Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(Afterglow @ 2009 06 26, 20:09)
daznai tik mums pacioms atrodo, jog spalva naturali, is toliau ir ypac kitu akimis daznai ji atrodo dirbtine  mirksiukas.gif ir be to yra daugybe kitu giriamu bronzatu, kurie daug kainuoja, taciau visvien ryzumo atspalvi turi, tad manau joks cia nusikaltimas patart kaip ta spalva pagerint... ax.gif

Aisku nenusikaltimas,manau daug kam kas jau turi savo kosmetinese ryzus bronzantus labai pagelbejai 4u.gif
Tik as is savo lempos siaurai pasiziurejau i si reikala,kad rytais pries darba skubu ir noriu maziau cackintis,todel atidziai labai renkuosi bronzanta,pries pirkdama du kartus apziurinejau,trecia jau ejau pirkt.
Atsakyti
o as dar neturiu bronzanto, kazkaip net neieskojau ypatingai, reikes susiimti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 06 26, 20:38)
Aisku nenusikaltimas,manau daug kam kas jau turi savo kosmetinese ryzus bronzantus labai pagelbejai 4u.gif
Tik as is savo lempos siaurai pasiziurejau i si reikala,kad rytais pries darba skubu ir noriu maziau cackintis,todel atidziai labai renkuosi bronzanta,pries pirkdama du kartus apziurinejau,trecia jau ejau pirkt.

Malena, o koki naudoji bronzanta?
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 27, 09:42)
o as dar neturiu bronzanto, kazkaip net neieskojau ypatingai, reikes susiimti biggrin.gif

Tai gal ir nereikia.

QUOTE(kotri_ @ 2009 06 27, 09:49)
Malena, o koki naudoji bronzanta?

2psl atgal paskaityk.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 06 27, 10:38)
Tai gal ir nereikia.

nesu labai isblyskus, jeigu reikia idegio - isgaunu is drugeliu. bet bronzanto uzsimaniau ne is reikalo, bet kad siaip butu biggrin.gif gal pradeti nuo to, kur turi dabar givenchy g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 27, 10:47)
nesu labai isblyskus, jeigu reikia idegio - isgaunu is drugeliu. bet bronzanto uzsimaniau ne is reikalo, bet kad siaip butu biggrin.gif gal pradeti nuo to, kur turi dabar givenchy g.gif

Stengiuosi neapsikrauti dekoratyvine kosmetika,siaip kad butu ir dulketu nieko neperku tongue.gif
Drugeliai irgi suteikia rudumo?Noreciau ju,ale turbut per velai sugalvojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 06 27, 11:05)
Drugeliai irgi suteikia rudumo?Noreciau ju,ale turbut per velai sugalvojau ax.gif

jeigu nori drugiu is pardes, tai jau seniai per velai biggrin.gif jie kaledinio leidimo tongue.gif
bet maciau kazkas parduoda sm g.gif taip, jie su rudumo efektu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma212: 27 birželio 2009 - 10:22
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 27, 10:47)
bet bronzanto uzsimaniau ne is reikalo, bet kad siaip butu biggrin.gif

kaip vaikiškai nuskambėjo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 06 27, 11:52)
kaip vaikiškai nuskambėjo  cool.gif

nu vaikiskai ar ne, bet taip meteoritu kolekcija ir stovi tongue.gif
isbandau, panaudoju savaite ir stovi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 27, 11:22)
jeigu nori drugiu is pardes, tai jau seniai per velai biggrin.gif jie kaledinio leidimo tongue.gif
bet maciau kazkas parduoda sm g.gif taip, jie su rudumo efektu cool.gif

kurie cia su rudumo efektu? g.gif drugelinius meteoritus turiu, bet jie man kaip tik balina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2009 06 27, 13:10)
kurie cia su rudumo efektu? g.gif  drugelinius meteoritus turiu, bet jie man kaip tik balina unsure.gif

drugeliai balina? bigsmile.gif o ka tada tau daro mythic meteorai? rolleyes.gif
na nebent tavo oda ruda, tada gal nerudina, man su sviesia oda jie puikiai rudina dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 27, 13:13)
drugeliai balina? bigsmile.gif o ka tada tau daro mythic meteorai? rolleyes.gif
na nebent tavo oda ruda, tada gal nerudina, man su sviesia oda jie puikiai rudina dirol.gif

irgi balina rolleyes.gif oda pas mane tikrai ne is sviesiuju smile.gif
Atsakyti