O gal kas galetumet gauti Too Faced Chocolate Soleil pigiau Gal kas siuciates us uzsienio
savaitgalį kristėj prigriebiau Guerlain terraccota light bronzantą blondinkoms esu labai labai patenkinta šia pudra: atspalvis labai natūralus, gerai dengiasi. šiandien netgi gavau komplimentą iš bendradarbių kad veidas gražiai atrodo, klausė kur spėjau įdegti tik tiek bližgučiai kiek perstambūs, na bet priprasiu, juolab kad iš toliau jie ir nesimato ( na panos jų nematė). dar buvau nulėkus į Sarmą apžiūrėti Shiseido shade enhanser , tą kur keliatas spalvų viename( viena mama čia jį neperseniausiai rodė), nes vos ne alpau kaip man jo reikėjo. internete prisižiūrėjau, įsimylėjau, bet realus vaizdas ne toks - spalvos kurkas ryškesnės , teptelėjau per žandus- pernelyg intensyvi spalva gavosi tai ir atšalau aš nuo jo.
gal kur neseniai matet ta too faced pudra vilniuj?
Neistveriau ir siandien nusipirkau sita shiseido geri :
http://www.sephora.c...categoryId=5337
Pakolkas esu patenkinta
http://www.sephora.c...categoryId=5337
Pakolkas esu patenkinta
Gelaite, kokia kaina jo?
Skaiciau, kad sepetelis gan padorus, kaip tau?
Skaiciau, kad sepetelis gan padorus, kaip tau?
QUOTE(Tainka @ 2009 06 05, 21:26)
Kaina 131lt. Taip, sepetelis tikrai geras Nesigailiu ne kiek, kad pirkau, jau seniai norejau jo..
QUOTE(AMARILIS @ 2009 05 11, 01:32)
Na pagaliau suradau man idealu bronzanta- Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder
Kazkaip niekada iki siol nekreipiau i sia firma demesio, bet pasirodo labai klydau. Visu pirma, si pudryte patiko, nes yra visiskai matine, be jokiu blizguciu ir pan., ant veido atrodo absoliuciai naturaliai. Antra-spalva. Nieko oranzinio, rozinio ar geltono-tobula ruda spalva. Labai gerai pasiskirsto ant veido. Na ir maloniai kvepia sokoladu Zodziu, SUPER
Kazkaip niekada iki siol nekreipiau i sia firma demesio, bet pasirodo labai klydau. Visu pirma, si pudryte patiko, nes yra visiskai matine, be jokiu blizguciu ir pan., ant veido atrodo absoliuciai naturaliai. Antra-spalva. Nieko oranzinio, rozinio ar geltono-tobula ruda spalva. Labai gerai pasiskirsto ant veido. Na ir maloniai kvepia sokoladu Zodziu, SUPER
Labai sudomino,ypac www.kosmetika.lt aprasymas Paskaiciau sephoroje atsiliepimu,kad su ja galima isgauti ir lengva ruduma kas man aktualu,bus itraukta i mano pirkiniu sarasiuka Kolkas naudoju Lancome Star bronzer,skaniai kvepia ir parudina graziai,pas mane sviesiausias nr,bet man per daug joje blizguciu,kai turesiu Too Faced,Lancome naudosiu sventiniam makiazui
QUOTE(AMARILIS @ 2009 05 11, 03:32)
Na pagaliau suradau man idealu bronzanta- Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder
o kur kaune butu galima isygyti?
isigyjau si bronzanta DIOR Bronze Collagen-Activ SPF 15 vienintelis kuris is visu buvusiu Kristutei bornzantu Dioras pasirode matinis be visu blyzgiu daleliu, tekstura tokia smagi sios pudros tokia minkstute ji man pasirode miela, bet ***** kad kiekis biski mazokas tik 10g. bet gal uztat neuzsigules ilgam
siaip ejau su tikslu kad pirksiu Guerlain terakotine kokia tai bet sakau jau kokios jos blyzgios kad ojojoi
siaip ejau su tikslu kad pirksiu Guerlain terakotine kokia tai bet sakau jau kokios jos blyzgios kad ojojoi
QUOTE(Malena @ 2009 06 06, 15:49)
Esu labai patenkinta savo naujuoju pirkiniu.Tai jau antrasis mano Givenchy bronzantas.Del ju naturaliu atsplaviu ir labai malonios teksturos turbut liksiu ilgai istikima siam brandui
o kai jo viršus nusinaudos, kaip su šepetėliu tolygiai ,,paimti" visas spalvas? nes ten kiek matau kiekviena spalva atskiram dėkliuke ar matosi blizgučiai?
QUOTE(Tutti @ 2009 06 21, 18:18)
o kai jo viršus nusinaudos, kaip su šepetėliu tolygiai ,,paimti" visas spalvas? nes ten kiek matau kiekviena spalva atskiram dėkliuke ar matosi blizgučiai?
Man jokio skirtumo,nes ir taip kasdien kitokia spalvu kombinacija dazausi,ekspermentuoju.Manau kabins visvien sepetelis.Beje dazausi viduje esanciu sepeteliu,jokio papildomo nenaudoju
Blizgios tik trys saleles,tai vos vos blizga