Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

noriu pagirti NARS Laguna bronzanta thumbup.gif tinka ir sviesiai ir idegusiai odytei, ir kas svarbiausia jos rudas atspalvis, be jokios "morkavos" uzuominos wub.gif ir kaip as anksciau jos neuzmaciau rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 06 21, 21:11)
noriu pagirti NARS Laguna bronzanta thumbup.gif tinka ir sviesiai ir idegusiai odytei, ir kas svarbiausia jos rudas atspalvis, be jokios "morkavos" uzuominos wub.gif ir kaip as anksciau jos neuzmaciau rolleyes.gif
user posted image

kur pirkot ja ir jei ne paslaptis kokia kaina
Atsakyti
as ne LT esu, tai pirkau is kosmetikos parduotuves kur NARS turi, kainyte €33, bet jos yra 8g tai manau uzteks gan ilgam, nes Guerlain Brunetes jau ir atsibodo naudot (jos 10g) o vis dar nesibaigia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 06 21, 21:56)
as ne LT esu, tai pirkau is kosmetikos parduotuves kur NARS turi, kainyte €33, bet jos yra 8g tai manau uzteks gan ilgam, nes Guerlain Brunetes jau ir atsibodo naudot (jos 10g) o vis dar nesibaigia rolleyes.gif

aaaaaaaa aisku tada, kazkaip ir pagalvojau kad LT man ji nematyta
sekmes naudojant smile.gif
Atsakyti
Nezinau, ar cia kas nors jau minejo, bet labai naturali bronzato spalva gaunas sumaisius ja su zaliais seseliais thumbup.gif buvau nugirdus toki dalyka ir vakar isbandziau. turejau nebrangiu samanu spalvos, tamsiai zaliu seseliu, kuriuos susmulkinau i miltelius, kad daugiau sepetukas pagriebtu. Is pradziu veida tepiau bronzine TBS pudra, tada gan nemazai su zalsvais seseliais ant virsaus, ir buvau apstulbinta, kokia spalva gavos, grynai ruda, be JOKIO ryzumo, nerealiai bigsmile.gif thumbup.gif tai va, gal kuri nores pabandyt sitaip pries plaudama sepeteli smile.gif pati siuo metu esu visiskai balta, tai bronzatas i ryzuma padauginus buna, o su zaliais seseliais tas ryzumas visiskai dingsta ir gaunas itin naturali spalvyte wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afterglow: 25 birželio 2009 - 08:56
QUOTE(Afterglow @ 2009 06 25, 09:52)
Nezinau, ar cia kas nors jau minejo, bet labai naturali bronzato spalva gaunas sumaisius ja su zaliais seseliais thumbup.gif buvau nugirdus toki dalyka ir vakar isbandziau. turejau nebrangiu samanu spalvos, tamsiai zaliu seseliu, kuriuos susmulkinau i miltelius, kad daugiau sepetukas pagriebtu. Is pradziu veida tepiau bronzine TBS pudra, tada gan nemazai su zalsvais seseliais ant virsaus, ir buvau apstulbinta, kokia spalva gavos, grynai ruda, be JOKIO ryzumo, nerealiai bigsmile.gif  thumbup.gif tai va, gal kuri nores pabandyt sitaip pries plaudama sepeteli smile.gif pati siuo metu esu visiskai balta, tai bronzatas i ryzuma padauginus buna, o su zaliais seseliais tas ryzumas visiskai dingsta ir gaunas itin naturali spalvyte  wub.gif

Rimtai blink.gif geras na reiks pabandyt, net nebuciau pagalvojus g.gif
Atsakyti
Nu, vienakart ziurinejau foto ir sakau kokia grazi tamsi spalva pas ta pana, sakau matyt tamsaus gymio naturali, o panele kuri ja pazista pasake jog Egipto zeme su zaliais seseliais tepa, todel tokia naturali ruda spalva gaunas smile.gif
be to, jei nepatiks, isplausi sepetuka ir viskas, kadangi manau zalia seseli po bronzines tept reikia, tai net nesusimaisys su bronzatu pakuoteje ax.gif jei kas pabandysit praneskit, idomu ar ir jums "veikia" bigsmile.gif
Atsakyti
As tai nesuprntu koks tikslas tuo uzsiiminet schmoll.gif Tiesiog kai perki issirenki grazios neryzos spalvos bronzanta ir greitai graziai pasidazai bigsmile.gif
Atsakyti
Pabandžiau iš to moteriško smalsumo ir nepasitikėjimo - iš tiesų daug švelniau ir labai lygiai dengiasi, nors čia turbūt labai priklauso nuo abiejų ingridientų atspalvių.
Aišku, taip terliotis gana nepatogu, paprasčiau susipirkti normalų bronzatą, bet kadangi turiu didelį indelį man stripriai per tamsios mineralinės BE ir didelį indelį tamsiai žalių BE mineralinių šešėlių, kuriuos su savo tempais naudosiu 10 metų doh.gif, tai vis šiokia tokia krepšelio aptimizacija blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zydre: 26 birželio 2009 - 13:39
QUOTE(Malena @ 2009 06 26, 14:01)
As tai nesuprntu koks tikslas tuo uzsiiminet schmoll.gif Tiesiog kai perki issirenki grazios neryzos spalvos bronzanta ir greitai graziai pasidazai bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Aš irgi taip pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 06 26, 14:39)
drinks_cheers.gif
Aš irgi taip pagalvojau  biggrin.gif

perkant netu, jeigu nera galimybes pasiziuret lt, nieko keisto rolleyes.gif
Atsakyti
daznai tik mums pacioms atrodo, jog spalva naturali, is toliau ir ypac kitu akimis daznai ji atrodo dirbtine mirksiukas.gif ir be to yra daugybe kitu giriamu bronzatu, kurie daug kainuoja, taciau visvien ryzumo atspalvi turi, tad manau joks cia nusikaltimas patart kaip ta spalva pagerint... ax.gif
Atsakyti