Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(Cherry_ @ 2008 06 11, 21:47)
gal as labai senamadiska bet besidazantys vyrai man nepatinka doh.gif
nu nesamone kazkokia, nesemniai maciau viena vaikinuka su krempudra pasitepus... nu nsm kazkokia

Nu nenoreciau, kad maniskis turetu daugiau dekoratyvines kosmetikos uz mane lotuliukas.gif Ir isvis nenoreciau, kad ka nors turetu is jos, isskyrus vazelina lupoms (bet ir tai jam atrodo daznai nevyriska gatvej pasitept, nors aiskinu, kad ziema labai reikia drekint lupas doh.gif ).

Manau tokia kosmetika daugiau scenai ir visokiem monekenam naudojama biggrin.gif Bet turbut yra ir siaip labai megstanciu pasidazyt....
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 06 11, 20:37)
paaskinkit man kaimietej negi yar ir vyriskas bronzantas?

Yra yra lotuliukas.gif ,tik aš ne MB jį perku ,o sau blush2.gif Nes patinka priemonės veidui be blizgučių biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 06 12, 00:34)
o man kaip tik vasarai uzsinorejo kazko su blizgesiu nors ir megstu daugiau matines smile.gif  butinai parasyk kaip tau ji  bigsmile.gif

Su blizgesiu turiu ,tai tegu bus vakarui ,o dienai bandysiu šitą bigsmile.gif , drinks_cheers.gif parašysiu kai išbandysiu ,o tu parašyk kaip tau blondinių pudrytė ,kuo skiriasi ir ar labiau patiko nei brunečių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 12 birželio 2008 - 13:38
QUOTE(dydy88 @ 2008 06 06, 13:46)
Dior Shimmer  wub.gif

user posted image

o as sita uzvakar prigriebiau wub.gif man tai labai fainute.veiduka labai graziai paskaistina.

o!ir as susigundziau juo bigsmile.gif gal galite pasakyti kiek jis kainuoja ir ar yra Kristianoj pirkti blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovila: 13 birželio 2008 - 12:44
Taip yra pirkti Kristianoje, kainuoja berods 139 Lt 4u.gif

QUOTE(dovila @ 2008 06 13, 13:44)
o!ir as susigundziau juo  bigsmile.gif gal galite pasakyti kiek jis kainuoja ir ar yra Kristianoj pirkti  blush2.gif  bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2008 06 13, 18:20)

aciu! friends.gif reiks nusipirkt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2008 06 13, 16:20)

ar tikrai? mano ziniom 50 eur, o kainos nuo lt mazai skiriasi
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2008 06 13, 18:20)

man atrodo didesne kainyte juk tai limited leidimas tai bus brangiau ax.gif
Atsakyti
Pirkau Kristianoje as, tik nepamenu gerai ar 139 lt ar 149 lt, bet mazdaug apie tokia kaina 4u.gif

QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 06 14, 11:12)
man atrodo didesne kainyte juk tai limited leidimas tai bus brangiau ax.gif

Atsakyti
Šian gavau terakotinę vyrišką Guerlain pudrą ,dar nebandžiau ,bet žiūriu ,kad ji irgi su kažkiek blizgučių blink.gif Eina sau ,negi ir vyrams reikia blizgėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 14 birželio 2008 - 11:45
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 06 14, 10:44)
Šian gavau terakotinę vyrišką Guerlain pudrą ,dar nebandžiau ,bet žiūriu ,kad ji irgi su kažkiek blizgučių blink.gif Eina sau ,negi ir vyrams reikia blizgėti lotuliukas.gif

Kiek mokejai uz sita pudra?.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anomiSS @ 2008 06 14, 13:47)
Kiek mokejai uz sita pudra?.. blush2.gif

už mažą [gal ten kokie 6 g] testerinę pakuotę 57 LT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 06 12, 14:36)
Su blizgesiu turiu ,tai tegu bus vakarui ,o dienai bandysiu šitą bigsmile.gif , drinks_cheers.gif parašysiu kai išbandysiu ,o tu parašyk kaip tau  blondinių pudrytė ,kuo skiriasi ir ar labiau patiko nei brunečių?

na vienintelis skirtumas kad bruneciu yra tamsesne daugiau i ryzuma buvo o si tokia svelniai rausva zodziu liux pats tas atspalvis mano odai tik ale jau blizgi bigsmile.gif
Atsakyti