Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(Inga&Liepa @ 2009 05 07, 18:53)
50 pats tas  thumbup.gif nenoriu būt oranžinė,turėjau kažkada Isadoros,tai buvau morkava  doh.gif ačiū už patarimus  thumbup.gif

o siustis internetu nenorite arba pasizvalgyti SM kosmetikos isparduotuveje, uz tokia kainyte kazko tikrai atrastumete.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 05 08, 11:56)
o siustis internetu nenorite arba pasizvalgyti SM kosmetikos isparduotuveje, uz tokia kainyte kazko tikrai atrastumete.... ax.gif

Pažiūrinėju mirksiukas.gif eisiu per parduotuves kurią dieną drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2009 05 08, 12:54)
dar klausimas, Linutelia:  kurioje konkrečiai parduotuvėje pirkai? 
užsinorėjau nors nusišauk  doh.gif

As pirkau, kur Hyper Maximoj Douglasas yra mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kas bandet Loreal Glam Bronze. Vis neapsisprendziu kuri pirkti: loreal, bourjois sokolado plytele ar bourjois bronzine blush2.gif g.gif
Atsakyti
Na pagaliau suradau man idealu bronzanta- Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder thumbup.gif
user posted image
Kazkaip niekada iki siol nekreipiau i sia firma demesio, bet pasirodo labai klydau. Visu pirma, si pudryte patiko, nes yra visiskai matine, be jokiu blizguciu ir pan., ant veido atrodo absoliuciai naturaliai. Antra-spalva. Nieko oranzinio, rozinio ar geltono-tobula ruda spalva. Labai gerai pasiskirsto ant veido. Na ir maloniai kvepia sokoladu biggrin.gif Zodziu, SUPER thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2009 05 11, 02:32)
Na pagaliau suradau man idealu bronzanta- Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder  thumbup.gif

Va ja cia paminejus, labai laukiau kol kasnors atsiliepima parasys - pati tik ant rankos bandziau, bet ir dezuteje vaizdas iskart kitoks. O firma ir man ilgai tokia papigiuska atrode (gal tiksliau sakant tokia neelegantiska - paaugliska kazkiek del visu spalvotu dalykeliu).
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 05 09, 22:15)
O gal kas bandet Loreal Glam Bronze. Vis neapsisprendziu kuri pirkti: loreal, bourjois sokolado plytele ar bourjois bronzine  blush2.gif  g.gif

as naudoju Loreal glam bronze ,turiu ir sokoladine plytele. Tai palyginus su sokoladine plytele loreal labai greit baigiasi.
Atsakyti
Na pagaliau suradau man idealu bronzanta- Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder  thumbup.gif

bigsmile.gif o jos tik viena spalvyte yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitute737: 11 gegužės 2009 - 10:25
QUOTE(egle2003 @ 2009 05 11, 09:41)
as naudoju Loreal glam bronze  ,turiu ir sokoladine plytele. Tai palyginus su sokoladine plytele loreal labai greit baigiasi.

o kuri graziau atrodo? Beje kokios pas jus spalvos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2009 05 11, 01:32)

O kaina kokia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2009 05 11, 11:25)
bigsmile.gif o jos tik viena spalvyte yra?

Tik viena. ax.gif
Atsakyti
Na pagaliau suradau man idealu bronzanta- Too Faced Chocolate Soleil Matte

kokia oda turi ir kaip issilaiko? pati sviesiaode ar tamsi?
Atsakyti