Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

Idomiu minciu cia paskaiciau - vienoms meteoritai rudina, kitoms bailna... g.gif man tai jie tik perlamutrini svytejima ir vos pastebima atspalvi duoda hihihi.gif arba jus tepat itin daug...

Siuo metu turiu du bronzantus:

YSL mozaikini
user posted image
Sio spalva nesu labai patenkinta, man jis perdaug getonumo turi, bet pati tekstura, svytejimas, dengimas tikras geris thumbup.gif nera jokiu atskiru blizgiuku, labai subtilus svelnus perlamutras.

Guerlain Blush&Sun #2
user posted image
Si daikta taip ir pavadinciau: bronzantas/skaistalai. Visam veidui jis nelabai tinkamas, bet ant skruostuku vasariskam makiazui idealu. #2 spalva labai gera, ji be geltono atspalvio, bet turi siek tiek varinio rausvumo, ypatingai pagyvina veiduka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 06 27, 18:40)
Idomiu minciu cia paskaiciau - vienoms meteoritai rudina, kitoms bailna... g.gif  man tai jie tik perlamutrini svytejima ir vos pastebima atspalvi duoda hihihi.gif arba jus tepat itin daug...

teisingai, jie duoda vos pastebima atspalvi, pvz. ant mano odos jis gaunasi sviesesnis, todel ir parasiau "balina" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 06 27, 10:05)

Drugeliai irgi suteikia rudumo?Noreciau ju,ale turbut per velai sugalvojau ax.gif

Man irgi drugeliai rudina, tai as isemus rudus rutuliukus, kadangi rudinimui naudoju bronzanta smile.gif
Atsakyti
[quote=KRISTELA,2009 06 27, 19:40]
Idomiu minciu cia paskaiciau - vienoms meteoritai rudina, kitoms bailna... g.gif man tai jie tik perlamutrini svytejima ir vos pastebima atspalvi duoda hihihi.gif arba jus tepat itin daug...

asmeniskai man balina tik goldai:) o drugeliai tik suteikia nuostabiai subtilu rudumo ir gaivios odos aspavi:)
p.s. priminkit kuri cia mane metoritais "uzkrete" smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2009 06 27, 17:04)
irgi balina rolleyes.gif  oda pas mane tikrai ne is sviesiuju smile.gif

a nu matai, del tamsesnes odos nzn, nes mano prie sviesesniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2009 06 27, 22:07)
asmeniskai man  balina tik goldai:)  o  drugeliai  tik suteikia  nuostabiai subtilu rudumo ir gaivios  odos aspavi:)
p.s.  priminkit  kuri  cia  mane  metoritais  "uzkrete" smile.gif))

dėl drugelių drinks_cheers.gif
man jie net dbr dienos metu vasarą nepamainomi wub.gif
o vakare oda atrodo nuostabiai, be jokių trūkumų wub.gif
o šiaip visi meteoritai linkę prisitaikyt prie veido odos, iš pradžių gali atrodyt, kad balina, kad matos ant veido, kad blizga baisulingai, bet įdienojus vaizdelis thumbup.gif

p.s. hihihi.gif
Atsakyti

Guerlain Blush&Sun #2
user posted image
Si daikta taip ir pavadinciau: bronzantas/skaistalai. Visam veidui jis nelabai tinkamas, bet ant skruostuku vasariskam makiazui idealu. #2 spalva labai gera, ji be geltono atspalvio, bet turi siek tiek varinio rausvumo, ypatingai pagyvina veiduka thumbup.gif
[/quote]

kodel jis nevisam veidui tinkamas g.gif ji kazkaip gundausi isbandyti, tad butu gerai zinot
Atsakyti
o aš praeitą savaitę gavau šitą bronzantą TOO FACED Chocolate Soleil. smile.gif

user posted image; user posted image; user posted image

reali spalva šviesesnė nei šitose nuotraukose

labai Ačiū toms, kas rašė apie jį atsiliepimus drinks_cheers.gif

esu tikrai patenkinta. Dabar net dažniau naudojamas už Guerlain mozaikinę ir Guerlain Terracotta. Gražus rudas /šokoladinis/ atspalvis thumbup.gif
Atsakyti
lisik, is kokios pardes pirkai?
ne per tamsus, kaip atlaiko visa diena?
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 27, 23:44)
lisik, is kokios pardes pirkai?
ne per tamsus, kaip atlaiko visa diena?

as pirkau is e-pardes www.kosmetika.lt , pirmasyk is ju emiau, tai nezinojau ko tiketis biggrin.gif gavau be dezutes, bet tas man nesvarbu... paemiau paskutine....

bijojau, kad nebutu per tamsus, nes yra tik vienas atspalvis ir nuotraukoj jis labai tamsus atrodo, bet kuo puikiausiai tiko, net keista biggrin.gif
Papildyta:
del laikymosi: buvau su ja visa diena - norm thumbup.gif

man tolygiai pasiskirste, be plemu.
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 06 27, 23:52)
bijojau, kad nebutu per tamsus, nes yra tik vienas atspalvis ir nuotraukoj jis labai tamsus atrodo, bet kuo puikiausiai tiko, net keista  biggrin.gif

aha, man del to idomu ir buvo, nes esi tokia prie sviesesniu smile.gif
tai kaip issilaiko iki vakaro, gerai?
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 06 27, 21:54)

kodel jis nevisam veidui tinkamas  g.gif ji kazkaip gundausi isbandyti, tad butu gerai zinot

Del atspalvio mirksiukas.gif jis vos i rausvuma ( 2 numeris), ypatingai paskaistina veida, toks sveiko naturalaus idegio vaizdas. Todel ir vadinasi blush & sun, nes atlieka ir skaistalu vaidmeni, ju jau nebereikia, nors skruostu ir nepadaro rausvais. galima ir visam veidui, bet jau saikingai mirksiukas.gif
Atsakyti