Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(charisma212 @ 2009 06 27, 23:55)
aha, man del to idomu ir buvo, nes esi tokia prie sviesesniu smile.gif
tai kaip issilaiko iki vakaro, gerai?

ir as prie sviesesniu, jei nepasakyt prie visai baltu lotuliukas.gif laikosi bent jau man tikrai gerai smile.gif

QUOTE(KRISTELA @ 2009 06 27, 23:56)
Del atspalvio mirksiukas.gif  jis vos i rausvuma ( 2 numeris), ypatingai paskaistina veida, toks sveiko naturalaus idegio vaizdas. Todel ir vadinasi blush & sun, nes atlieka ir skaistalu vaidmeni, ju jau nebereikia, nors skruostu ir nepadaro rausvais. galima ir visam veidui, bet jau saikingai mirksiukas.gif

turetu but grazus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 06 27, 23:58)
laikosi bent jau man tikrai gerai smile.gif

tepi ant svaraus veido ar jau ant papudruoto?
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 28, 00:01)
tepi ant svaraus veido ar jau ant papudruoto?

tepiau ant svaraus smile.gif ta diena nebuvo poreikio pudruotis. Siaip aprasyme nurodo, kad ja galima naudot kaip makiazo pagrinda g.gif bet cia isivaizduoju reik labai daug uztept, nes ji labiau rudina nei maskuoja. Bet kazkiek ir pamaskuoja, sulygina spalva...
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Parsitempiau vakar is Sephoros pora bronzatu. Kolkas isbandziau tik Givenchy - vien kvapas pasakiskas wub.gif Is pradziu galvojau gali ant veiduko tik pudrytes efekta suteikt, bet ryte pasidazius (prie dirbtinio apsvietimo) pagalvojau, kad gal net ir perdaug rudumo. Bet visgi po visos dienos su juo nusprendziau, kad spalvyte labai grazi ir puikiai tinkama sviesiaodems. thumbup.gif Tepasi lengvai ir graziai, dengiasi lygiai, laikosi irgi puikiai.

Korres bandysiu rytoj, tai tada ir bus atsiliepimai.

Givenchy 'prisme again!', spalva 'sun mango'
user posted image

Korres 'monoi oil' bronzatas, spalvyte 01 'sunglow light':
user posted image
Atsakyti
shopingas, nevesk is kelio su ta givenchy doh.gif jau sakiua nieko nebepirksiu lotuliukas.gif
Atsakyti

user posted image

Shopingas, o sio Givenhy bronzanto spalvyte rusva, nera to oranzinio atspalvio doh.gif ?Nes dauguma bronzantu su oranziniu atspalviu
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 02, 22:48)
Parsitempiau vakar is Sephoros pora bronzatu. Kolkas isbandziau tik Givenchy - vien kvapas pasakiskas  wub.gif  Is pradziu galvojau gali ant veiduko tik pudrytes efekta suteikt, bet ryte pasidazius (prie dirbtinio apsvietimo) pagalvojau, kad gal net ir perdaug rudumo. Bet visgi po visos dienos su juo nusprendziau, kad spalvyte labai grazi ir puikiai tinkama sviesiaodems.  thumbup.gif Tepasi lengvai ir graziai, dengiasi lygiai, laikosi irgi puikiai.

Korres bandysiu rytoj, tai tada ir bus atsiliepimai.

user posted image

Korres 'monoi oil' bronzatas, spalvyte 01 'sunglow light':
user posted image

givenchy atrodo 'skaniai' wub.gif bet manau man ryskiai per sviesi spalvyte butu rolleyes.gif
o kaip korres patiko? ar neturi oranzinio atspalvio, nes taip ryzai dezutej atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2009 07 03, 14:14)
user posted image

Shopingas, o sio Givenhy bronzanto spalvyte rusva, nera to oranzinio atspalvio doh.gif ?Nes dauguma bronzantu su oranziniu atspalviu

Tikrai ne,Givenchy labai naturaliai ant veido atrodo.
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 03, 13:29)
shopingas, nevesk is kelio su ta givenchy doh.gif jau sakiua nieko nebepirksiu lotuliukas.gif

As sakiau nepirksiu bronzato ir aplamai nepirksiu Givenchy tongue.gif

QUOTE(kotri_ @ 2009 07 03, 14:14)

Foto gali neatitikt realios spalvos, nes emiau is Sephoros puslapio, tai nebutinai konkreti spalva parodyta.

O del atspalvio, tai visiskai neorandzine. 3 kvadrateliai kakaviniai/smeliniai, o vienas toks vos vos i orandzinuma, bet sumaisius puiki spalvyte gaunasi. wink.gif

QUOTE(_IRIS_ @ 2009 07 03, 17:19)
givenchy atrodo 'skaniai' wub.gif bet manau man ryskiai per sviesi spalvyte butu rolleyes.gif
o kaip korres patiko? ar neturi oranzinio atspalvio, nes taip ryzai dezutej atrodo g.gif

Givenchy si spalva tik sviesiaodems tiks, nes labai svelniai dengia. Yra ir kitas atspalvis, tai tas tiks tamsesnes odytes savininkems.

O Korres isbandziau siandien - dar gana neseniai pasidazius, tai daug komentuot negaliu. Bet atrodo dengiasi prasciau nei Givenchy (ta prasme atrodo daugiau kartu makaluot teko sepeli, bet nera bornzatas kietas ir gerai pasiima), spalvyte nera ryza. Padejus abi viena prie kitos, tai atrodo skirtingos spalvos, bet uzsitepus sakyciau labai panasios - Givenchy tik kiek sviesesne (bet daugiau uztepus gal iseitu ir tamsiau isgaut).

Abu bronzatai labai malonia ir svelnia odyte padaro ir visiskai nesausina thumbup.gif Tai jauciu, kad abu liks su manimi biggrin.gif
Atsakyti
man labai patiko everyday minerals presuotas bronzantas. duoda tokia kakavine spalva , butent mano odai tiko labai bigsmile.gif , guerlaino teracota man netaip tiko. doh.gif
Atsakyti
Papildau dar atsiliepimus apie Givenchy - visgi atspalvi labai galima reguliuot ir dar labai paprasta padaugint... ax.gif Siandien perbraukiau pora kartu per veiduka ir klausiu vyro ar atrodau idegus, jis pakraipe galva - man ir paciai mazoka rudumo, tai dar pora kartu pabraukiau, pavalgem pietus ir pasiziurejau dabar i veidrodi, kad visai neblogai idegus, net uzteke butu maziau tept (atspalvis padorios spalvos, bet kaip baltaodei truputi nenaturaliai atrodo)... Tai issigelbejau truputi perbraukus Guerlain "gold temptation' meteoritais - gavosi lengvas blizgesys, tai ne toks pastebimas rudumas. Vadinasi ateityje bus maziau tepama biggrin.gif
Atsakyti