Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

Jau turbut tuoj atsibosiu, bet dar pasidalinsiu ispudziais apie ta Givenchy bronzata 4u.gif Galiu drasiai rekomenduot sviesiaodems, nes atrodo labai naturaliai thumbup.gif Siandien ejau pirkt maskuoklio, tai ziuriu as stende spalvytes, o konsultantas priejes padave 2 ir sako kad kazkuri is tu man tiks, tai as jam sakau, kad as su bronzatu, tai man gal sviesesnes reiketu, tai tada jis irgi pritare spalvos pasirinkimui. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, gal butu galima daugiau atsiliepimu apie Too Faced bronzines pudras? ax.gif noreciau tokios, kuri perdaug nenurudintu, nes pacios oda yra sviesoka.
Atsakyti
http://picasaweb.goo...draIndianEarth#
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 09 15, 11:54)
Merginos, gal butu galima daugiau atsiliepimu apie Too Faced bronzines pudras? ax.gif noreciau tokios, kuri perdaug nenurudintu, nes pacios oda yra sviesoka.

Juoko ašara, mačiau kosmetikos išparduotuvėj parduodi šitą bronzantą. Papasakok kas netiko/nepatiko? Nes blaškausi tarp TOO FACED Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder ir MANHATTAN Natural Bronzing Powder - nežinau kurią išsirinkti... O dar ir apie ARTDECO neblogų atsiliepimų girdėjau... doh.gif Svarbiausia, kad spalva nebūtų oranžinė, ryža, geslva ar rožinė. Ir kad lygiai dengtųsi ir nekimštų porų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2009 10 08, 10:09)
Juoko ašara, mačiau kosmetikos išparduotuvėj parduodi šitą bronzantą. Papasakok kas netiko/nepatiko? Nes blaškausi tarp TOO FACED Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder ir MANHATTAN Natural Bronzing Powder - nežinau kurią išsirinkti... O dar ir apie ARTDECO neblogų atsiliepimų girdėjau...  doh.gif Svarbiausia, kad spalva nebūtų oranžinė, ryža, geslva ar rožinė. Ir kad lygiai dengtųsi ir nekimštų porų rolleyes.gif

Mane irgi domintu daugiau atsiliepimu apie TOO FACED.Nors labai megstu Givenchy bronzantus,bet sikart jo nebepirksiu.Kai as megstu ir kakla teptis,tai man jo teuztenka 5menesiam doh.gif
Atsakyti
man kazkaip DIOR patinka,dairausi po truputi reiks jau isigyti
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 08, 13:34)
man kazkaip DIOR patinka,dairausi po truputi reiks jau isigyti

Man tai labiausiai nepatikes bronzantas,kalbu ape Dior matinius.Net pigesni patiko daug labiau.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 10 08, 15:21)
Man tai labiausiai nepatikes bronzantas,kalbu ape Dior matinius.Net pigesni patiko daug labiau.

Man Dior irgi vienas is nenusisekusiu pirkiniu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 10 08, 15:36)
Man Dior irgi vienas is nenusisekusiu pirkiniu  schmoll.gif

Manau tau issirink bronzanta siek tiek lengviau,nes oda nera sviesi.
As savo sviesiai odai turbut menesi ieskosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 10 08, 15:40)
Manau tau issirink bronzanta siek tiek lengviau,nes oda nera sviesi.
As savo sviesiai odai turbut menesi ieskosiu lotuliukas.gif

Gal ir taip, bet as vis tiek linkusi bronzanta pirkt sviesesni, kad atrodytu naturaliau. O Dior buvo tokie oooranziniai, kad tikrai galima rasti daug pigesni ir geresni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 10 08, 15:42)
Gal ir taip, bet as vis tiek linkusi bronzanta pirkt sviesesni, kad atrodytu naturaliau. O Dior buvo tokie oooranziniai, kad tikrai galima rasti daug pigesni ir geresni  ax.gif

Pasirasau po kiekvienu zodziu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 10 08, 13:27)
Mane irgi domintu daugiau atsiliepimu apie TOO FACED.

Tas naujasis Too faced grynai kakavinis - bet jau kazkur minejau, kad pati firma ji rekomenduoja tamsiaodems. Einu paieskot internete tos Too face lenteles, kur yra bronzatai ir kokiai odai tinkami.

Nerandu jos cia - gal ir nera (maciau ja prie stendo) - pamenu tik, kad sviesiaodems rekomenduojamas .pink leopard', tamsiausios odos 'chocolate soleil'.
Papildyta:
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 10 08, 15:42)
Gal ir taip, bet as vis tiek linkusi bronzanta pirkt sviesesni, kad atrodytu naturaliau. O Dior buvo tokie oooranziniai, kad tikrai galima rasti daug pigesni ir geresni  ax.gif

Tikra tiesa drinks_cheers.gif As baltaode, tai man bronzatai skaudi tema, nes visi (net patys sviesiausi) daznai atrodo laabai dirbtinai. Uztai atradau idealu varianta: Givenchy 'sun mango' spalvyte (cia limituotos 2009m. vasaros kolekcijos spalva) - net parduotuveje renkantis maskuokli konsultantas sudvejojo (as i viena spalva ziurejau, o jis dar vienu tonu tamsesne padave ir sako, kad gal ta tamsesne geriau butu) - tai po to teko sakyt, kad cia bronzatas ir aisku sviesesnis maskuoklis nugalejo bendra nuomone biggrin.gif Bet turbut pirmas cia man bronzatas buvo, kad daugkas klause ar buvau atostogaut ir gyre, kad graziai idegiau - o ir labai svelniai nurudina ir atrodo itin naturaliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 08 spalio 2009 - 15:02