Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(shopingas @ 2009 07 03, 00:48)

Givenchy 'prisme again!', spalva 'sun mango'
user posted image

Mergaitės, o pas mus įdomu yra šis bronzantas g.gif o užsisakyt kažin iš kurio psl, nes kažkaip nepavyksta rast doh.gif

Papildyta:
user posted image
o kažin kaip šis g.gif shopingas, gal bandei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 10 08, 15:36)
Man Dior irgi vienas is nenusisekusiu pirkiniu  schmoll.gif

kiekvienam savo,as kaip prie tamsesniu,jokiu oranziniu atspalviu nepastebejau
Atsakyti
As turiu Dior bronzanta nauja, 2009m. Toki:
user posted image

Spalva Honey Tan 02 (golden tan), neoranzinis jis, turi blizgesio, kai pasidazau, atrodo labai graziai, bet po 2-3 valandu islenda blizgesis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 10 08, 22:43)
As turiu Dior bronzanta nauja, 2009m. Toki:
user posted image

Spalva Honey Tan 02  (golden tan), neoranzinis jis, turi blizgesio, kai pasidazau, atrodo labai graziai, bet po 2-3 valandu islenda blizgesis doh.gif

As turejau toki -
user posted image
Atrode labai nenturaliai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 10 08, 22:56)
As turejau toki -
user posted image
Atrode labai nenturaliai  unsure.gif

Sita irgi turejau, tikrai oranzinis buvo, as kai sviesi, man tas atspalvis buvo lyg gelta sirgciau :lotuliukas:nesveikai atrodziau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2009 10 08, 18:03)
Mergaitės, o pas mus įdomu yra šis bronzantas  g.gif o užsisakyt kažin iš kurio psl, nes kažkaip nepavyksta rast  doh.gif

o kažin kaip šis  g.gif shopingas, gal bandei  ax.gif

Manau jau jo nebera, nes cia buvo limituota vasaros spalva (tiksliau buvo 2 spalvos limituotos) - Sephoroj maciau pries koki menesi ar maziau dar juos, bet pries pora savaiciu buvau ir nebebuvo jau....

O to kito nebandziau - siaip nesu Givenchy firmos gerbeja, tai tik bronzatui isimti padariau (bet jau ir jo spejau atsikratyt, nes nusprendziau, kad man geriausia but baltaodei biggrin.gif )... ax.gif Bet is foto atrodo tamsokas butu.
Atsakyti
situ pudru svarbiausia nepadauginti
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 10 08, 15:08)
Tas naujasis Too faced grynai kakavinis - bet jau kazkur minejau, kad pati firma ji rekomenduoja tamsiaodems. Einu paieskot internete tos Too face lenteles, kur yra bronzatai ir kokiai odai tinkami.

Nerandu jos cia - gal ir nera (maciau ja prie stendo) - pamenu tik, kad sviesiaodems rekomenduojamas .pink leopard', tamsiausios odos 'chocolate soleil'.

Mano drauge sviesiaode naudoja chocolate soleil ir labai dziaugiasi,manau svarbiausia jo nepadaugint o svelniai berbraukti ir viskas bus ok,mano lancome star bronzer jau i pabaiga,laukiu nesulaukiu kada isigysiu Too faced ax.gif
Atsakyti
user posted image
As turiu stai sita Elizabeth Arden Bronzata - tai esu labai patenkinta thumbup.gif Kadangi nesu sviesiaode (soliariumo pagalba ax.gif , einu tik pora kartu i men., tad nesu nusiskrudinusi schmoll.gif ), tai jis suteikia labai grazia spalvyte, turi siek tiek svytejimo, bet ne blyzgesio... bigsmile.gif Visad atrodau lyg ka tik grizus is atostogu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2009 10 10, 18:46)
Mano drauge sviesiaode naudoja chocolate soleil ir labai dziaugiasi,manau svarbiausia jo nepadaugint o svelniai berbraukti ir viskas bus ok,mano lancome star bronzer jau i pabaiga,laukiu nesulaukiu kada isigysiu Too faced ax.gif

Teke girdet, kad sviesiaodems ji patinka, tai gal nera tokia bloga. Na firma taip suskirscius. As tik ant rankos bandziau, bet man irgi pasirode tokia, kuria galima daugiau ar maziau tamsint ant kuno. Siaip ji grynai rudu (kakavos spalvyte), bet turbut nevisoms tas atspalvis tinka, nes gali 'purvinai' atrodyt - sios pudros nebandziau ant veido, bet esu kita bandzius (ir ji dar matine buvo), tai atrode kaip issipurvinsu buciau, nos ir lygiai uztepta.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 10 10, 22:29)
Teke girdet, kad sviesiaodems ji patinka, tai gal nera tokia bloga. Na firma taip suskirscius. As tik ant rankos bandziau, bet man irgi pasirode tokia, kuria galima daugiau ar maziau tamsint ant kuno. Siaip ji grynai rudu (kakavos spalvyte), bet turbut nevisoms tas atspalvis tinka, nes gali 'purvinai' atrodyt - sios pudros nebandziau ant veido, bet esu kita bandzius (ir ji dar matine buvo), tai atrode kaip issipurvinsu buciau, nos ir lygiai uztepta.

Gundo mane sis bronzantas,jauciu reik bandyt.Spalva tikrai ruda,be oranzinio atspalvio,bet man ji sunku issivaizduoti ant sviesios odos..
Beje Kristiana prekiauja TOO FACED?
Maciau Douglass jo kaina ~81LT.
Atsakyti
na o as uzsisakiau si bronzanta
user posted image
skruostams kaip skaistaliukus naudoju si bronanta
user posted image wub.gif
Atsakyti