziauriai butu? ta prasme jei tik skruostams- vadinasi per ryskus, ar per blizgus?  ax.gif

Labai labai blizgus sis daiktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2009 10 11, 14:05)
tas Guerlain Terracotta visam veidui turbut per ziauriai butu? ta prasme jei tik skruostams- vadinasi per ryskus, ar per blizgus?  ax.gif

Visam veidui peeeer blizgus. Ju yra 3 atspalviu, bet visi jie tokie pat blizgus.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 10 11, 18:14)
Visam veidui peeeer blizgus. Ju yra 3 atspalviu, bet visi jie tokie pat blizgus.

bet kiek teko girdeti juos labai ivairiai naudoja,einant i kluba tepa ant viso veido
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 12, 11:41)
bet kiek teko girdeti juos labai ivairiai naudoja,einant i kluba tepa ant viso veido

taip as ji kartais ir kaip seselius naudoju, o kai buvau turkijoje ir idegiau tai kai ejom i kluba visa veida pamodeliavau, dekolte, labai grazu buvo. Sis bronzantas tikrai grynas perlamutras bet vientisas ne atskiri blizguciai o ir spalvyte labai grazi td man puikiai kaip skaistalai tarnauja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 10 12, 15:27)
taip as ji kartais ir kaip seselius naudoju, o kai buvau turkijoje ir idegiau tai kai ejom i kluba visa veida pamodeliavau, dekolte, labai grazu buvo. Sis bronzantas tikrai grynas perlamutras bet vientisas ne atskiri blizguciai o ir spalvyte labai grazi td man puikiai kaip skaistalai tarnauja wub.gif

na,taip ir mano drauges daro smile.gif
Atsakyti
Norincioms naturaliu atpalviu ir nepastebimo efekto siulyciau pasidairyti tarp Givenchy bronzantu ax.gif
Pati siuo metu naudoju siu metu limited edition Sun Mango spalvele
user posted image
Kaip ir minejo Shopingas, tai idealiai tinkantis baltaodems bronzantas. Taciau kadangi pirkau vasara, oda idegusi, tai man jis beveik atstoja kompaktine pudra visam veidui, atspalvis labai skaistinantis veida , taciau be nepageidaujamo ryzumuo - manau ziema, kai oda bus baltesne, puikiai atliks bronzanto funkcija.

O prie svelniai idegusios odos esu nusiziurejusi si atspalvi:
user posted image
Happy Sun - atspalvis labai naturaliai rusvas (foto atrodo per daug rozinis) bigsmile.gif vis tik manau teks ir ji isigyti g.gif

Atsakyti
kokos kainos ir kaip galima isigyti
Atsakyti
Ziuriu cia tuoj ikursim Givenchy bronzantu fan kluba bigsmile.gif

QUOTE(emilija23 @ 2009 10 14, 14:37)
kokos kainos ir kaip galima isigyti

Jei apie Givenchy klausi,tai Kristianose apie 149lt
Atsakyti
sveikos 4u.gif
niekas nebandet ? ax.gif
Kazkoks naturalus,ekologiskas.. g.gif
http://www.rasakila....degio-pudra.htm

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Lelyte...: 28 spalio 2009 - 15:47
Kas nors gal bande sita bonzanta? Kiekis nerealus, visam gyvenimui biggrin.gif - 27g.
Kokia spalva tik, ar nebus labai tamsi? g.gif Matinis?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 10 13, 23:53)
Norincioms naturaliu atpalviu ir nepastebimo efekto siulyciau pasidairyti tarp Givenchy bronzantu ax.gif
Pati siuo metu naudoju siu metu limited edition Sun Mango spalvele
user posted image

O kuris atspalvis be "Sun mango" šviesiai odai tiktų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 17 lapkričio 2009 - 03:19