Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(Linutelia @ 2009 05 05, 19:14)
Snd nusipirkau Shiseido va sita pudryte - bronzanta  wub.gif Pirkau nemazai kosmetikos, tai konsultante net visa makiaza padare, labai patiko man sitas bronzantas  wub.gif Graziai atrodo ant veido  thumbup.gif

user posted image

O kokia kaina jos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2009 05 05, 21:50)
O kokia kaina jos? 4u.gif

Man atrodo, kad uz ja mokejau kazkur 130 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 05 04, 21:38)
šitas yra barškėse dabar  ax.gif
user posted image

as jau nugiebiau kai tik pamaciau kad yra nes budavo tik rose ir amber smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 05 05, 21:38)
as jau nugiebiau kai tik pamaciau kad yra nes budavo tik rose ir amber smile.gif

kiek realiai sutaupai, pirkdama ji is braskiu?
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 05 06, 09:25)
kiek realiai sutaupai, pirkdama ji is braskiu?

apie 40-50lt 4u.gif
Atsakyti
O kokį gerą ir nebrangų bronzantą galit pasiūlyti,nes čia dauguma kalbėta apie brangius produktus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga&Liepa @ 2009 05 06, 19:49)
O kokį gerą ir nebrangų bronzantą galit pasiūlyti,nes čia dauguma kalbėta apie brangius produktus  ax.gif

Pigu tai iki kiek Lt? Man pigus pvz 50Lt, kitam iki 20Lt.... Siaip nebrnagus Stila 'sun' su spf15 - man jis labai ilgai patiko, naudojasi taupiai, nesigauna spalva orandzine. Dar galit pvz 'aistruolej' paieskot - ten ispardavimai, tai pigiau bus (koki Deborah ar Isadora).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 05 07, 01:31)
Pigu tai iki kiek Lt? Man pigus pvz 50Lt, kitam iki 20Lt.... Siaip nebrnagus Stila 'sun' su spf15 - man jis labai ilgai patiko, naudojasi taupiai, nesigauna spalva orandzine. Dar galit pvz 'aistruolej' paieskot - ten ispardavimai, tai pigiau bus (koki Deborah ar Isadora).

50 pats tas thumbup.gif nenoriu būt oranžinė,turėjau kažkada Isadoros,tai buvau morkava doh.gif ačiū už patarimus thumbup.gif
Atsakyti
O tas Shiseido matinis?
Atsakyti
QUOTE(Inga&Liepa @ 2009 05 07, 18:53)
50 pats tas  thumbup.gif nenoriu būt oranžinė,turėjau kažkada Isadoros,tai buvau morkava  doh.gif ačiū už patarimus  thumbup.gif

Sunku kazka patart daugiau - nebezinau kokios kainos LT, bet Droge, Sarmoj uz tokia kaina tikra yra bronzatu, o jei nueisit ir pasibandysit, tai geriausiai atsirinksit. Nes kiekvienai skirtingi poreikiai buna....
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 05 07, 19:56)
O tas Shiseido matinis?

Su blizguciu ax.gif
Atsakyti
dar klausimas, Linutelia: kurioje konkrečiai parduotuvėje pirkai?
užsinorėjau nors nusišauk doh.gif
Atsakyti