Idomiu minciu cia paskaiciau - vienoms meteoritai rudina, kitoms bailna... man tai jie tik perlamutrini svytejima ir vos pastebima atspalvi duoda arba jus tepat itin daug...
Siuo metu turiu du bronzantus:
YSL mozaikini
Sio spalva nesu labai patenkinta, man jis perdaug getonumo turi, bet pati tekstura, svytejimas, dengimas tikras geris nera jokiu atskiru blizgiuku, labai subtilus svelnus perlamutras.
Guerlain Blush&Sun #2
Si daikta taip ir pavadinciau: bronzantas/skaistalai. Visam veidui jis nelabai tinkamas, bet ant skruostuku vasariskam makiazui idealu. #2 spalva labai gera, ji be geltono atspalvio, bet turi siek tiek varinio rausvumo, ypatingai pagyvina veiduka
QUOTE(KRISTELA @ 2009 06 27, 18:40)
Idomiu minciu cia paskaiciau - vienoms meteoritai rudina, kitoms bailna... man tai jie tik perlamutrini svytejima ir vos pastebima atspalvi duoda arba jus tepat itin daug...
teisingai, jie duoda vos pastebima atspalvi, pvz. ant mano odos jis gaunasi sviesesnis, todel ir parasiau "balina"
QUOTE(Malena @ 2009 06 27, 10:05)
Man irgi drugeliai rudina, tai as isemus rudus rutuliukus, kadangi rudinimui naudoju bronzanta
[quote=KRISTELA,2009 06 27, 19:40]
asmeniskai man balina tik goldai:) o drugeliai tik suteikia nuostabiai subtilu rudumo ir gaivios odos aspavi:)
p.s. priminkit kuri cia mane metoritais "uzkrete" ))
asmeniskai man balina tik goldai:) o drugeliai tik suteikia nuostabiai subtilu rudumo ir gaivios odos aspavi:)
QUOTE(sofili @ 2009 06 27, 17:04)
irgi balina oda pas mane tikrai ne is sviesiuju
a nu matai, del tamsesnes odos nzn, nes mano prie sviesesniu
QUOTE(Sistina @ 2009 06 27, 22:07)
dėl drugelių
man jie net dbr dienos metu vasarą nepamainomi
o vakare oda atrodo nuostabiai, be jokių trūkumų
o šiaip visi meteoritai linkę prisitaikyt prie veido odos, iš pradžių gali atrodyt, kad balina, kad matos ant veido, kad blizga baisulingai, bet įdienojus vaizdelis
p.s.
Guerlain Blush&Sun #2
Si daikta taip ir pavadinciau: bronzantas/skaistalai. Visam veidui jis nelabai tinkamas, bet ant skruostuku vasariskam makiazui idealu. #2 spalva labai gera, ji be geltono atspalvio, bet turi siek tiek varinio rausvumo, ypatingai pagyvina veiduka
[/quote]
kodel jis nevisam veidui tinkamas ji kazkaip gundausi isbandyti, tad butu gerai zinot
o aš praeitą savaitę gavau šitą bronzantą TOO FACED Chocolate Soleil.
; ;
reali spalva šviesesnė nei šitose nuotraukose
labai Ačiū toms, kas rašė apie jį atsiliepimus
esu tikrai patenkinta. Dabar net dažniau naudojamas už Guerlain mozaikinę ir Guerlain Terracotta. Gražus rudas /šokoladinis/ atspalvis
; ;
reali spalva šviesesnė nei šitose nuotraukose
labai Ačiū toms, kas rašė apie jį atsiliepimus
esu tikrai patenkinta. Dabar net dažniau naudojamas už Guerlain mozaikinę ir Guerlain Terracotta. Gražus rudas /šokoladinis/ atspalvis
lisik, is kokios pardes pirkai?
ne per tamsus, kaip atlaiko visa diena?
ne per tamsus, kaip atlaiko visa diena?
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 27, 23:44)
as pirkau is e-pardes www.kosmetika.lt , pirmasyk is ju emiau, tai nezinojau ko tiketis gavau be dezutes, bet tas man nesvarbu... paemiau paskutine....
bijojau, kad nebutu per tamsus, nes yra tik vienas atspalvis ir nuotraukoj jis labai tamsus atrodo, bet kuo puikiausiai tiko, net keista
Papildyta:
del laikymosi: buvau su ja visa diena - norm
man tolygiai pasiskirste, be plemu.
QUOTE(lisik @ 2009 06 27, 23:52)
bijojau, kad nebutu per tamsus, nes yra tik vienas atspalvis ir nuotraukoj jis labai tamsus atrodo, bet kuo puikiausiai tiko, net keista
aha, man del to idomu ir buvo, nes esi tokia prie sviesesniu
tai kaip issilaiko iki vakaro, gerai?
QUOTE(agvill @ 2009 06 27, 21:54)
kodel jis nevisam veidui tinkamas ji kazkaip gundausi isbandyti, tad butu gerai zinot
Del atspalvio jis vos i rausvuma ( 2 numeris), ypatingai paskaistina veida, toks sveiko naturalaus idegio vaizdas. Todel ir vadinasi blush & sun, nes atlieka ir skaistalu vaidmeni, ju jau nebereikia, nors skruostu ir nepadaro rausvais. galima ir visam veidui, bet jau saikingai